Španjolska-Costa Del Sol

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Skijanje
Francuska
Tečajevi stranih jezika
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Naxos
Mikonos
Samos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Skiathos
Ikarija
Patmos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Cipar
Španjolska
Costa Brava
Costa del Sol
Malta
Italija
Calabria
Crna Gora
Albanija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Južna Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Sjeverom Europe
Karibi
Baltikom
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Rekreacijski izleti
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
BENALMADENA SAN F
Hotel 3* / Polupansion
5.805 kn / 8 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
TORREMOLINOS - Hotel Puente Real
Broj dana 8
Prvi datum polaska 26.6.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga All Inclusive
Cijena od 8.180,00 kn
Torremolinos, Španjolska
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Hotel Puente Real 4*
Hotel Puente Real 4*
Položaj:
uz plažu, na kraju plaže u Torremolinosu, u blizini tipičnih chiringuitosa.
Hotelska ponuda:
hotel se sastoji od dvije glavne zgrade sa sobama i odvojene zgrade s apartmanima; recepcija, Wi-Fi (uz doplatu), internet korner (uz doplatu), bife restoran, talijanski restoran La Farfalla, bar, bar uz bazen, jedan veliki i jedan manji vanjski bazen, ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno.
Standard sobe:
skromno uređene, klimatizirane od sredine lipnja do sredine rujna, Wi-Fi (uz doplatu), SAT TV, telefon, kupaonica (kada ili tuš, WC), sušilo za kosu, sef (uz doplatu), mali hladnjak, balkon/terasa. Superior sobe imaju pogled more. Moguć je smještaj za dvije odrasle i dvoje djece (dva queen size kreveta za 4 osobe).
Usluga:
All inclusive
Sportske aktivnosti (uz doplatu):
fi tness, tenis tereni, stolni tenis, multifunkcionalno igralište; u blizini hotela golf igralište, jahanje konja, kite surfi ng, ronjenje.
Za djecu:
dječji klub (4-12 godina), dječji bazen.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba
26.6.2018.
3.7.2018.
8.180,00 kn
3.7.2018.
10.7.2018.
8.715,00 kn
10.7.2018.
17.7.2018.
8.715,00 kn
28.8.2018.
4.9.2018.
9.710,00 kn
4.9.2018.
11.9.2018.
8.715,00 kn
11.9.2018.
18.9.2018.
8.715,00 kn
18.9.2018.
25.9.2018.
8.715,00 kn
25.9.2018.
2.10.2018.
8.715,00 kn
2.10.2018.
9.10.2018.
8.715,00 kn
Izražena je cijena za smještaj u 1/2 standard sobi
Vrijednost više: Let iz Zagreba!
CIJENA UKLJUČUJE:
- smještaj: u odabranim objektima prema ponudi i odabrane turističke usluge prema programu;
- zračni prijevoz: povratni charter let ;
- pristojbe u zrakoplovnim lukama i dodatak za gorivo prema važećoj cijeni u trenutku izrade programa 7.12.2017.;
- prijevoz prtljage zrakoplovom: u charteru 15 kg;
- snack u zrakoplovu: na svim navedenim letovima,
- transfere na odredištu: zrakoplovna luka-hotel-zrakoplovna luka (osim ako drugačije nije navedeno);
- asistenciju predstavnika u zrakoplovnoj luci Zagreb te na odredištu
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- boravišne (lokalne) pristojbe,
- fakultativne izlete na destinaciji,
- zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja,
- obroke drugačije od navedenih,
- prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama,
- napojnicu vozačima i vodičima,
- najam opreme na plažama kao ni druge usluge koje nisu izrijekom navedene
POPUST:
Popust za 1. i 2. dijete (2-12 god) na pomoćnom krevetu u pratnji 2 odrasle osobe 25%


Na ovom aranžmanu mladenci imaju 5% popusta na aranžman. Ovaj popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 3 mjeseca nakon vjenčanja). Molimo Vas da nam dostavite spomenutu potvrdu kako bismo Vam odobrili popust.*
*Popusti se ne mogu odobravati zajedno s popustom za raniju prijavu i ostalim akcijama!
