Izrael-Izrael

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
JORDAN IZRAEL
Hotel 4* / Prema programu
8.290 kn / 9 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
IZRAEL - Obećana zemljaOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
IZRAEL - Obećana zemlja
Broj dana 8
Prvi datum polaska 21.4.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 11.605,00 kn
Jerusalem, Israel
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Izrael - Obećana zemlja
VRIJEDNOST VIŠE: DIREKTAN LET ZAGREB - TEL AVIV!
1.dan: ZAGREB
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova prema Tel Avivu na liniji LY5182 (El-Al) u 20:20 sati.
2.dan: TEL AVIV - NETANYA – CEZAREJA – HAIFA – AKRA – NAZARET – TIBERIAS
Dolazak u Tel Aviv u 00:35 sati, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu u Netanyi. Smještaj i noćenje. Nakon doručka odjava iz hotela. Odlazak u razgled. Slijedi vožnja do ostataka antičkog grada Cezareje, luke kralja Heroda Velikog. Razgled lokaliteta očuvanih spomenika od kojih su najpoznatiji rimsko kazalište, ostaci amfiteatra, kupališta, srednjovjekovne zidine. Nastavak vožnje do grada Haife koja se prostire u podnožju brda Karmel. Razgled grada i kraća šetnja Bahajskim vrtovima. Vožnja do srednjovjekovnog križarskog grada Akre i zatim slijedi vožnja do Nazareta, mjesta Isusova djetinjstva i mladosti. Obilazak Bazilike navještenja izgrađene na mjestu na kojem se nalazila Marijina kuća. Nakon razgleda smještaj u hotel. Večera i noćenje.
3.dan: TIBERIAS - BRDO BLAŽENSTVA - KAFARNAUM - TABHA – TIBERIAS
Doručak. Preporučujemo fakultativni izlet: Nazaret, brdo Blaženstva, Kafarnaum i Tabha. Odlazak prema Galilejskom jezeru, gdje posjećujemo Brdo blaženstava na kojem je Isus održao znameniti govor o osam blaženstava. Na brdu se nalazi poznata osmerokutna crkva A. Baluzzija iz 20. stoljeća. Vožnja prema Kafarnaumu, Isusovom gradu, obilazak crkvice nad Petrovom kućom, ostataka naselja od prije dvije tisuće godina i stare sinagoge gdje je Isus naučavao. Nastavak puta do Tabhe i obilazak bazilike Čudesnog umnoženja kruha s prekrasnim mozaicima. Slijedi vožnja brodom po Galilejskom jezeru. Povratak u Tiberias, večera i noćenje.
4.dan: TIBERIAS – BEIT SHE'AN – JERIHON – JERUZALEM
Doručak. Vožnja dolinom Jezreel do arheološkog nalazišta grada Beit She'an gdje ćete razgledati ostatke rimskog i bizantskog grada s izvrsno očuvanim cjelinama, hram, kazalište, javno kupalište. Vožnja dolinom rijeke Jordan do ostataka grada Jerihona. Nastavak vožnje prema Jeruzalemu. Po dolasku razgled grada. Nezaboravan pogled s Maslinske gore na grad, Hramsko brdo s Kupolom nad stijenom i njegove zidine iz 16. st. Silazak do Getsemanskog vrta i obilazak Crkve svih naroda. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.
5.dan: JERUZALEM – KUMRAN – MASADA – MRTVO MORE – JERUZALEM
Doručak. Preporučujemo fakultativni izlet: Kumran, Masada, Mrtvo more. Odlazak na cjelodnevni izlet prema Mrtvom moru. Obilazak muzeja i arheološkog nalazišta u Kumranu, mjestu gdje su u špiljama pronađeni čuveni „kumranski spisi“. Vožnja uz Mrtvo more do Masade, utvrde i palače iz vremena Heroda Velikog. Masada je pružala otpor Rimljanima još dugo nakon pada Jeruzalema i danas je simbol židovskog otpora i žrtve. Žičarom se penjemo do utvrde odakle se pruža predivan pogled na cijelo područje Mrtvog mora i na ostatke nekadašnjih logora rimskih legionara i nasipa u neposrednoj blizini. Slijedi kraća vožnja do obale gdje ćete imati priliku okupati se u najslanijem moru na svijetu. Povratak u hotel, večera i noćenje.
