Kuba-Havana

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Naxos
Mikonos
Samos
Lefkas
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
KUBA - HAVANA
Hotel 4* / Prema programu
11.990 kn / 9 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
KUBA - Havana  & VaraderoOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
KUBA - Havana  & Varadero
Broj dana 9
Prvi datum polaska 8.1.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 14.990,00 kn
Havana, Cuba
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Kuba: Havana i Varadero
1. dan - Zagreb - Pariz - Havana
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 9.05 sati na liniji AF5075 (Air France). Po dolasku u Pariz u 11.05 sati, nastavak leta za Havanu u 16.10 sati na liniji AF946 (Air France). Dolazak u Havanu u 20.05 sati prema lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, organizirani prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.
2. dan - Havana
Doručak u hotelu. Odlazak na organizirani razgled Havane koja započinje vožnjom simpatičnim coco-taxijima do Trga Revolucije gdje se nalazi poznati mural s likom Che Guevare. Potom, odlazak autobusom do tvornice Bocoy gdje se proizvodi najpoznatiji rum Legendario i gdje možete saznati sve o postupku proizvodnje ovog nacionalnog pića te imati priliku kušati nekoliko različitih vrsta ruma. Nastavak razgleda stare i nove Havane i njihovih znamenitosti (Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja, El Capitolio…). Havana nudi šarenilo i raznolikost suvenira na tržnicama, plesno raspoloženje u gotovo svakom bistrou s lokalnim izvođačima vrućih ritmova salse, mamba, rumbe… Organizirani ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Noćenje.
3. dan - Havana - Dolina Vinales (Pinar del Rio) – Havana
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet u Pinar del Rio, najzapadniju kubansku regiju, poznatu po uzgoju duhana. Po dolasku (vožnja traje cca 2,5 sata), posjet farmi duhana, gdje ćete se moći upoznati sa postupkom izrade ovog karakterističnog kubanskog proizvoda. Slobodno vrijeme za kupnju. Nastavak putovanja dolinom Vinales kroz male ruralne sredine gdje ćete moći vidjeti lokalne farmere «guajiros» kako rade na poljima. Odlazak na vidikovac “Los Jazmines” odakle se pruža nezaboravan pogled na dolinu. Slijedi odlazak do Murala prahistorije naslikanog na stijeni. Slobodno vrijeme za fotografiranje i fantastični koktel Pina Colada. Odlazak na tipičan kubanski ručak u obližnjem restoranu. Slijedi posjet Indijanskoj špilji unutar koje teče rječica te vožnja brodićem kroz podzemni sustav vapnenačkih spilja El Indio. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Ukoliko ste raspoloženi za večernji provod, možete posjetiti Parisien Show u hotelu National ili tradicionalni kabaret show Tropicana s preko 80 izvođača. Noćenje u hotelu.
4. dan - Havana
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje Havane. Prepustite se jedinstvenom ugođaju uskih kamenih uličica Stare Havane i kolonijalnih zdanja od kojih su neka izgrađena još u 16. stoljeću. Navečer predlažemo odlazak na živu muziku u klub „Casa de la Musica Habana“ ili na večeru u poznati restoran Bodeguita del Medio. Noćenje.
5. dan - Havana - Cojimar - Varadero
Nakon doručka odlazak iz Havane i vožnja prema Varaderu. Tijekom vožnje zaustavljanje kod Finca Vigia, Hemingwayovog muzeja, kuće gdje je živio te nastavak prema Cojimaru, malom ribarskom mjestu gdje je imao usidren svoj brod. Ručak. Nastavak putovanja prema Varaderu, po dolasku prijava u hotel. Smještaj i noćenje. Usluga All Inclusive.
6 - 7. dan - Varadero
Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama ili odlazak na neki od brojnih fakultativnih izleta, uz doplatu. Preporučujemo izlet u Trinidad, Cienfuegos i Santa Claru ili izlet katamaranom na Cayo Blanco, otočić s prekrasnim plažama te usputno kraće plivanje s delfinima. Noćenje.
8. dan - Varadero - Havana - Pariz
Doručak i odjava iz hotela do 11 sati. Slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza za zračnu luku u Havani. Polijetanje zrakoplova prema Parizu na liniji AF943 (Air France) u 22.25 sati.
9. dan - Pariz - Zagreb
Dolazak u Pariz u 13.25 sati po lokalnom vremenu te nastavak leta za Zagreb u 18.30 sati na liniji AF5074 (Air France) s dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
8.1.2019.
16.1.2019.
15.490,00 kn
17.990,00 kn
3.290,00 kn
500 kn
First Minute

11.2.2019.
19.2.2019.
11.990,00 kn
14.490,00 kn
3.290,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 45 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
- smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Havani
- 3 noćenja u hotelu 4* na osnovi usluge all inclusive u Varaderu,
- 2 ručka prema programu,
- grupne prijevoze i razglede prema programu,
- usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- jamčevinu,
- troškove organizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- pristojbe zračnih luka 3.290 kn za polazak - obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata)
- doplata za jednokrevetnu sobu:
- za polazak 5.10.: 1.800 kn
- za polazak 9.11.: 2.500 kn
- kubansku vizu/turističku kartu (450 kn s uključenim posredovanjem),
- putno osiguranje (zdravstveno osiguranje je obavezno za ulazak u Kubu)
- dodatne usluge, obroke i izlete.
- napojnice za lokalne vodiče i vozače (obavezna doplata na licu mjesta cca 30 EUR)
OBAVEZNA DOPLATA:
- pristojbe zračnih luka 3.290 kn - obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata)
- napojnice za lokalne vodiče i vozače (obavezna doplata na licu mjesta cca 30 EUR)
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- doplata za jednokrevetnu sobu:
- za polazak 5.10.: 1.800 kn
- za polazak 9.11., 8.1., 11.2.: 2.500 kn
- kubansku vizu/turističku kartu (450 kn s uključenim posredovanjem),
FAKULTATIVNI SADRŽAJI (plaćanje na licu mjesta, ovisno o raspoloživosti):
večera u restoranu La Bodeguita del Medio ili u „paladaru“ cca 25 USD;
izleti iz Varadera: Tri grada: Santa Clara - Trinidad - Cienfuegos cca 90 USD, Cayo Blanco (izlet katamaranom na otok Cayo Blanco, ručak, plivanje s delfinima) cca 100 USD.
Cijene izleta vrijede za minimum 15 prijavljenih putnika.
VAŽNE NAPOMENE!!!!
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kube i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
- Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Organizatora.
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- Za kubansku vizu (turističku kartu) potrebna je kopija putovnice (putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od datuma izlaska iz Kube).
- Osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana. Obavezna je uplata police putnog zdravstvenog osiguranja (pri ulasku u zemlju mogu Vas zatražiti istu)
Najmanji broj prijavljenih putnika: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.