PREDSTAVNICI U ZRAČNOJ LUCI I NA DESTINACIJI:
U svakoj od navedenih zrakoplovnih luka organizator putovanja ima svoje predstavnike koji Vas očekuju najmanje 120 minuta prije predviđenog polaska, te vam pomogli prilikom prijave na let (check in).
Na destinacijama dočekuju vas predstavnici organizatora putovanja. Upoznat ćete ih već na dolasku, dočekat će vas u zračnoj luci. Na destinaciji vam stoje na raspolaganju s informacijama i bilo kojom drugom pomoći. Za vrijeme informacijskih sastanaka susresti ćete ih u vašem hotelu, te će vam predstaviti lokalne zanimljivosti, dati korisne savjete i odgovoriti na vaša pitanja. Informacijskom sastanku pridružiti ćete se prema vlastitom izboru, ali dobro je znati da vas na mjestu odmora čeka naš predstavnik, kome se uvijek možete obratiti. Na hotelskoj oglasnoj ploči te u agencijskim knjigama uz recepciju pripremljene su obavijesti o ljetovalištu, izletima i vašem povratku. Zatrebate li iznenada pomoć, našega predstavnika možete nazvati telefonom. Napomena: predstavnici organizatora putovanja na polascima iz Ljubljane su većinom slovenski državljani, te se sporazumijevaju na hrvatskom jeziku. *U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (100) na odredištu će biti na raspolaganju predstavnik lokalnog partnera na engleskom jeziku
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE:
Za ulazak u Španjolsku građanima Republike Hrvatske potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. Djeca moraju imati svoju putovnicu ili osobnu iskaznicu.
OPĆE INFORMACIJE:
Fakultativni izleti:
Na svim destinacijama smo izdvojili najzanimljivije izlete za Vas, s informativnim cijenama. Organizatori izleta na svakom odredištu su domaće putničke agencije. Navedene izlete možete rezervirati kod naših predstavnika na destinaciji, koji će voditi izlet ako ima dovoljno prijavljenih putnika (min. 20); u protivnome, izlete vode mjesni vodiči na jednom od svjetskih jezika. Uplata izleta je u nadležnosti domaće putničke agencije.
Suncobrani i ležaljke:
Na svim destinacijama u opisu hotela je navedeno jesu li na raspolaganju suncobrani i ležaljke, a u većini slučajeva i da li se naplaćuju. Informacija o suncobranima i ležaljkama je iz prosinca 2017., moguće je da pojedini hoteli u međuvremenu promijene odluku o naplaćivanju istih. Zbog ograničenoga prostora nema toliko ležaljki i suncobrana koliko je gostiju u hotelu, pa im je broj ograničen, posebno u punoj sezoni.
Sef:
Svim našim putnicima preporučujemo najam sefa na destinaciji. U opisu hotela je navedeno koji hoteli imaju sefove u sobama, a kod kojih je potrebno unajmiti sef na recepciji hotela. Isto tako u opisu hotela stoji da li je potrebno sef doplaćivati ili je uključen u cijenu aranžmana. Pohranite Vaše vrijednosti u sef (dragocjenosti, gotovinu i dokumente), jer organizator putovanja, niti hotel nisu odgovorni ukoliko će Vaše vrijednosti biti ukradene ili izgubljene,
Prebukiranost:
U određenim slučajevima može se dogoditi da se hotel prebukira. Kad dođe do ovakvog slučaja, nastojimo obavijestiti putničku agenciju gdje je putnik uplatio godišnji odmor. Zna se dogoditi isto tako da niti mi nismo unaprijed obaviješteni o prebukiranosti; u tom slučaju, organizator se, u suradnji s lokalnim agentom, obvezuje naći smještaj iste (ili više) kategorije koju je gost uplatio.
