Austrija-Beč

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
BEČ - Nova godina
Jednodnevni izlet / Samo prijevoz
300 kn / 1 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
 BEČ - Nova godinaOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
 BEČ - Nova godina
Broj dana 1
Prvi datum polaska 31.12.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
Cijena od 280,00 kn
Vienna, Austria
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
BEČ - Nova godina
Doček Nove Godine 2020. u Beču !
Program putovanja:
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 9:00 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zasutavljanja putem. Dolazak u Beč i panoramski razgled grada po RINGU: PARLAMENT - KARLSPLATZ – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – TRG MUZEJA i nastavak razgleda grada pješice: KATEDRALA SV. STJEPANA - HOFBURG – GRABEN – MOZARTOVA KUĆA – KÄRTNERSTRASSE. Dolazak u svečano ukrašenu staru gradsku jezgru, te slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse… Samostalna šetnja i uživanje u gradu i čekanje najluđe noći u godini. Doček Nove 2019. godine u tradicionalnom okruženju na otvorenom uz glazbu. Odlazak iz Beča u 2:00 sata. Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem, te dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Datum polaska Datum povratka Cijena Popust
31.12.2019.
1.1.2020.
300,00 kn
20 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom,
- voditelj putovanja,
- panoramski razgled Beča,
- sve razglede prema programu,
- troškove oragnizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike,
- fakultativne sadržaje,
- karte javnog prjevoza,
- osobne troškove,
- putno osiguranje
GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Državljanima Republike Hrvatske za putovanje u Austriju nije potrebna viza, ali je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
Preporučamo putno osiguranje:
- Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja u iznosu do 10.000 € u slučaju hitnih liječničkih intervencija te troškove boravka u bolnici duljeg od 72 sata u iznosu od 500 €.
- Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja osigurava pokriće od 5.000 € u slučaju smrti kao posljedice nesretnog slučaja i 10.000 € u slučaju trajnog progresivnog invaliditeta.
- Osiguranje prtljage pokriva gubitak ili uništenje prtljage koju osiguranik nosi na sebi i sa sobom tijekom trajanja putovanja, u odlasku i dolasku, te za vrijeme boravka, uslijed: prometne nesreće, elementarnih nepogoda (potresa, poplave, oluje i sl.), požara i eksplozije, kaznenog djela treće osobe (krađe, razbojstva), te za vrijeme dok je predana prijevozniku. Kašnjenje prtljage u zračnom prometu duže od 6 sati 60,00 eura. Gubitak / oštećenje prtljage 250,00 eura
- Osiguranje od rizika otkaza putovanja osigurava povrat 90% uplaćenog iznosa za aranžman u slučaju nemogućnosti putovanja radi iznenadne bolesti za koju niste bili liječeni zadnjih 6 mjeseci ili u slučaju smrti u užoj obitelji. Bez police osiguranja primjenjuju se Opći uvjeti za putovanje. Policu je moguće sklopiti isključivo prilikom izvršenja prve uplate za putovanje.
NAPOMENE:
- zbog velikog broja posjetitelja u Beču, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu je ograničeno.
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
- završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
- fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
- Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
- Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa,
- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,
- predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.