Indonezija-Bali

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Posebna ponuda
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Samos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Egipat
Hurgada
Španjolska
Costa del Sol
Malta
Italija
Calabria
Crna Gora
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Južna Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Sjeverom Europe
Karibi
Baltikom
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Mogućnosti plaćanja
Izjava o privatnosti
Putno osiguranje
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
BALI - otok jednostavnosti, sklada i ravnotežeOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
BALI - otok jednostavnosti, sklada i ravnoteže
Broj dana 10
Prvi datum polaska 15.3.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Prema programuImage description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 6.990,00 kn
Bali, Indonezija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Bali / zrakoplovom iz Zagreba
Bali je jedno od najomiljenijih spa odredišta na svijetu. Viseći vrtovi, terasasta polja, svježa organska hrana, satovi meditacije i joge vaše će putovanje učiniti nezaboravnim. Pronađite ravnotežu između svjetovnih užitaka i duhovne posvećenosti. Otkrijte kako su Balijci (potomci umjetnika, aristokrata i svećenika) unatoč izazovima modernog društva uspjeli zadržati ravnotežu i smirenost na otoku. Krajolik Balija čine rižina polja, bujno zelenilo koje prožima sve kutke Balija, terasasta polja i mnoštvo hramova ostavit će vas bez daha…
Vrijednost više: minimalno 2 putnika za realizaciju programa!
1. DAN: ZAGREB - DUBAI
Sastanak u zračnoj luci Franje Tuđmana u Zagrebu te prijava na let 90 min prije te polazak u 15:25 sati prema Dubai-u, gdje je dolazak predviđen u 22:55 sati.
2. DAN: DUBAI-BALI/UBUD
Po dolasku u Dubai slijedi nastavak leta u 01:25 sati prema Denpasaru s dolaskom u 14:30 sati (lokalna vremena). Transfer do hotela 3*/4* u Ubudu. Smještaj u hotel, noćenje.
3. DAN: BALI/UBUD
Rani doručak. Jutro započnite opuštanjem uz sat joge (1 h). Potražite sklad između tijela i duha, harmoniju estetike i forme te vaš unutarnji mir. Ostatak dana slobodan za kupanje u bazenu, sunčanje, opuštanje ili samostalno otkrivanje otoka. Predlažemo da istražite kako živi lokalno stanovništvo. Zbog snažnog utjecaja hinduizma, hramovi, palače ali i obične obiteljske kuće na Baliju danas imaju ista arhitektonska pravila i filozofiju. Prostor mora odgovarati kozmičkom redu. Tipična balijska obitelj danas živi u prostoru okruženom visokim zidinama. Unutar dvorišta nalazi se desetak različitih kućica. Neke su kućice za ljude, neke za rižu, neke za bogove. Noćenje.
4. DAN: BALI/UBUD/KINTAMANI/MOUNT BATUR/TAMPAKSIRING
Nakon doručka odlazak na izlet. Bali je poznat po svojim tradicionalnim plesovima. Prva stanica na ovom izletu je uživanje u vještom plesu balijskih plesača. Nakon toga ćete doživjeti umjetnost izrade srebra i obrade drva. Put se nastavlja prema Kintamaniju, gdje ćete vidjeti prekrasno jezero Batur te aktivni vulkan Mount Batur. Nakon kratke stanke nastavak puta prema Tampaksiring, „Izvor Mladosti“. U ovom hramu nalazi se voda koja se koristi za razne vjerske hinduističke obrede. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN: BALI/UBUD
Doručak. Dan slobodan za vježbanje joge, kupanje u bazenu, sunčanje, opuštanje ili odlazak u prirodu. Bujno, zelenilo prožima sve kutke Balija. Naselja su prožeta prirodom, svježa voda slijeva se niz terasasta polja, kroz hramske nasade i gradske šume prepune majmuna. Svako rižino polje ili šumski puteljak ima oltar i kapelicu posvećenu nekom bogu s hinduističkog panteona. Noćenje u hotelu.
6. DAN: BALI/UBUD/NUSA DUA
Doručak. Odjava iz hotela u Ubudu i odlazak do poznate plaže Nusa Dua. Smještaj u hotelu 5* na plaži. Dan slobodan za kupanje, sunčanje, opuštanje ili samostalno otkrivanje otoka. Predlažemo da isprobate tradicionalnu kuhinju otoka. Hrana na Baliju je nešto drugačija od Indonezijske hrane. Glavna svakodnevna hrana je riža uz povrće i male količine ribe ili mesa. Začini se uvijek koriste. Turisti rijetko kad uživaju u pravim poslasticama jer se često ne poslužuju u hotelima i restoranima. Na nekoj od tržnica isprobajte Babur ayam (kaša od riže s piletinom), Lontong (riža kuhana na pari, smotana u list banane), nacionalno jelo Nasi campur (riža kuhana na pari s izborom mesa, povrća, tofua, tempeha i vrućeg sambala). Svakako isprobajte najpoznatije voće-durian. Groznog je mirisa ali savršenog okusa. Zbog nesnosnog mirisa zabranjeno ga je unositi u pojedine hotele i u avion. Noćenje u hotelu.
7. DAN: BALI/MOUNT AGUNG/BESAKIH/BUKIT JAMBUL/PENGLIPURAN/KERTA GOSA/NUSA DUA
Nakon ranog doručka odlazak na izlet do istočnog djela otoka kojim dominira planina Mount Agung (3142m). To je najsvetiji i najviši vulkan na Baliju koji je eruptirao 1963. g. Izgrađen na obroncima vulkana, Besakih hram je najvažniji i najstrašniji za hindu populaciju Balija. Zovu ga i „Majka“ hramova. Stati ćemo i kod Bukit Jambul, kako bismo uživali u pogledu na prekrasnu dolinu. Ovdje ćemo se malo odmoriti i iskoristiti priliku za ručak. Na putu prema istočnom dijelu Balija moći ćete upoznati tradicionalno selo Penglipuran. Selo je jedinstveno zbog drugačije strukture društvene zajednice koja datira iz 16.st. Na povratku ćemo posjetiti Palaču pravde po imenu „Kerta Gosa“ u Klungkungu. NAPOMENA: Preporučamo da za posjet Besakih hramu ponesete i odjenete tradicionalni sarong (tradicionalna duga marama/pareo koja prekriva donji dio tijela). Povratak u hotel. Noćenje.
8. DAN: BALI/BATUBULA/CELUK/NUSA DUA
Doručak. Prijepodne slobodno za kupanje, sunčanje, opuštanje. Bali je poznat kao raj za shopping. Ne znate gdje biste kupili kvalitetne suvenire? Oko 13 h odlazimo iz hotela i vodimo vas na izlet kreiran isključivo za shopping. Potražite ručno izrađene suvenire u selu Batubula poznatom po klesarskoj umjetnosti ili pak selu Celuk poznatom po proizvodnji srebra i zlata. U nastavku putovanja pogledati ćemo umjetnička djela u selu Mas te doći u Ubud poznat po svojim galerijama i remek djelima tradicionalne i moderne umjetnosti. Na kraju vas pozivamo da pogledate poznati Kecak& Fire ples koji se izvodi samo navečer. Povratak u hotel. Noćenje.
9. DAN: BALI/NUSA DUA/DENPASAR
Doručak. Slobodan dan za uživanje na plaži. Predvečer slijedi transfer do zračne luke Denpasar te priprema za let prema Dubai-u.
10. DAN: DENPASAR-DUBAI-ZAGREB
Polazak iz Denpasara predviđen je u 00:05 s dolaskom u Dubai u 05:00 sati Nastavak leta prema Zagrebu u 08:30 h. Predviđen dolazak u Zagreb u 12:35 h.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
15.3.2018.
24.3.2018.
7.490,00 kn
10.480,00 kn
2.790,00 kn
500 kn
First Minute

