Velika Britanija-Edinburgh

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Naxos
Samos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
EDINBURGH - dragulj škotske kruneOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
EDINBURGH - dragulj škotske krune
Broj dana 8
Prvi datum polaska 6.1.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom i brodom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 3.490,00 kn
Edinburgh, Velika Britanija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Zimski praznici u srcu Škotske / EDINBURGH – STIRLING – NP TROSSACHS/LAKE LOMMOND – GLASGOW – NEWCASTLE - AMSTERDAM - HEIDELBERG
Vrijednost više:
- Izvrsna lokacija hotela, smještaj u središtu Edinburgha - IBIS CENTRE SOUTH BRIDGE 3*!
- Smještaj u dvokrevetnim kabinama na brodu!

1. DAN: ZAGREB – DÜSSELDORF
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem prema Düsseldorfu u pokrajini Essen, smještaj u hotel na širem području grada. Noćenje.
2. dan: DÜSSELDORF – BRUGGE/ZEEBRUGGE – BROD
Doručak. Nastavak puta prema Belgiji, putem prema ukrcajnoj luci posjetit ćemo prekrasni Brugge. Brugge je bio središte burgundijskih vojvoda, smatran je najveličanstvenijim i najbogatijim gradom nakon Valencije, a Flandrija je u srednjem vijeku bila jedna od najbogatijih zemalja Europe. Šetnja živopisnom povijesnom gradskom jezgrom: glavni trg - kanali - kapela sv. Krvi - gradska vijećnica - cehovske zgrade - katedrala sv. Spasitelja - trg Zand - crkva Naše drage gospe - samostan Begeijnhof - romantične ulice i trgovi starog grada. Ukrcaj na brod u kasnim poslijepodnevnim satima i smještaj u kabine. Noćna plovidba.
3. dan: BROD - HULL - GLASGOW - EDINBURGH
Doručak na brodu. Dolazak broda u britansku luku Kingston upon Hull u jutarnjim satima. Iskrcaj i putovanje prema Edinburghu, s potrebnim stajanjima po putu. Putem do Edinburgha posjetit ćemo Glasgow, najveći škotski grad. Panoramska vožnja do glavnih gradskih znamenitosti: sveučilište, muzej Kelvingrove, koncertna dvorana Armadillo, katedrala sv. Munga iz 12. stoljeća. Kraće zadržavanje u središtu grada. Po dolasku u Edinburgh, današnji glavni grad Škotske, smještaj u hotel IBIS Centre South Bridge u strogom središtu grada. Slobodno vrijeme za kraći odmor, potom predlažemo odlazak s voditeljem putovanja u orijentacijsku večernju šetnju gradom. Noćenje.
4. dan: EDINBURGH
Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja u pješački razgled. Povijesno središte srednjovjekovnog grada UNESCO je proglasio svjetskom kulturnom baštinom, a među brojnim povijesnim spomenicima ističe se edinburški dvorac (ulaznica uz doplatu prilikom kupovine aranžmana). Pozornost privlači i službena kraljičina rezidencija u Škotskoj, Holyroodhouse Palace. Između rezidencije i dvorca nalazi se povijesna ulica Royal Mile iz koje izlazi više od 60 uličica u srednjovjekovni grad... Slobodno poslijepodne za samostalno istraživanje prekrasnog Edinburgha, grada kojeg zbog vrlo živog kulturnog života i činjenice da su u njemu živjeli i radili mnogi poznati mislioci i književnici nazivaju i „Atenom sjevera“. Budući da se nalazimo u zemlji whiskeyja, svakako vrijedi posjetiti Scottish Whiskey Experience (ulaznica uz doplatu prilikom kupovine aranžmana). Za ostatak dana predlažemo posjet škotskoj Nacionalnoj galeriji s jednom od najvažnijih zbirki slika u Europi. A ako Vas umjetnost toliko ne zanima, svakako ćete uživati u proučavanju živahne pub i restoranske scene. Noćenje.
5. dan: EDINBURGH – STIRLING – NACIONALNI PARK TROSSACHS/LOCH LOMMOND – GLASGOW
Doručak. Odlazak na poludnevni izlet, prva postaja bit će posjet dvorcu Stirling, jednom od najvećih i najimpresivnijih dvoraca u Škotskoj i Zapadnoj Europi kako s povijesnog tako i s arhitektonskog aspekta. Ovdje je okrunjena Maria Stewart (plaćanje ulaznice na licu mjesta). Poslije posjeta dvorcu nastavak putovanja prema nacionalnom parku Trossachs, prvom nacionalnom parku u Škotskoj i preko jezera Loch Lommond, dugačkog 40 km i okruženog prekrasnim krajolikom s planinskim vrhuncima i brdima. Riječ je doista o idiličnom krajoliku nevjerojatnih prirodnih ljepota s više od 720 četvornih kilometara neukroćenih i bajkovito lijepih pejzaža. U drugoj polovici dana povratak u Edinburgh i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.
6. dan: EDINBURGH - DURHAM - KINGSTON UPON HULL - BROD
Doručak. Odlazak iz hotela i putovanje prema Kingstonu. Putem ćemo posjetiti i panoramskom vožnjom razgledati slikoviti grad Durham, engleski povijesni grad, mjesto hodočašća u srednjovjekovlju. Ukrcaj na brod u luci Kingston upon Hull u poslijepodnevnim satima i smještaj u kabine. Moguća doplata za večeru na brodu (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Noćna plovidba prema luci Zeebrugge.
7. dan: BROD/ZEEBRUGGE - ANTWERPEN - MANNHEIM/LUDWIGSHAFEN
Doručak na brodu. Dolazak u Zeebrugge u jutarnjim satima. Po iskrcaju putovanje po Belgiji, usput ćemo posjetiti Antwerpen, svjetsko središte trgovine dijamantima. Antwerpen je živahan i dinamičan grad, grad Rubensa i dizajna. Kraće slobodno vrijeme u središtu grada. Nastavak putovanja prema Njemačkoj i smještaj u hotel na području Mannheima/Ludwigshafena. Noćenje.
8. dan: MANNHEIM/LUDWIGSHAFEN – HEIDELBERG – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i kratka vožnja do najstarijeg sveučilišnog grada Njemačke, Heidelberga. Posjet lijepoj povijesnoj jezgri smještenoj uz rijeku Neckar uz romantične ruševine dvorca i šetnja do katedrale - viteška kuća - jezuitska crkva - staro i novo sveučilište - glavni trg. Kraće slobodno vrijeme. U nastavku puta vožnja kroz Njemačku i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
6.1.2019.
13.1.2019.
3.690,00 kn
5.080,00 kn
200 kn
First Minute