Sport i zabava:
Kod većine hotela navedene su i dodatne usluge koje hoteli nude na destinaciji da bi Vaš odmor bio upotpunjen. Te usluge nisu uključene u cijenu aranžmana. Kod nekih hotela te su usluge besplatne, a kod drugih je potrebno nadoplatiti. Detaljne informacije o uslugama koje su besplatne, koje su uz doplatu možete dobiti na destinacijama.
Kućni red:
Prema međunarodnim hotelskim pravilima gost ne može ući u sobu prije 14:00 sati (u nekim hotelima do 16:00 h), a na dan odlaska sobu treba napustiti do 10:00 sati, bez obzira na vrijeme leta. Većina hotela, ne svi, ima za kasne odlaske posebnu prostoriju za odlaganje prtljage i presvlačenje. Oni hoteli koji nemaju posebnu prostoriju za čuvanje prtljage, organiziraju čuvanje prtljage na recepciji hotela. Ako biste željeli sobu zadržati do odlaska u zračnu luku, trebate na recepciji provjeriti raspoloživost soba i doplatiti produžetak boravka.
Kategorija hotela i apartmana objavljena je prema službenoj kategorizaciji važećoj u prosincu 2017. Moguće je da pojedini hoteli u međuvremenu promijene oznaku kao i vrstu kategorije, a organizator ne može preuzeti odgovornost za tako promijenjenu kategoriju hotela. Uz naziv hotela i apartmana navedena je službena oznaka kategorije prema turističkom zakonu pojedine zemlje (zvjezdice ili slova).
PUTUJTE PAMETNO I BEZBRIŽNO:
U svakoj zemlji postoji nekoliko sitnica na koje biste trebali obratiti pažnju kako biste se osjećali sigurnije i kako bi vaš odmor bio što ljepši i bezbrižniji. Neke od uobičajenih stvari koje vrijede za sve destinacije, a na koje bi trebalo pripaziti, jest prije svega pažnja pri promjeni valuta: tečajevi poprilično variraju zavisno o mjestu na kojem mijenjate, tako da se preporuča da se promijene ili u bankama ili mjenjačnicama, pri čemu je obavezno provjeriti tečaj i uzeti račun. Također, budite na oprezu pri kupovini, jer mnogo predmeta i suvenira za koje se tvrdi da su originali ili ručni radovi, ne moraju to biti. Čak niti nešto viša cijena ne garantira da je proizvod zaista kvalitetan, zato provjerite certifi kat ili etiketu, a preporučamo da se unaprijed raspitate koje su karakteristike originalnog proizvoda i na koje se to sve načine može provjeriti. Pripazite i na vožnju taksijem - pokušajte ne ulaziti u privatne taksije, a cijenu vožnje uvijek dogovorite unaprijed ili zatražite od vozača da upali taksimetar. Pazite na svoje osobne stvari gdje god se nalazili. Nije poželjno fotografi ranje ljudi bez njihovog znanja, a ukoliko to želite, uvijek pitajte za dopuštenje te očekujte da vas nakon fotografi ranja mogu zauzvrat tražiti poklon ili sitan novac. Pokušajte uzeti najbolje od novih kultura koje vas okružuju, jer putovanja su posebna upravo zbog prilike da doživimo nove boje, mirise i okuse.
LETOVI:
Izravni tjedni letovi iz Zagreba: utorkom u razdoblju 19.6.-17.7.2018., 28.8.-9.10.2018.
Let za Malagu slijeće iz Ljubljane u Zagreb, te iz Zagreba leti na Malagu; po povratku slijeće prvo u Zagreb, pa nastavlja za Ljubljanu.
