Indija-Indija

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Valentinovo
Karneval
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
MUMBAIOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
MUMBAI
Broj dana 6
Prvi datum polaska 12.1.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Polupansion
Cijena od 7.590,00 kn
Mumbai, Indija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
MUMBAI
1. dan / ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon podjele putne dokumentacije, slijedi prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines). Polijetanje zrakoplova u 09:15 sati. Dolazak u Istanbul u 13:15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Mumbai u 20:35 sati na liniji TK 720. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.
2. dan/ ISTANBUL - MUMBAI
Dolazak u Mumbai predviđen je u 05:15 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela, smještaj u sobe i odmor. Mumbai (bivši Bombay), gusto je naseljen grad smješten na zapadnoj obali, najveći grad Indije, ? nancijski centar, shopping meka, posebno poznat po ? lmskoj industriji Bollywood. Nakon odmara odlazak na živopisnu tržnicu povrća Dadar – jedne od najvećih tržnica cvijeća i povrća u Južnom Mumbaiju. Slijedi odlazak do spomenika Gateway of India - slavoluk koji je podignut u čast posjete kralja Georgea V i kraljice Marije Apollo Bunderu tijekom posjeta Indiji 1911. godine. Apollo Bunder bio važna luka je za ukrcaj i iskrcaj putnika i robe u tadašnjem gradu Bombayu. Vožnja do prekrasne gotičke građevine Mumbai University s zvonikom-tornjem Rajabai visokim 85 m. Odlazak do povijesne željezničke stanice Chatrapati Shivaji Terminus, koja je ujedno i sjedište centralne željeznice i jedna je od najprometnijih željezničkih stanica u Indiji. Slijedi posjet Mani Bhavan, Mumbai jednostavne zgrade koja se nalazi u Laburnum Road, danas je muzej u spomen Ghandiju. Mahtma Ghandhi odsjedao je ovdje za vrijeme svojih boravaka u Mumbau. Poznat kao „Otac nacije“ indijski je vođa koji se izborio za nezavisnost Indije putem nenasilne revolucije. Povratak u hotel, večera i noćenje.
3. dan/ MUMBAI
Doručak. Odlazak u razgled tri fascinantna hrama: Babulnath Temple – drevni hinduistički hram, jedan od najstarijih u Mumbaiju, smješten na brežuljku u blizinu poznate gradske plaže Girgaum Chowpatt y; Iskcon temple – hram smješten u predjelu Juhu i jedan je od najljepših hramova boga Krishne u Mumbaiju; Mahalaxmi Temple – hram iz 1831. godine posvećen središnjem božanstvu božici Devi Mahatmyam. Ostatak dana slobodno vrijeme za odmor, večera i noćenje.
4. dan/ MUMBAI
Doručak. Odlazak na poludnevni izlet u slonove špilje - Elephant Caves - kompleks špilja isklesanih u stijeni, posvećenih hinduističkom bogu Shivi, nalaze se na otoku Gharapuri. Špilje su uvrštene na popis UNESCO-ove svjetske baštine i podijeljene su na dvije cjeline. Veća skupina se sastoji od ukupno pet špilja koje su poznate po hinduističkim skulpturama, manja skupina špilja su budističke špilje. Izgradnja ovih kamenih špilja datira od 5. do 8. stoljeća, iako je identitet izvornih graditelja još uvijek predmet rasprave. Portugalci su prozvali otok - otok Elephanta radi golemog kipa slona na ulazu. Kip je danas smješten u vrtu ispred muzeja Bhau Daji u Mumbaiju. Povratak u hotel, večera i noćenje.
5. dan/ MUMBAI
Doručak. Nakon doručka izlet na Dharavi – najsiromašniju četvrt Mumbaija. Veliki dio urbanog stanovništva u Indiji živi u slamovima - najsiromašnijoj četvrti u gradu, u kojem žive stanovnici suočeni svakodnevno s izazovom kako preživjeti. Više od polovice građana Mumbaija žive u takvim uvjetima, a Dharavi, je postao najpoznatiji od njih, posebno nakon ? lmske supješnice „Milijunaš s ulice“. Povratak u hotel, večera i noćenje.
6. dan/ MUMBAI – ISTANBUL – ZAGREB
Transfer do zračne luke i prijava na let na liniji TK 721, polijetanje zrakoplova u 06:55 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 11:35 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta prema Zagrebu u 19:00 sati na liniji TK 1055 i predviđen dolazak u Zagreb je u 19:05 sati po lokalnom vremenu.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
12.1.2019.
17.1.2019.
7.990,00 kn
11.070,00 kn
2.390,00 kn
400 kn
First Minute

14.2.2019.
19.2.2019.
7.990,00 kn
11.070,00 kn
2.390,00 kn
400 kn
First Minute

4.3.2019.
9.3.2019.
7.990,00 kn
11.070,00 kn
2.390,00 kn
400 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 60 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na liniji Zagreb – Istanbul – Mumbai – Istanbul - Zagreb,
- smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s uslugom polupansiona,
- razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu,
- uslugu pratitelja putovanja i lokalnog vodiča,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- vizu za Indiju,
- napojnice,
- obroke i usluge drugačije od navedenih,
- zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
OBAVEZNA DOPLATA:
- zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 2.390 kn,
- vizu za Indiju,
- napojnice
- zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- za jednokrevetnu sobu 3.080 kn
VIZA:
Potrebna za hrvatske državljane. cijena vize za Indiju iznosi 85 USD
(plativo u kunama prema prodajnom tečaju HNB na dan uplate).
Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen obrazac, kopija prve stranice putovnice koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotogra?ja u boji (veličine 5 x 5 cm sa svjetlom pozadinom).
Usluga posredovanja Agencije iznosi 100 kn po osobi.
NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju, državnim praznicima i ostalim nepredvidljivim okolnostima (gužve u prometu itd..). Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
Najmanji broj prijavljenih putnika: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.