Izrael-Jeruzalem

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
JORDAN I IZRAEL
Hotel 4* / Prema programu
8.290 kn / 9 dana
OBEĆANA ZEMLJA
Hotel 3* / Prema programu
9.990 kn / 8 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
IZRAEL - Obećana Zemlja
Broj dana 8
Prvi datum polaska 19.11.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom i autobusom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 9.990,00 kn
Jerusalem, Israel
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
I Z R A E L
VRIJEDNOST VIŠE: DIREKTAN LET ZAGREB - TEL AVIV
1.dan: ZAGREB
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu na liniji LY5182 (El-Al) u 20:20 sati.
2.dan: TEL AVIV - NETANYA - CEZAREJA - HAIFA – AKRA - KIBUTZ
Dolazak u Tel Aviv u 00:35 sati, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu u Netanyi. Smještaj i noćenje. Nakon doručka odjava iz hotela. Slijedi vožnja do ostataka antičkog grada Cezareje, luke kralja Heroda Velikog. Razgled lokaliteta očuvanih spomenika od kojih su najpoznatiji rimsko kazalište, ostaci amfiteatra i kupališta te srednjovjekovne zidine. Nastavak vožnje do grada Haife koja se prostire u podnožju brda Karmel. Razgled grada i kraća šetnja Bahajskim vrtovima. Vožnja do srednjevjokovnog križarskog grada Akre te razgled znamenitosti i morskih zidina. Zatim slijedi vožnja do Kibutza. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.
3.dan: KIBUTZ - NAZARET - BRDO BLAŽENSTVA - KAFARNAUM - TABHA - KIBUTZ
Doručak. Odlazak do Nazareta, mjesta Isusova djetinjstva i mladosti te zatim odlazak prema Galilejskom jezeru, gdje posjećujemo brdo Blaženstva na kojem je Isus održao značajan govor o osam blaženstava. Obilazak Bazilike Navještenja izgrađene na mjestu na kojem se nalazila Marijina kuća. Na brdu se nalazi poznata osmerokutna crkva A. Baluzzija iz 20. stoljeća. Vožnja prema Kafarnaumu, Isusovom gradu. Obilazak crkvice nad Petrovom kućom i ostataka naselja od prije dvije tisuće godina te stare sinagoge gdje je Isus naučavao. Nastavak puta do Tabhe i obilazak bazilike Čudesnog umnoženja kruha u kojoj se nalaze prekrasni mozaici. Slijedi vožnja brodom po Galilejskom jezeru. Povratak u Kibutz. Večera i noćenje.
4.dan: KIBUTZ - BET SHE'AN – QASR AL YEHUD – JERIHON - JERUZALEM
Doručak. Vožnja dolinom do arheološkog nalazišta grada Bet She'an gdje ćete razgledati ostatke rimskog i bizantskog grada s izvrsno očuvanim cjelinama hramova, kazališta i javnog kupališta. Vožnja dolinom rijeke Jordan do ostatka grada Jerihona. Nastavak vožnje prema Jeruzalemu. Po dolasku razgled grada. Nezaboravan pogled s Maslinske gore na grad, Hramsko brdo s kupolom nad stijenom i njegove zidine iz 16. st. Silazak do Getsemanskog vrta i obilazak Crkve svih naroda. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.
5.dan: JERUZALEM – KUMRAN - MASADA – MRTVO MORE - JERUZALEM
Doručak. Obilazak muzeja i arheološkog nalazišta u Kumranu, mjestu gdje su u špiljama pronađeni čuveni „kumranski spisi“. Vožnja uz Mrtvo more do Masade, utvrde i palače iz vremena Heroda Velikog. Masada je pružala otpor Rimljanima još dugo nakon pada Jeruzalema i danas je simbol židovskog otpora i žrtve. Žičarom se penjemo do utvrde odakle se pruža predivan pogled na cijelo područje Mrtvog mora i na ostatke nekadašnjih logora rimskih legionara i nasipa u neposrednoj blizini. Slijedi kraća vožnja do obale najslanijeg mora na svijetu. Povratak u hotel. Večera i noćenje.
6.dan: JERUZALEM
Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Jeruzalema, ulazak na jaffska vrata, razgled znamenitosti armenske četvrti. Slijedi obilazak sionskih vrata, dvorane posljednje večere i Bazilike Marijina usnuća. Nastavljamo obilaskom židovske četvrti - rimski Cardo, obnovljena sinagoga Hurva i silazak do Zapadnog zida (Zid plača) u podnožju Hramskog brda. Pogled na kupolu nad stijenom i džamiju Al Aksu. Prijelaz u muslimansku četvrt i nastavak razgleda. Slijedimo postaje križnog puta Via Dolorosa koji završava u Bazilici Svetoga groba. Nakon razgleda bazilike u kojoj se nalaze Golgota i Kristov grob, dan završavamo obilaskom kršćanskog dijela. Povratak u hotel. Večera i noćenje.
7.dan: JERUZALEM - BETLEHEM
Doručak. Odlazak prema Betlehemu u razgled. Obilazak Bazilike Isusova rođenja, najstarije crkve u Svetoj Zemlji, podignute iznad špilje Isusova rođenja. Pored bazilike nalazi se špilja Bogorodičina mlijeka te špilja u kojoj je živio sv. Jeronim i preveo Sveto pismo na latinski jezik. Panoramska vožnja gradom i razgled znamenitosti grada izvan zidina. Posjet Yad Vashemu, memorijalnom centru žrtava holokausta. Povratak u hotel. Večera i noćenje.
8.dan: BETLEHEM - TEL AVIV - JAFFA – ZAGREB
Doručak. Odlazak u razgled Tel Aviva i Jaffe. Slijedi transfer u zračnu luku Ben Gurion. Polazak zrakoplova iz Tel Aviva u 16:40 sati na liniji LY5181. Dolazak u Zagreb u 19:10 sati prema lokalnom vremenu.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Status
19.11.2019.
26.11.2019.
9.990,00 kn
12.580,00 kn
490,00 kn
Garantirani polazak
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom Zagreb - Tel Aviv - Zagreb,
- sve transfere prema programu,
- obroke prema programu,
- 7 noćenja u hotelima 3* – 1 noćenje u Netanyi, 2 noćenja u Kibbutzu, 3 noćenja u Jeruzalemu, 1 noćenje u Betlehemu,
- standard dvokrevetne sobe,
- razglede i ulaznice (Kafarnaum, Cezareja, Beit Shean, vožnja brodom po Galilejskom jezeru, žičara na Massadi, Qumran),
- uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- doplate za napojnice na licu mjesta (cca. 50 EUR) - uobičajene i očekivane napojnice za vozače i lokalne vodiče),
- putno osiguranje (preporučujemo), osiguranje od otkaza
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- dodatne usluge.
OBAVEZNA DOPLATA:
- zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 490 kn - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 2.590 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u osbi) - plaćanje prilikom rezervacije
- za napojnice po osobi cca 50 eura - plaćanje na licu mjesta
POPUSTI:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
VIZA:
Nije potrebna za državljane Republike Hrvatske.
NAPOMENE:
Usluga vođenja putovanja bit će na hrvatskom jeziku. Usluga turističkog vođenja pružena po lokalnom ovlaštenom vodiču bit će na engleskom jeziku.
Program je grupni.
Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
Organizator zadržava pravo promjene letova.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti.
Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Minimalan broj putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.