Italija-Milano

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
 MILANO - Nova godinaPreporuka naših putnika sa navedenih putovanja
 MILANO - Nova godina
Broj dana 3
Prvi datum polaska 30.12.2019.
Mjesto polaska Zagreb i Rijeka
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 990,00 kn
Milano, Italija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
NOVA GODINA U MILANU
Predviđeni hotel: Hotel Best Western Falck Village 4* u Milanu!

MILANO glavni grad Lombardije, svjetsko središte mode i dizajna, grad glamura…
VERONA grad ljubavi, grad Romea i Julije… Provedite nezaboravne trenutke u najromantičnijem gradu na svijetu!
1.dan ZAGREB - RIJEKA – MILANO
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 4:30 sati, te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:00 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u MILANO, glavnog grada Lombardije razgled povijesne jezgre u pratnji vodiča: KATEDRALA - TEATRO ALLA SCALA - GALERIJA VITTORIO EMANUELE - DVORAC SFORZESCO-ACCADEMIA I ČETVRT BRERA… Slobodno vrijeme za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, svečano ukrašenom ugođaju, s odličnom ponudom odjeće i obuće, kao i velikom ponudom prigodnih poklona. Svakako preporučamo posjet stadionu "San Siro", odlazak do Corso Como gdje možete naići na česte rasprodaje dizajnerske odjeće i nakita. Prijedlog individualnog posjeta turističkoj četvrti NAVIGLI, koji je jedno od poznatijih mjesta u Milanu i koje svakako vrijedi posjetiti, jednostavno uskočite u tramvaj, podzemnu željeznicu ili pješice te osjetite božićnu čaroliju. Odlazak prema hotelu u večernjim satima. Noćenje.
2.dan MILANO – fakulatativni izlet u TORINO - MILANO - Sretna Nova godina!
Doručak. Polazak u Milano, individualni obilazak ili fakultativni izlet (doplata) autobusom 150 km udaljen TORINO, centar talijanske regije Piemonte, grad automobila, čokolade, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture. Slijedi organizirani razgled grada uz razgledavanje povijesnog centra pješice: Trg Carlo Felice – s lijepim vrtom koji predstavlja jednu od najljepših zelenih oaza povijesnog centra grada; Duomo di Torino – katedralne posvećenu sv. Ivanu Krstitelju, koji je primjer renesansne arhitekture u Torinu; Palazzo Madama-kraljičina palača se prelijepo dekoriranom fasadom; Trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palačama i crkvama blizankinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; Castello del Valentino – dvorac u Parco del Valentino, nekadašnja rezidencija kuće Savoja; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka za popeti se na vrh kupole i uživati u spektakularnom pogledu na grad); Trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel oko 20h za grupu s fakultativnog izleta. Pripreme za „najluđu noć“. U 22h transfer od hotela do centra Milana na DOČEK NOVE GODINE koji se tradicionalno organizira uz muzički program na Duomu. Povratni transfer za hotel u 01.30h. Noćenje. SRETNA NOVA GODINA!
3.dan MILANO - VERONA - RIJEKA - ZAGREB
Kasniji doručak, te odlazak prema VERONI pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA… Nakon razgleda uživanje u adventskoj čaroliji u Veroni, u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Slobodno vrijeme za samostalni razgled. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku / Zagreb u kasnim večernjim satima.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust Status
30.12.2019.
1.1.2020.
1.090,00 kn
1.480,00 kn
100 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz turističkim autobusom,
• voditelj putovanja,
• smještaj u hotelu Best Western Falck Village hotel 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Milanu,
• sve razglede prema programu,
• troškove organizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
• doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn (obavezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
• boravišnu pristojbu 4 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta),
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene,
• obroke i usluge koje nisu navedene kao uključene u cijenu,
• karte javnog gradskog prijevoza,
• fakultativne sadržaje,
• izlet u Torino s voditeljem putovanja 20 EUR po osobi (minimalno 25 prijavljenih putnika),
• troškove osobnih narudžbi,
• putno osiguranje: putno zdravstveno osiguranja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage, osiguranje privatne odgovornosti i osiguranje od rizika otkaza putovanja – preporučamo!
POPUST:
Djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe: -10% popusta na pomoćnom krevetu.
Stariji od 12 na pomoćnom krevetu bez popusta.
Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hotel raspolaže s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.
FAKULTATIVNI SADRŽAJI:
• izlet u Torino autobusom sa voditeljem putovanja iznosi 20 EUR po osobi, min 25 putnika - doplata na licu mjesta, predbilježba prilikom rezervacije
OBAVEZNA DOPLATA:
• za jednokrevetnu sobu 240 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
• za boravišnu pristojbu 4 EUR po osobi po noćenju - plaćanje na licu mjesta
NEOBAVEZNA DOPLATA:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
Preporučamo putno osiguranje:
• Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja u iznosu do 10.000 € u slučaju hitnih liječničkih intervencija te troškove boravka u bolnici duljeg od 72 sata u iznosu od 500 €.
• Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja osigurava pokriće od 5.000 € u slučaju smrti kao posljedice nesretnog slučaja i 10.000 € u slučaju trajnog progresivnog invaliditeta.
• Osiguranje prtljage pokriva gubitak ili uništenje prtljage koju osiguranik nosi na sebi i sa sobom tijekom trajanja putovanja, u odlasku i dolasku, te za vrijeme boravka, uslijed: prometne nesreće, elementarnih nepogoda (potresa, poplave, oluje i sl.), požara i eksplozije, kaznenog djela treće osobe (krađe, razbojstva), te za vrijeme dok je predana prijevozniku. Kašnjenje prtljage u zračnom prometu duže od 6 sati 60,00 eura. Gubitak / oštećenje prtljage 250,00 eura
• Osiguranje od rizika otkaza putovanja osigurava povrat 90% uplaćenog iznosa za aranžman u slučaju nemogućnosti putovanja radi iznenadne bolesti za koju niste bili liječeni zadnjih 6 mjeseci ili u slučaju smrti u užoj obitelji. Bez police osiguranja primjenjuju se Opći uvjeti za putovanje. Policu je moguće sklopiti isključivo prilikom izvršenja prve uplate za putovanje.
Europska kartica zdravstvenog osiguranja nije alternativa putnom osiguranju. Ona ne pokriva troškove privatne zdravstvene zaštite ili troškove poput spašavanja pacijenta prilikom nezgode na skijalištu, zračni prijevoz natrag u domovinu ili ukradeno ili izgubljeno vlasništvo. Stoga je preporučljivo uz EKZO imati i odgovarajuće putno osiguranje.
NAPOMENE:
• raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
• završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelju putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
• fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
• Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
• Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa,
• Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju
• program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,
• predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 40
Organizator: Elisa tours d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.