Mijanmar (burma)-Mijanmar

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Naxos
Mikonos
Samos
Lefkas
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
BURMAOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
BURMA
Broj dana 9
Prvi datum polaska 28.10.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 14.990,00 kn
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Yangon - Bagan - Mandalay - jezero Inle - Heho
1. dan - Zagreb - Dubai
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates na liniji EK130 (Emirates) za Dubai u 14.40 sati. Dolazak u Dubai u 23.05 sati prema lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela u blizini zračne luke i noćenje.
2. dan: DUBAI - YANGON
Nastavak putovanja prema Yangonu u 9 sati na liniji EK388 (Emirates ). Obroci u zrakoplovu. Dolazak u Yangon u 16.45 sati. Nakon carinskih i viznih formalnosti transfer do hotela. Nakon obavljanja graničnih formalnosti, transfer do hotela i smještaj. Yangon (nekadašnji Rangoon), miran je i šarmantan grad impresivne kolonijalne povijesti i jedna od najljepših prijestolnica Jugoistočne Azije. Poslijepodne razgled pagode Shwedagon - najsvetijeg mjesta Myanmara, stare više od 2500 godina. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
3. dan: YANGON - BAGAN
Nakon doručka (ili breakfast box) transfer do zračne luke te polijetanje zrakoplova za Bagan, grad smješten na obalama rijeke Irrawaddy, koji je od 11.-13. stoljeća bio glavni grad Myanmara. Bagan je poznat po brojim pagodama i stupama kojih je više od 2000. Razgled zlatne stupe pagode Shwezigon, hrama u pećini Wetkyi-In Gubyaukgyi s prekrasnim jataka muralima te hrama Htilominlo. Slijedi posjet radionici za izradu predmeta od laka. Potom, razgled hrama Ananda s četiri impresivne skulpture Bude u stojećem položaju. Vožnja konjskom zapregom do Thatbyinnyu - najvišeg hrama u Baganu te hramova Dhammayanghi i Sulamani. Promatranje zalaska sunca s vrha jednog od hramova. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
4. dan: BAGAN
Nakon doručka posjet živopisnoj tržnici Nyaung Oo na kojoj se prodaju voće, povrće, začini, suveniri... Odlazak u selo Myinkaba, kratka šetnja i posjet hramovima Manuha i Nan Paya. Povratak u hotel, odmor. Poslijepodne odlazak u selo Minnanthu, gdje ćete se moći upoznati s načinom života lokalnog stanovništa. Razgled hramova Payathonzu, Lemyentha i Nandamannya. Slijedi plovidba brodićem po rijeci Irrawaddy, koja će Vam približiti način života obalnih sela i tamnošnjih ribara. Odlazak na večeru s lutkarskom predstavom. Noćenje.
5. dan: BAGAN – MANDALAY
Nakon ranog doručka (ili breakfast box) transfer za zračnu luku i let za Mandalay, drugi po veličini grad u Myanmaru i zadnju prijestolnicu burmanskog kraljevsta. Razgled grada: pagoda Mahamuni - mjesto hodočašća vjernika iz svih krajeva svijeta u kojoj se nalazi kip Mahamuni Bude. Slijedi posjet radionicama drvenih rezbarija, tapiserija i predmeta od listića zlata koji se izrađuju tradicionalnim tehnikama. Poslijepodne razgled pagode Kuthodaw u kojoj se nalazi 729 mramornih ploča s budističkim zapisima, koje su dobile naziv „Najveća knjiga na svijetu“. Razgled samostana Shwenandaw, jedine zgrade koja je ostala od Kraljevske palače iz 19. st., izgrađene od tikovine s prekrasnim rezbarijama. Potom, odlazak na brdo Mandalay, s kojeg puca prekrasan pogled na grad, okolne pagode i rijeku Irrawaddy. Večera. Noćenje.