FIRTS MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz autobusom,
- voditelja putovanja, smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Njemačkoj i Škotskoj na osnovi noćenja s doručkom
- 1 noćenje u Düsseldorfu u hotelu 3/4*,
- 3 noćenja u središtu Edinburgha u hotelu Ibis Centre South Bridge 3*,
- 1 noćenje na području Mannheima/Ludwigshafena u hotelu 3/4*,
- 2 noćenja na brodu na liniji Zeebrugge/Kingston upon Hull i Kingston upon Hull/Zeebrugge u dvokrevetnim kabinama na osnovi noćenja s doručkom,
- troškove organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene,
- fakultativne sadržaje,
- putno osiguranje,
- troškove osobnih narudžbi
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- za vanjsku kabinu: 240 kn
- za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu kabinu na brodu): 1.390 kn
- za paket ulaznica* (prilikom kupovine aranžmana): 520 kn
- za dvije večere na brodu: 380 kn
*Paket sadrži ulaznice u Edinburgh Castle, Palace of Holyroodhouse, St. Giles katedralu i Scotch Whiskey Experience
POPUSTI:
Soba s pomoćnim krevetom na upit!
NAPOMENE:
Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed obilazaka.
Ulaz u katedralu može biti otkazan u slučaju nenajavljenih ceremonija i vjerskih obreda.
Najmanji broj prijavljenih putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.