6.dan: JERUZALEM
Doručak. Preporučujemo fakultativni razgled Jeruzalema. Odlazak na cjelodnevni razgled Jeruzalema, ulazak na Jaffska vrata, razgled znamenitosti armenske četvrti. Slijede - Sionska vrata, Dvorana Posljednje večere i Bazilika Marijina usnuća. Nastavljamo obilaskom židovske četvrti - rimski Cardo, obnovljena sinagoga Hurva i silazak do Zapadnog zida (Zid plača) u podnožju Hramskog brda. Pogled na Kupolu nad stijenom i džamiju Al Aksu. Prijelaz u muslimansku četvrt i nastavak razgleda. Slijedimo postaje križnog puta Via Dolorosa koji završava u Bazilici Svetoga groba. Nakon razgleda bazilike u kojoj se nalaze i Golgota te Kristov grob završavamo obilaskom kršćanskog dijela. Povratak u hotel, večera i noćenje.
7.dan: JERUZALEM – BETLEHEM – JERUZALEM
Doručak. Preporučujemo fakultativni izlet u Betlehem i novi dio Jeruzalema. Kraći razgled Betlehema i obilazak Bazilike Isusova rođenja, najstarije crkve u Svetoj Zemlji, podignute iznad špilje Isusova rođenja. Pored Bazilike nalazi se špilja Bogorodičina mlijeka te špilja u kojoj je živio sv. Jeronim i preveo Sveto pismo na latinski jezik. Nakon razgleda vožnja do Jeruzalema. Panoramska vožnja gradom i razgled znamenitosti grada izvan zidina. Posjet Yad Vashemu, memorijalnom centru žrtava holokausta. Povratak u hotel, večera i noćenje.
8.dan: JERUZALEM – TEL AVIV – ZAGREB
Doručak. Slijedi transfer prema Tel Avivu u zračnu luku Ben Gurion. Polazak zrakoplova iz Tel Aviva u 16:40 sati na liniji LY5181. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:10 sati prema lokalnom vremenu.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
21.4.2020.
28.4.2020.
12.190,00 kn
14.980,00 kn
585 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom Zagreb - Tel Aviv - Zagreb,
- sve transfere prema programu,
- zrakoplovne pristojbe u iznosu od 500,00 kn (podložne promjenama do datuma izdavanja avio karata),
- usluga polupansiona koja počinje doručkom i završava doručkom,
- 7 noćenja u hotelima 3* – 1 noćenje u Netanyi, 2 noćenja u Tiberijasu, 4 noćenja u Jeruzalemu,
- standard dvokrevetne sobe,
- razglede prema programu,
- uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- doplate za napojnice na licu mjesta (cca. 50 EUR) - uobičajene i očekivane napojnice za vozače i lokalne vodiče),
- putno osiguranje (preporučujemo),
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- osobnu potrošnju
OBAVEZNA DOPLATA:
- za jednokrevetnu sobu 2.790 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
- za napojnice na licu mjesta cca. 50 EUR - plaćanje na licu mjesta
POPUST:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
FAKULTATIVNI SADRŽAJI (plaćanje po želji prilikom rezervacije):
- Nazaret, brdo Blaženstva, Kafarnaum i Tabha 730 kn
- Kumran, Masada, Mrtvo more 990 kn
- Razgled Jeruzalema 630 kn
Minimalan broj putnika prijavljenih za izlete: 20
VIZA:
Nije potrebna za državljane Republike Hrvatske.
NAPOMENE:
Usluga vođenja putovanja bit će na hrvatskom jeziku. Usluga turističkog vođenja pružena po lokalnom ovlaštenom vodiču bit će na engleskom jeziku. Program je grupni. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
• Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. • Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Minimalan broj putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.