6. dan: MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
Doručak. Odlazak na izlet u okolicu Mandalaya, gdje ćete vidjeti nekadašnje prijestolnice: Avu, Sagaing i Amarapuru. Sa 600 bijelo obojenih pagoda i samostana, brdo Sagaing predstavlja religijski centar Myanmara. Razgled pagoda Swan Oo, Pon Nya Shin i U Min Thone Sae. Na lokalnoj tržnici moći ćete kupiti razne rukotvorine i predmete od srebra. Potom posjet lončarskom selu, gdje ćete moći vidjeti kako se izrađuju tipične posude za vodu sveprisutne u Myanmaru. Nastavak putovanja za Avu, koja je bila prijestolnica od 14. do 18. stoljeća. Kraća vožnja brodom na drugu obalu rijeke, gdje će čekati konjske zaprege. Razgled starog drvenog samostana Bagaya te ostataka kraljevske palače i utvrde. Nastavak putovanja za Amarapuru - “grad besmrtnih“. Posjet radionici predmeta od svile. Slijedi šetnja 1,2 km dugačkim mostom od tikovine U Bein, sagrađenom 1782. godine. Povratak u Mandalay. Večera. Noćenje.
7. dan: MANDALAY - HEHO - JEZERO INLE
Nakon doručka (ili breakfast box), transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Heho. Po dolasku, jednosatna vožnja do sela Nyaung Shwe na obali jezera Inle. Usputni razgled drvenog samostana Shwe Yan Pyay. Slijedi plovidba motornim brodićem po jezeru. Tijekom plovidbe moći ćete vidjeti ribare koji svoje kanue pokreću veslajući jednom nogom i upoznati se s njihovim jedinstvenim načinom ribarenja. Također, vidjet ćete sela na sojenicama, plutajuće vrtove te upoznati način života lokalnog stanovništva. Slijedi razgled pagode Phaung Daw Oo. Posjet radionici poznatih burmanskih cigara. Dolazak u hotel. Smještaj. Večera. Noćenje.
8. dan: JEZERO INLE - INDEIN - HEHO - YANGON
Nakon doručka posjet jednoj od lokalnih tržnica, na kojoj se okuplja lokalno stanovništvo, kao i gorska plemena iz okolice (tržnica ne radi na dan pomrčine i dan punog mjeseca). Vidjet ćete njihove slikovite nošnje, a moći ćete i uživati u kupovini. Slijedi odlazak do Indeina te razgled slikovitih stupa Alaung Sitthou. Slobodno vrijeme za ručak (uz doplatu). Prijevoz do zračne luke Heho te let za Yangon. Po slijetanju, odlazak na večeru. Nakon večere slobodno do organiziranog prijevoza u Zračnu luku.
9. dan: YANGON - DUBAI - ZAGREB
Prijava na let EK389 (Emirates) i polijetanje zrakoplova u 2.10 sati. Dolazak u Dubai u 5.55 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu u 8.45 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 12.05 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
28.10.2018.
5.11.2018.
15.490,00 kn
18.390,00 kn
3.290,00 kn
500 kn
First Minute

21.2.2019.
1.3.2019.
14.990,00 kn
17.890,00 kn
3.290,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINTUE vrijedi za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
- 1 noćenje u hotelu 3* u blizini zračne luke u Dubaiju,
- smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom u hotelima 3* i 4* prema programu u Yangonu, Baganu, Mandalayu i Inleu,
- 7 večera prema programu,
- grupne prijevoze i razglede prema programu,
- ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju prema programu,
- lokalne vodiče na engleskom jeziku,
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- vizu za Myanmar (450 kn s uključenim posredovanjem),
- nadoplatu za jednokrevetnu sobu,
- paket putnog osiguranja (preporučujemo),
- dodatne obroke, usluge, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom “cijena po osobi uključuje”.
OBAVEZNA DOPLATA:
- zrakoplovne pristojbe 3.290 kn (plaćanje kod prijave podložne promjenama),
- napojnice za lokalne vodiče i vozače 45 Eur (plaćanje pratitelju putovanja na licu mjesta).
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- vizu za Myanmar (450 kn s uključenim posredovanjem),
VIZA:
Prilikom rezervacije potrebno je dostaviti kopiju putovnice (stranica s podacima), 1 fotografiju sa svijetlom pozadinom u digitalnom obliku (.jpg) dimenzija kao za putovnicu (3,5 x 4,5 cm).
NAPOMENA:
Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko done do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja,ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
Najmanji broj prijavljenih putnika: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.