Njemačka-Strasbourg

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Privatne ture
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Gammarth
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Cipar
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Hrvatska
Jadran
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 9.00 - 17.00 sati
Subota 10.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 24 68 076
Mobitel : 099 46 41 000
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
ESFI
ESFI
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
EUROPA PARK - VIP tour
EUROPA PARK - VIP tour
Broj dana 3
Prvi datum polaska Individualni polazak
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Kombi Bus
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 1.850,00 kn
TRIP & FRIENDS putovanje

Trip & Friends je odgovor na mnoge ideje i prijedloge putnika sa naših putovanja.

Temeljna nam je namjera svim našim putnicima pružiti najbolji mogući doživljaj i iskustvo putovanja kroz personalizirane programe pod nazivom Trip & Friends.

Tip & Friends programi namjenjeni su prijateljima-putnicima, ekipi koja se uvijek želi dobro provesti i zabaviti, na destinaciji više vidjeti, a ujedno udobnije i kvalitetnije putovati.

Putovanje počinje od vaših kućnih vrata, po vas i vaše prijatelje doći ćemo na dogovoreno mjesto. Da bi vožnja i put do destinacije prošao ugodnije i zabavnije u vozilu se na raspolaganju nalaze dnevne i tjedne novine, besplatan internet (WiFi FREE), vozilo je opremljeno tabletima koji pružaju mogućnost gledanja filmova, igranja video igara te surfanja internetom.

Naš vodič povesti će vas na posve drugačiju vrstu putovanja, neponovljivu avanturu gdje je sve po vašoj mjeri.

Zašto Kombi Van vozilo?

 • Udobniji i brži prijevoz od BUS-a
 • Mjesto polaska i povratka “od vrata do vrata”
 • Fleksibilnije vrijeme za pauzu tijekom vožnje
 • Vožnja prilagođena vašim zahtjevima

 • Besplatan Internet tijekom vožnje kroz (HR)
 • Dnevne i tjedne novine
 • Filmovi uz koje vrijeme vožnje brže prolazi
 • Video igre za najmlađe putnike

 • Program putovanja
 • O destinaciji
 • Rezervacija
EUROPA PARK
Najsigurnije putovanje, putujte s Vašim bližnjim i osjećajte se sigurno!
Pozivamo Vas da pobjegnete od gradske gužve i užurbanosti te nam se pridružite u posjetu jednom od najvećih i najboljih Zabavnih parkova u Europi.

Europa Park sa više od 100 atrakcija i fantastičnih predstava, premašit će vaša najluđa očekivanja. Uživajte u istinskoj avanturi straha, smijeha i zabave, a najbolje fotke podjelite sa prijateljima. Zabavni park Europa-Park, smješten je u malom mjestu Rust u Njemačkoj, na samoj granici sa Francuskom i Švicarskom. Godišnje ga posjeti više od 5.5 milijuna posjetitelja. Europa-Park najveći je zabavni park u Njemačkoj, za 2017 godinu proglašen je najboljim zabavnim parkom svijeta, a već tri godine zaredom dijeli naslov najboljeg europskog zabavnog parka.

Ako ste već posjetili Gardaland, Movieland ili Disneyland te postali istinski zaljubljenik u zabavne parkove, Europa Park je vaša slijedeća stepenica...
www.europapark.de

