Albanija-Albanija

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Turska
Alanya
Lara
Belek
Side
Bodrum
Kušadasi
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Mikonos
Samos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Cipar
Španjolska
Costa Brava
Albanija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Južna Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
ALBANIJA / DRAČ - Hotel Marina
Broj dana 8
Prvi datum polaska 18.9.2019.
Mjesto polaska Ljubljana, Slovenija
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Polupansion
Cijena od 5.540,00 kn
Drač, Albanija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
HOTEL MARINA ***
Lokacija:
Manji hotel obnovljen 2018. godine, uz pješčanu plažu na području Golema, 12 km od centra grada Drača i 45 km od zračne luke.
Ponuda:
restorani (glavni, talijanski »a-la-carte«), dva bara; bazen, dječji bazen; bežični Internet; teretana, odbojka na pijesku.
Besplatno korištenje ručnika za plažu, ležaljki i suncobrana uz bazen i na plaži.
Standard sobe:
klima uređaj, kupaonica/wc, telefon, sat-tv, bežični internet, mini bar (doplata), sef, balkon ili terasa, morska strana. Mogućnost dodatnog kreveta.
Usluga:
polupansion: buffet doručak i večera.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba
18.9.2019.
25.9.2019.
5.540,00 kn
CIJENA UKLJUČUJE:
- povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju
- zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
- prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg
- autobusni prijevoz do/od odabranog objekta
- 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu
- asistenciju slovenskog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- putno osiguranje,
- obroke drugačije od navedenih,
- prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama,
- falutativne izlete,
- napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama,
- druge usluge koje nisu izrijekom navedene
- boravišnu pristojbu.
- obaveznu doplatu za gorivo po osobi 90 kn - plaćanje prilikom rezervacije
POPUSTI:
Dijete do 2 god putuje besplatno na charter letovima (osim ako u vrijeme boravka ne napuni 2 godine, tada plaća cijenu zrakoplovnog prijevoza), bez sjedala u zrakoplovu, te ležaja i usluge u hotelu.
Cijene za djecu stariju od 2 godine na pomoćnim krevetima na upit!
CIJENA TRANSFERA Zagreb – Ljubljana - Zagreb:
U mogućnosti smo za Vas organizirati povratni transfer na relaciji: Zagreb - zračna luka Ljubljana - Zagreb (autobusni/ željenički kolodvor). Upit je potrebno postaviti prilikom rezervacije aranžmana, a najkasnije 7 dana prije polaska.
Za više informacija, obratite se našem prodajnom mjestu.
PARKIRANJE U ZRAKOPLOVNOJ LUCI Ljubljana (Jožeta Pučnika):
Parking P2 će se zatvoriti u četvrtak, 4. srpnja 2019., vozila više neće moći ulaziti u parkiralište, a biti će omogućen samo izlaz već parkiranih vozila.Svim putnicima i posjetiteljima koji žele koristiti vanjsko parkiralište, na raspolaganju će biti parkiranje na vanjskom parkiralištu P1 gdje je na raspolaganju više od 900 parkirnih mjesta. Parkiralište se može platiti na parkiralištu na parkomatu P1 ili na parkirnoj blagajni u garaži. Signalizacija i znakovi koji vode na parkiralište P2 bit će uklonjeni ili izmijenjeni do četvrtka, a parkiranje će biti usmjereno na parkiralište P1 ili u garažu.
PRIJEVOZ SPORTSKE OPREME:
Ukoliko želite sa sobom na destinaciju ponijeti bicikl, golf opremu ili dasku za jedrenje, najljubaznije Vas molimo da to prijavite prilikom rezervacije aranžmana. Obavezna doplata je oko 70 eura po komadu (bicikl, golf oprema ili daska), te se plaća na licu mjesta u zrakoplovnoj luci prilikom prijave za let.
POSEBNA NAPOMENA:
Zadnja usluga je ovisna o uplaćenom aranžmanu te je zadnji dan sobe potrebno napustiti prema hotelskom kućnom redu.
Prvi i zadnji dan putovanja namijenjeni su isključivo dolasku na destinaciju i odlasku s nje te s tim povezanim transportima, a ne odmoru.
VAŽNA NAPOMENA!!!
