Nizozemska-Amsterdam

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Malta
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Sjeverom Europe
Baltikom
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Mogućnosti plaćanja
Izjava o privatnosti
Putno osiguranje
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
AMSTERDAM NG
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
2.590 kn / 6 dana
AMSTERDAM NG
Hotel 2* / Noćenje s doručkom
2.790 kn / 4 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
AMSTERDAM - Nova godinaOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
AMSTERDAM - Nova godina
Broj dana 4
Prvi datum polaska 29.12.2017.
Mjesto polaska Zagreb, Split, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 3.395,00 kn
Amsterdam, Netherlands
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Nova godina u Amsterdamu - polazak iz Splita, Zadra, Pule, Dubrovnika i Zagreba
HOTEL HOLIDAY INN AMSTERDAM 4*
1. dan - SPLIT/ZAGREB – ZAANSE SCHANS - AMSTERDAM
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 120 min. prije polijetanja. Direktan let zrakoplovom Croatia Airlines OU 450 za Amsterdam u 8.25 sati. Nakon slijetanja u 10.30 sati, vožnja sjeverno od Amsterdama do rijeke Zaan, posjet tradicionalnom selu Zaanse Schans, poznatom po vjetrenjačama. Od ukupno 700 vjetrenjača koje su na tom području bile u funciji krajem 18. st., još 5 ih radi. Obilazak jedne od vjetrenjača te radionice klompi i farme sira. Po dolasku u Amsterdam, smještaj u hotel. Kraći odmor te odlazak na razgled znamenitosti, u pratnji vodiča, koristeći javni prijevoz: Nieuwmarkt, De Oude Kerk, Crvena četvrt, Trg Dam, Kraljevska palača, De Nieuwe Kerk… Uživajte u raskošnom blagdanskom ozračju „grada kulture“ koji, osim što je „muzej na otvorenom“ ujedno je i grad zabave te užurbana evropska prijestolnica. Ovjekovječite uspomene uz najveće božićno drvce na trgu Dam ukrašeno s više od 40.000 lampica. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.
2. dan - AMSTERDAM
Doručak. U dogovoru s vodičem, predlažemo posjet poznatoj brusionici dijamanata „Coster Diamonds“ uz prikaz procesa izrade i povijesti brušenja dijamanata te vožnju brodom amsterdamskim kanalima Herrengracht, Prinsengracht, Singel, uz gradske palače i spomenike. Preporučujemo posjet nekom od poznatih muzeja: Rijksmuseum kojeg je osnovao Napoleonov brat (iznimna zbirka umjetnina od 15.-17. st., s djelima Rembrandta i Vermeera), muzej Van Gogh s najvećom zbirkom radova tog karizmatičnog umjetnika, muzej suvremene umjetnosti.... Svakako posjetite neki od brojnih raskošnih drvenih štandova koji se protežu duž Museumpleina koji se svake godine tradicionalno pretvara u božićni sajam. Kušajte poznate nizozemske palačinke, slatke uštipke poffertjes ili autohtoni slatkiš „oliebollen“ (krafne sa šećernim preljevom). Uživajte u čarima kupovine božićnih ukrasa i dekoracija te brojnih autohtonih nizozemskih suvenira poput drvenih klompi i tulipana, predmeta od plavog delftskog porculana i poznatih sireva koji će upotpuniti Vaš dojam o Nizozemskoj. Oni odvažniji mogu obući i klizaljke te se okušati na ledu. Noćenje.
3. dan - Amsterdam ( fakultativni izlet "Holandska tura")
Doručak. Odlazak na izlet "Holandska tura": vožnja do poznatog nizozemskog ljetovališta Scheveningen, nastavak preko Den Haaga, gdje se nalazi sjedište nizozemske vlade (Parlament, Palača mira, Kraljevska palača Međunarodni sud za ratne zločine) do jednog od najljepših nizozemskih gradova - Delfta: manufaktura plavog porculana, Nova crkva s grobnicama nizozemskih vladara, povijesna jezgra. Povratak u Amsterdam preko Rotterdama, panoramski vožnja gradom, toranj Euromast - najviši toranj u Nizozemskoj, neobične kubične kuće (Cube house) arhitekta Pieta Bloma. Kraće slobodno vrijeme za pripremu dočeka Nove 2018. koju možete dočekati na glavnom gradskom trgu uživajući u spektakularnom vatrometu ili u nekom od popularnih noćnih klubova na Nieuwmarktu, Leidsepleinu i Rembrandtspleinu: Paradiso, Mansion, Escape,… Noćenje.
4. dan - Amsterdam - Zagreb/Split
Doručak. Transfer autobusom do Zračne luke Schiphol u Amsterdamu, prijava na let Croatia Airlines OU 451 u 11.20 sati, s dolaskom u Zagreb u 13.15 sati. Nastavak leta za Split.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust Status
29.12.2017.
1.1.2018.
3.595,00 kn
4.845,00 kn
1.050,00 kn
200 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu,
- transfere od /do zračne luke i hotela,
- smještaj u hotelu 4* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama,
- panoramski razgled grada autobusom, razgled grada pješice,
- pratitelja na putovanju,
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKJLUČUJE:
- pristojbe zračnih luka: iz Zagreba 1.050 kn; iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule 1.250 kn (podložne promjenama)
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.250 kn;
- doplatu za polazak iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra,
- cjelodnevni izlet «Holandska tura» (najmanje 15 prijavljenih, doplata kod prijave) 450 kn za odrasle, a 350 kn za djecu do 16 godina
- putno osiguranje,
- osobnu potrošnju
DOPLATE:
Obavezne doplate prilikom rezervacije:
- pristojbe zračnih luka iz Zagreba 1.050 kn po osobi; iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule 1.250 kn po osobi (podložne promjenama).
Neobavezne doplate prilikom rezervacije:
- jednokrevetna soba: 1.450,00 kn
- doplata za polazak iz Splita, Zadra, Dubrovnika, Pule: 370,00 kn po oosbi
- cjelodnevni izlet «Holandska tura» (najmanje 15 prijavljenih, doplata kod prijave) 450 kn za odrasle, a 350 kn za djecu do 16 godina
Najmanji broj prijavljenih putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.