Elisa Tours Turistička agencija - Daleka putovanja

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
KINA NOVA GODINA
Hotel 4* / Prema programu
7.490 kn / 11 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
KINA - Nova godinaOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
KINA - Nova godina
Broj dana 11
Prvi datum polaska 26.12.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 6.990,00 kn
Beijing, China
Kina Shangai  Pudong

Kina Suzhou

Kina Šangaj

Kina Xi'an

  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Peking – Xian – Hangzhou – Suzhou - Shanghai
Vrijednost više: unutarnji let + noćni vlak + polupansion + ulaznice za lokalitete prema programu + krstarenje rijekom Huangpu!
1. dan, 26.12., ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta i podjela putnih dokumenata. Prijava na let za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) s polaskom u 16.05 sati. Dolazak u Dohu u 23.35 sati i nastavak leta za Peking na liniji QR 892 s polaskom u 01.55 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.
2. dan, 27.12., PEKING
Dolazak u Peking je predviđen u 14.45 sati. Odlazak u restoran na večeru te do ulice Wangfujing gdje možete isprobati lokalne specijalitete kao što su škorpioni, dudov svilac i sl. Odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.
3. dan, 28.12., PEKING – VELIKI KINESKI ZID – PEKING
Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet sjeverno od grada do jednog od svjetskih čuda – velikog Kineskog zida dugog oko 8.000 kilometara, građenog tijekom punih 20 stoljeća (1987. godine zid je uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a). Slijedi razgled grobnica dinastije Ming te šetnja duž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva navedene dinastije. Vožnja prema Olimpijskom selu te kraće zaustavljanje radi fotografiranja kod Olimpijskog stadiona, poznatog i kao "Ptičje gnijezdo" i „Vodene kocke“. Večera u lokalnom restoranu - danas ćemo probati najpoznatije kinesko nacionalno jelo - Pekinšku patku. Povratak u hotel, noćenje.
4. dan, 29.12., PEKING – XIAN vlakom
Nakon doručka, odlazak do najvećeg trga na svijetu - Tiananmen, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, nekadašnje carske palače dinastija Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama koji se prostire na više od 720.000 m2. Slijedi odlazak do hrama Nebeskog mira, mjesta na kojem su kineski carevi štovali boga neba i prinosili žrtve. Večera u lokalnom restoranu te odlazak prema željezničkom kolodvoru i ukrcaj na vlak za Xian, staru prijestolnicu Kine i početnu postaju Puta svile. Noćna vožnja u spavaćim kolima turističke kategorije. Svaka kabina sadrži 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.
5. dan, 30.12., XIAN
Po dolasku, odlazak u hotel na doručak. Slijedi odlazak na izlet do mauzoleja Qin Shi Huang Di, prvog cara koji je objedinio Kinu i graditelja do danas najvećeg poznatog grobničkog kompleksa na svijetu. Ovdje je pronađeno 6.000 unikatnih glinenih statua ratnika i konja. Povratak u Xian. U poslijepodnevnim satima posjet pagodi Velike divlje guske okruženom budističkim svetištem i suvremenom replikom grada iz vremena dinastije Tang. Odlazak do obližnjeg dinamičnog gradskog bazara gdje se na nevjerojatan način sudara staro i novo. Večera – danas ćemo probati poznate kineske dumplinge (knedlice od tijesta punjene s puno varijacija). Nakon večere predlažemo odlazak na Tang Dynasty Show (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.
6. dan, 31.12., XIAN – HANGZHOU zrakoplovom
Doručak i odjava iz hotela. Posjet gradskim zidinama koje slove za jedne od najbolje očuvanih u Kini, te odlazak na razgled neobične gradske džamije. Slijedi transfer do zračne luke te prijava na let za Hangzhou, grad je koji poznat po svojoj bogatoj povijesti i pitoresknom krajoliku. Ovaj grad je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Kini, a nosi nadimak „Raj na zemlji“. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
7. dan, 01.01., HANGZHOU - SUZHOU
Doručak. Razgled grada: pagoda Šest harmonija, posjet hramu Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru. Na kraju ćemo posjetiti i plantažu zelenog čaja te ga degustirati. Vožnja prema povijesnom gradu Suzhou poznatom po kanalima, mostovima, proizvodnji svile, a posebice po najvećoj koncentraciji vrtova u Kini od kojih su mnogi zaštićeni na listi UNESCO-a. Smještaj u hotel, večera, noćenje.
8. dan, 02.01., SUZHOU – SHANGHAI
Doručak. Dan ćemo započeti posjetom jednom od najpoznatijih vrtova, a potom otići na vožnju brodom po 1.500 godina starom Carskom kanalu. Slijedi posjet Muzeju svile i tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile (mogućnost kupnje proizvoda od svile). Posjetit ćemo i najpoznatiju ulicu u Suzhou staru preko tisuću godina. Vožnja prema Shanghaiu. Po dolasku, odlazak na krstarenje rijekom Huangpu sa prekrasnim pogledom na kolonijalnu četvrt Bund i futuristički Pudong sa nekim od najviših nebodera na svijetu. Večera. Smještaj u hotel i noćenje.