1. dan ZAGREB - STRASBOURG - HOTEL
Polazak iz Zagreba u 05:00 sati. Slijedi vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku uz povremena zaustavljanja radi odmora i osvježenja. Dolazak u grad Strasbourg koji je smješten na istoku Francuske u popodnevnim satima. Po dolasku smještaj u hotel i odmor. Predlažemo večernji razgled grada: Katedrala Notre Dame, Guthenbergov trg, Crkva Sv. Tome, četvrt Mala Francuska te večeru u romantičnoj staroj jezgri grada Strasbourga. Povratak u hotel. Noćenje.
2. dan STRASBOURG - EUROPA PARK
Doručak. Odlazak u 09:00 sati prema Zabavnom parku.
Europa-Park je podjeljen u 13 tematskih cjelina, koje predstavljaju pojedine zemalje Europe, sa prepoznatljivom muzikom i folklorom te 4 fantazijska svijeta: Dječji svijet, Začarana šuma, Minimoy kraljevstvo i Pustolovna zemlja.
Mnogobrojni sadržaji za djecu i Show programi garancija su dobre zabave za čitavu obitelj, kroz čitav dan. Zaljubljenike u adrenalin čeka 11 "roller coastera": Silver Star sa visinom od 73 metra, brzinom od 130 km/h i ogromnom centrifugalnom silom od 4G, Blue fire Megacoaster sa visinom od 38 metra i brzinom od 100 km/h koju postiže u samo 2.5 sekunde te G silom od 3.8, Wodan sa visinom od 40 metra i brzinom od 100 km/h cijeli od drvene konstrukcije, Eurosat - CanCan Coaster, Pegasus, Atlantica Super Splash, Posiedon samo su neki od Rollercoastera koji će vam podignuti adrenalin u visine i poslije vožnje vratiti vam osmijeh na lica.
Obilazak zabavnog parka prilagoditi ćemo vašim željama, naši stručni voditelji, pružiti će vam mnogobrojne korisne savjete te podignuti atmosferu kako bi se obilazak parka pretvorio u istinsku avanturu zabave i smijeha. Unutar parka se nalazi preko 50 ugostiteljskih objekata, koji nude obilje raznovrsne hrane, od Fast Fooda, Snacks i Caffe barova do A la carte Restorana, tako da i oni najzahtjevniji posjetitelji neće ostati gladni.
U atrakcijama parka uživati ćemo do večernjih sati, polazak iz Europa parka predviđen je u 18:00 sati. Povratak u hotel, odmor i noćenje.
3. dan STRASBOURG - SALZBURG - ZAGREB
Doručak. Polazak prema Salzburgu. Vožnja kroz Njemačku uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Salzburg, Mozartov grad. Kratki razgled povijesne jezgre: Mozartov trg sa spomenikom – biskupska rezidencija – katedrala – Sveučilišna crkva – Mozartova rodna kuća. Slobodno vrijeme za ručak, uživnje u kavi i kolačima u tradicionalnim kavanama-slastičarnicama. Nakon slobodnog vremena, slijedi vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje oko ponoći.

Datum polaska Datum polaska Datum povratka Datum povratka 1/2 soba
30.4.2021.
30.4.2021.
2.5.2021.
2.5.2021.
1.850,00 kn
28.5.2021.
28.5.2021.
30.5.2021.
30.5.2021.
1.850,00 kn
25.6.2021.
25.6.2021.
27.6.2021.
27.6.2021.
1.850,00 kn
Sami birate datum polaska te se program putovanja može prilagoditi Vašim željama!
Cijena ovisi o broju putnika i izabranom smještaju i usluzi!
Cijena na upit!
Navedena cijena je informativnog karaktera
PAKET UKLJUČUJE:
• prijevoz udobnim Elisa kombi vozilom 8+1 sa vozačem,
• polazak i povratak sa vaše kućne adrese,
• 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Strasbourgu,
• stručnog voditelja tijekom putovanja i obilaska Zabavnog parka,
• sve razglede prema programu,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.
PAKET NE UKLJUČUJE:
• usluge i obroke koji nisu uključeni u cijenu,
• boravišnu pristojbu,
• osobnu potrošnju,
• putno osiguranje (preporučamo),
Ulaznice za EUROPA PARK:
• za djecu do 4 godine - ulaz besplatan
• za djecu do 12 godina, koja na dan posjeta Zabavnom parku imaju rođendan - ulaz besplatan
• za djecu od 4 do 11 godina - 47.00 Eura
• za odrasle iznad 12 godina - 55.00 Eura
• za odrasle iznad 60 godina - 47.00 Eura

• za djecu do 12 godina kao dokaz dobne granice potrebna je valjana osobna iskaznice ili Putovnica.
• Ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na atrakcijama u Zabavnom parku!
* (za vožnju na Rollercoasteru Eurosat Coastiality virtual reality Valerian Universe nadoplata 6 Eura)

* (prema stanju iz rujan 2020. godine - cijene mogu biti podložne promjeni)

GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI:
Državljanima Republike Hrvatske za ovo putovanje nije potrebna viza, ali je potrebna važeća putovnica ili važeća osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
VAŽNE NAPOMENE:
- završno pismo dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, informacije o hotelu i sl.)
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja)
- organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
- putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u kombiju ili u hotelskim sobama nije preporučljivo jer agencija, prijevoznik i hotel ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti
Minimalno 2 putnika / maksimalno 7 putnika
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.