3.4.2018.
12.4.2018.
7.490,00 kn
10.480,00 kn
2.790,00 kn
500 kn
First Minute

24.5.2018.
3.6.2018.
7.490,00 kn
10.480,00 kn
2.790,00 kn
500 kn
First Minute

21.6.2018.
30.6.2018.
7.490,00 kn
10.480,00 kn
2.790,00 kn
500 kn
First Minute

4.10.2018.
13.10.2018.
7.490,00 kn
10.480,00 kn
2.790,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
-prijevoz zrakoplovom iz Zagreba na ekonomskoj klasi (Emirates),
-transfer od zračne luke Denpasar do hotela i natrag,
-smještaj u hotelu 3*/4* u Ubudu na osnovi 4 noćenja s doručkom i 3 noćenja s doručkom u hotelu 5* na plaži u Nusa Dui.
-sve razglede prema programu, 1 sat joge po osobi
-uslugu lokalnog agenta na destinaciji i troškove organizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
-zrakoplovne pristojbe od 2.790 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije),
-doplata za jednokrevetnu sobu: 2.990 kn,
-dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno,
-doplata po želji za dodatne satove joge: 160 kn (1h) osoba/sat,
-pratitelja putovanja: ukoliko bude prijavljeno min. 10 putnika uz doplatu od 900 kn,
-putno osiguranje (preporučamo),
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
-zrakoplovne pristojbe od 2.790 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije) Napomena: Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja karte.
VIZA:
Nije potrebna!
Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana.
Najmanji broj prijavljenih putnika: 2
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.