Elisa Tours Turistička agencija - Daleka putovanja

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
TANZANIJA I ZANZIBAROdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
TANZANIJA I ZANZIBAR
Broj dana 13
Prvi datum polaska 12.1.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 27.540,00 kn
Dodoma, United Republic of Tanzania
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
TANZANIJA I ZANZIBAR
1. DAN / ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 16:05 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 23:35 sati po lokalnom vremenu.
2. DAN / KILIMANJARO - ARUSHA
Nastavak leta za Kilimanjaro na liniji QR1357 u 08:00 sati. Predviđeni dolazak u Kilimanjaro je u 14:10 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta, obavljanje graničnih i carinskih formalnosti, ishođenje vize za Tanzaniju. Transfer do hotela u Arushi. Noćenje.
3. DAN / ARUSHA - NP TARANGIRE
Nakon doručka odlazak na safari vožnju prema jugozapadu do Nacionalnog Parka Tarangire koji je poznat po mnogobrojnim krdima slonova i drveću baobaba. Tijekom sušne sezone žedne antilope i slonovi putuju stotinama kilometara uz rijeku Tarangire. Piknik ručak. Nastavak safarija te dolazak i smještaj u lodge. Večera i noćenje.
4. DAN / NP TARANGIRE - NP JEZERO MANYARA
Nakon doručka odlazak na safari u nezaobilazni Nacionalni park jezero Manyara. Jezero Manyara smjestilo se u dolini Rift, a okružuju ga 600 m visoke crvene i smeđe stijene. Poznat po lavovima koji se penju na drveće, zatim po krdima bizona, te po velikim migracijama ptica. Taj fascinantan nacionalni park udomljava skoro 400 različitih vrsta ptica, pelikana, kormorana i tisuće flamingosa. 1981. godine jezero je proglašeno rezervatom biosfere UNESCO-a. Piknik ručak. Odlazak u lodge i smještaj. Večera i noćenje.
5. DAN / NACIONALNI PARK SERENGETI
Nakon doručka odlazak džipovima prema Nacionalnom parku Serengeti, jednom od najpoznatijih utočišta divljih životinja u kojem se događaju najveće seobe sisavaca na svijetu. Stajanje po putu na piknik ručak te fakultativni odlazak do Olduvai gorge, jedne od najvažniji paleontoloških iskopina na svijetu. Odlazak prema Serengetiju i poslijepodnevni safari u nacionalnom parku. Put će vas voditi migracijskom rutom životinja koje ćete susretati. Večera te noćenje u kampu.
6. DAN / NACIONALNI PARK SERENGETI
Doručak. Cjelodnevni safari s ručkom u Nacionalnom parku Serengeti kako biste vidjeli neke od velikih afričkih životinja. Vidjet ćete jastrebe koji suše vlažna krila prije nego uzlete i počnu tražiti strvine. Krda antilopa traže jutarnji obrok, obični i patuljasti mungosi se penju na ogromne termitnjake koji služe kao dobar vidikovac. U savani se mogu naći i pjegave antilope, male afričke antilope, kudui, impale itd. Večera i noćenje u kampu.
7. DAN / NACIONALNI PARK SERENGETI – NGORONGORO
Doručak. Jutarnji safari u Nacionalnom parku Serengeti te vožnja do područja očuvanja Ngorongoro. Po putu stajanje kod Masai sela. Fakultativan odlazak u posjet selu. Šetnja kroz selo te upoznavanje s načinom života lokalnog stanovništva. Po dolasku slijedi večera i noćenje.
8. DAN / NGORONGORO
Nakon ranog doručka vožnja do Ngorongoro kratera ugaslog vulkana u sjevernoj Tanzaniji. Na 260 km2 doline okružene 600 metara visokim zidovima kratera, u zatvorenom eko-sistemu, već stotinama godina živi više od 30.000 životinja među kojima i velike afričke zvijeri - lavovi, nosorozi, slonovi, leopardi i afrički bivoli. Točan broj zebri ili antilopa nitko ne zna sa sigurnošću, jer se tim životinjama, uz lavove i leoparde, hrane i Masaiji, pripadnici ratničkog plemena kojima krater služi kao lovište. Piknik ručak na samom krateru. Poslijepodne transfer i smještaj u lodge. Večera i noćenje.
9. DAN / ARUSHA - ZANZIBAR
Doručak. Organizirani transfer u zračnu luku i polijetanje zrakoplova prema Zanzibaru. Po slijetanju, organizirani transfer prema hotelu. Smještaj i noćenje.
10. i 11. DAN / ZANZIBAR – DAR ES SALAAM
Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na prekrasnim plažama Indijskog oceana, vodenim sportovima, te ostalim posebnostima ovoga otoka. Noćenje.
12. DAN / ZANZIBAR – DAR ES SALAM – DOHA
Nakon doručka slijedi organizirani transfer do zračne luke Zanzibar. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dar Es Salaam. Prijava na let QR1357 i polijetanje prema Dohi u 17:00 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 23:10 sati.
13. DAN / DAR ES-SALAAM – ISTANBUL – ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu u 02:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
12.1.2020.
24.1.2020.
28.990,00 kn
31.680,00 kn
2.890,00 kn
1450 kn
First Minute

FIRTS MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe,
- smještaj u hotelima i lodgevima 3* i 4* (standard dvokrevetne sobe),
- obroci prema programu (puni pansion tijekom safarija, noćenje s doručkom na Zanzibaru),
- transferi zračne luke – hotel – zračne luke,
- dva leta zrakoplovom (Arusha – Zanzibar i Zanzibar – Dar Es Salaam),
- razglede prema programu,
- pratitelja putovanja,
- lokalnog vodiča u Tanzaniji,
- troškove prodaje i organizacije.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- dodatne obroke,
- izlete,
- napojnice za nosače kofera, vozače i osoblje,
- vizu za Tanzaniju 50 usd – plaćanje na licu mjesta,
- putno osiguranje
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 2.890 kn (podložne promjenama) - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 2.690 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
- napojnice za nosače kofera, vozače i osoblje po osobi 50 USD - plaćanje na licu mjesta
- za vizu za Tanzaniju 50 USD - plaćanje na licu mjesta
POPUSTI:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
FAKULTATIVNI SADRŽAJI (plaćanje po želji prilikom rezervacije):
- Posjet Masai selu po osobi: 600 kn
- Olduvai gorge po osobi: 300 kn
VIZA:
Vizu je moguće dobiti po dolasku u zračnu luku Arusha (Kilimanjaro) u Tanzaniji uz nadoplatu od 50 USD na licu mjesta.
NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, mogućim nepovoljnim vremenskim uvjetima, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju, državnim praznicima i ostalim nepredvidljivim okolnostima (gužve u prometu itd..). Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.