9. dan, 03.01., SHANGHAI
Nakon doručka, odlazak na razgled Shanghaia: razgled Hrama Bude do Žada - najznačajnijeg gradskog svetišta. Nastavak do Vrtova sreće mandarina Yu (vrt je remek djelo kineske parkovne arhitekture). Slobodno vrijeme za osobne programe (mogućnost kupovine ili posjete nekom od gradskih muzeja). Večera. Predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show (uz doplatu). Noćenje.
10. dan, 04.01., SHANGHAI – DOHA
Doručak. Preporučamo odlazak i uspon na jedan od najviših nebodera na svijetu (uz doplatu). Zatim odlazimo do divne Francuske četvrti koja obiluje restoranima i kafićima. Kasni ručak ili večera. Organizirani transfer u zračnu luku. Fakultativno (uz doplatu) predlažemo vožnju do zračne luke maglev vlakom (trajanje vožnje: 8 minuta a vlak u vrijeme kada grupa ide do zračne luke doseže brzinu od 300km/h. Inače mu je najveća brzina 430 km/h). Prijava na let za Dohu na liniji QR 871 s polaskom u 23.15 sati. Noćni let. Obroci za vrijeme leta.
11. dan, 05.01., DOHA – ZAGREB
Po dolasku u Dohu u 05.20 sati, nastavak putovanja za Zagreb na liniji QR 217 s polaskom u 07.40 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 11.55 sati po lokalnom vremenu.
Napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust Status
26.12.2019.
5.1.2020.
7.490,00 kn
8.980,00 kn
3.090,00 kn
500 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRTS MINUTE popust vrijedi za rezrevacije do 14.10.2019. ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji u ekonomskoj klasi prema programu,
- transfere autobusom prema programu,
- smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (doručak u hotelima, večere u lokalnim restoranima s uključenim 1 pićem po osobi prema programu – jedna večera sa pekinškom patkom u Pekingu, jedna večera dumplings u Xianu),
- prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima s četiri ležaja Peking-Xian,
- unutarnji let Xian - Hangzhou,
- sve razglede i ulaznice za lokalitete prema programu,
- krstarenje rijekom Huangpu u Shanghaiu,
- pratnju lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
- voditelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade (3.090 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata),
- vizu za Kinu,
- obroke drugačije od navedenih,
- napojnice lokalnim davateljima usluga (35 EUR po osobi – plaćanje na licu mjesta),
- osobne troškove,
- putno osiguranje (preporučamo).
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi: 3.090 kn (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
- za napojnice lokalnim davateljima usluga (35 EUR po osobi – plaćanje na licu mjesta) - plaćanje na licu mjesta
VIZA:
Obvezna – jedan ulaz! Agencija nije u mogućnosti posredovati u ishođenju vize!
Veleposlanstvo je u Zagrebu i putnici osobno trebaju aplicirati za vizu (predati svu dokumentaciju i dati otisak prstiju), dok podizanje putovnica može napraviti i agencija uz dostavu „Pick up“ formulara koji ćete dobiti u Veleposlanstvu. Cijena usluge podizanja gotove putovnice je 100 kn po osobi.
U upotrebi je elektronički obrazac za podnošenje zahtjeva za vizu, a termin podnošenja zahtjeva dogovara se osobno putem interneta. Prije samog dolaska u Veleposlanstvo, nužno je da svaki putnik osobno ispuni elektronički obrazac te dogovori vrijeme predaje dokumenata za izradu vize. Cijena vize iznosi 180 kn ukoliko se ishodi redovnim putem.

1. Podnositelj zahtjeva za vizu treba popuniti obrazac za vizu. Web adresa za podnošenje zahtjeva: https://cova.cs.mfa.gov.cn
2. Nakon podnesenog zahtjeva potrebno je dogovoriti vrijeme predaje dokumenata, također, putem interneta: https://avas.cs.mfa.gov.cn/qzyyCoCommonController.do?yyindex&index=false&locale=en_US
3. Za izradu vize potrebna 1 fotografija (3,5 x 4,5 cm), ispunjeni obrazac, avio karta, potvrda o hotelima, kopija prve stranice putovnice, original putovnica. Putovnica mora imati najmanje 2 prazne susjedne stranice i biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja.
4. Ovisno o popunjenosti grupe, cca 30 dana prije polaska, putnik će dobiti svu dokumentaciju potrebnu za izradu vize.
Za više informacija kontaktirajte našu putničku agenciju!

Napomena: Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Organizatora putovanja.
INFORMACIJE O LETU:
QR218 26DEC Zagreb - Doha 16:05 23:35
QR 892 27DEC Doha - Peking 01:55 14:45
QR871 04JAN Shanghai - Doha 23:15 05:20*
QR217 05JAN Doha - Zagreb 07:40 11:55
Napomena: Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.