Trajanje leta: oko 3:00h
PRIJEVOZ SPORTSKE OPREME:
Ukoliko želite sa sobom na destinaciju ponijeti bicikl, golf opremu ili dasku za jedrenje, najljubaznije Vas molimo da to prijavite prilikom rezervacije aranžmana. Obavezna doplata je oko 540 kn (70 EUR) po komadu (bicikl, golf oprema ili daska), te se plaća na licu mjesta u zrakoplovnoj luci prilikom prijave za let. Također, prijevoz sportske opreme nije moguć organiziranim transferom na odredištu (zrakoplovna luka- hotel-zrakoplovna luka), već uz doplatu za individualno organizirani transfer (ukoliko ćete isti koristiti). Za prijevoz sportske opreme, potrebna je prethodna najava te odobrenje od strane prijevoznika. Također, napominjemo da u slučaju da se izmijeni tip zrakoplovnog prijevoza, nećemo biti u mogućnosti potvrditi prijevoz opreme dok nam prijevoznik isto ponovno ne potvrdi.
FAKULTATIVNI IZLETI:
Granada:
Granda je simbol ujedinjene Španjolske; pad Granade 1492. godine kao posljednje arapske utvrde na Pirenejskom poluotoku simbolizira pobjedu katoličkih kraljeva. Po dolasku slijedi razgled prekrasnog spomeničkog kompleksa Alhambre - najromantičniji od svih europskih monumentalnih spomenika. “Crvena palača” iznimno je uspjelo remek-djelo vladara Nasridske dinastije, posljednjih maurskih vladara na Iberijskom poluotoku. Razgled palače i vrtova Generalife uz pratnju lokalnog vodiča.
Informativna cijena: 79 €
Sevilla:
Razgled prijestolnice Andaluzije uz pratnju lokalnog vodiča: park Marije Louise - Plaza Espana - Barrio Santa Cruz (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči) - katedrala (najveća gotička crkva na svijetu s poznatim zvonikom Giralda) - Torre del Oro - kraljevski Alcázar. Ono po čemu se ovaj grad pamti i čime osvaja nisu samo grandiozni spomenici i građevine, već ozračje romantičnosti i šarm - Sevilla je najznačajniji grad španjolskog juga, grad Carmen, Don Juana i Figara, arhetip Andaluzije, sunca, temperamenta i strasti.
Informativna cijena: 78 €
Cordoba:
Córdoba je grad veličanstvene i tipične andaluzijske arhitekture i nekih od najpoznatijih islamskih spomenika na svijetu (čitava povijesna jezgra dio je UNESCO-ve svjetske baštine), posjeduje i najljepša zatvorena dvorišta Španjolske (patios). Po dolasku razgledavanje povijesne jezgre u pratnji službenog gradskog vodiča: židovska četvrt - Calleja de las fl ores - džamija/katedrala La Mezquita.
Informativna cijena: 69 €
Marbella & Puerto Banus:
Po dolasku šetnja starom gradskom četvrti koja se ističe svojom drugačijom arhitekturom, mnoštvom malih bijelih kućica i uskih uličica koje okružuju centralni dio izgrađen u 16.stoljeću: trg Plaza de los Naranjos, te čuvenu crkvu Inglesias de la Encarnacion. Slobodno vrijeme za šetnju uličicama punih suvenirnica ili trgovinama odjeće poznatih modnih brendova. Zaustavit ćemo se i u Puerto Banusu, naznačajnijoj lokaciji europskog jet seta.
Informativna cijena: 29 €
Gibraltar Rocktour:
Vožnja do Gibraltara, male države na jugu Pirenejskog poluotoka, britanskog teritorija na impresivnom položaju s poznatom stijenom. Tjesnac širok svega 14 km razdvaja Gibraltar od Afrike. Mini autobusima odvest ćemo se do stijena na kojoj živi kolonija gibraltarskih majmuna, špilje sv Mihaela, te „ruba Europe“ radi panoramskog pogleda na afričku obalu i Gibraltarski tjesnac (tzc. Herkulove stupove). Slobodno vrijeme u gradskom središtu za kupovinu suvenira.
Informativna cijena: 59 €
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.