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji u kojoj su rezervirali svoje ljetovanje najkasnije 3 dana prije polaska. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama. Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaska iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.
LET I PUTNI DOKUMENTI:
Zračna luka: Tirana
Trajanje leta: otprilike 1.30 h
Vremenska razlika: /
Dokumenti za putovanje: važeća putovnica ili osobna iskaznica (za hrvatske državljane).
Odlazna luka: Ljubljana
FAKULTATIVNI IZLETI:
ZA ZVUCIMA LIRE U APOLLONIU
Pogled na ruševine drevne Apollonie koji osvaja. Nekoć veličanstveno kulturno i umjetničko sredi- šte, svoj najveći procvat doživio je u vrijeme Rimlja- na. Još uvijek se osjeća mekoća i profinjenost tog grada. U 3 st. je bio uništen potresom i preplavljen rijekom, ali usprkos tome, ostaje jedno od najvaž- nijih arheoloških nalazišta na tom području. Apolon će vas ispuniti svjetlošću pa ćete njegovu Apolloniu napustiti s lijepim dojmovima.
BERAT, GRAD TISUĆE PROZORA
Nevjerojatan muzej pod lijepim nebom... Sre- dnjovjekovni grad Berat, koji se nalazi na popisu UNESCO-ve baštine, jedan je od najljepših i najs- likovitijih gradova u Albaniji. Veći dio grada je iz- građen na terasama strmih brežuljaka iznad rijeke Osum, s jedinstvenim zgradama i značajnom oto- manskom arhitekturom. Razgledati ćemo glavne znamenitosti: tvrđavu i zidine iz 13 st., obrambe- ni zid, vrata i toranj te crkvu. Po želji, degustacija lokalnih jela u restoranu. U nastavku, razgledati ćemo staru gradsku jezgru Mangalem s brojnim po- vijesnim spomenicima kao što su džamija i most.
DRAČ, GRAD UŽITAKA I BURNE PROŠLOSTI
Najveći albanski grad koji se nalazi u predgrađu Ti- rane, izgrađen je na području nekadašnje grčke ko- lonije Epidamnost odnosno prijašnjeg Dyrarchiona. Osnovali su ga korintski Grci, a postao je najvažnije trgovačko središte. Šetnja kroz ostatke antičkog grada, razgled venecijanskog tornja i bizantskih zi- dina. Najveća posebnog grada je amfiteatar iz 2 st. koji je povezan s dva najveća rimska cara - Traja- nom i Hadrijanom. Unutar teatra se nalazi prekra- sna bizantinska crkva. Slijedi razgled arheološkog muzeja. Slobodno vrijeme za ručak, a za kraj, šetnja uz more do znamenite zgrade »Sky« s koje ćemo uživati u panorami grada Drač.
OHRID
Posjetiti ćemo znameniti makedonski biser koji je zbog svoje bogate kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Ohrid će vas zasigurno osvojiti. Razgle- dati ćemo luku, staru čaršiju, sv. Kliment, Klimen- tovo sveučilište, Samuelovu tvrđavu, antički amfi- teatar, galeriju ikona i znamenitu crkvu Sv. Sofije s prekrasnim bizantinskim freskama. Za kraj, po želji ćete moći uživati u vožnji brodom po jezeru.
TIRANA I KRUJA
Ovo je jedan od najomiljenijih izleta ljubitelja po- vijesti. Razgledati ćemo sadašnji glavni grad Tira- nu kao i nekadašnji - Kruja. Tirana je mladi grad prepun suprotnosti kojeg čini spoj raznih kultura i tradicija, moderne arhitekture i kozmopolitske at- mosfere. Razgledati ćemo Skenderbegov trg s ki- pom heroja Skenderbega, toranj, operu i nacional- nu knjižnicu, Ethem Begovu džamiju.. Slijedi vožnja do Kruje, grada koji je u 15 stoljeću bio glavni grad Albanije. Usko je povezan s nacionalnim herojom Skenderbegom koji je 25 godina uspješno pružao otpor Turcima. Ručak po želji, nakon čega ćemo razgledati Skenderbergov muzej i mauzolej. Za kraj, vrijeme ćemo provesti u cjenkanju u šarolikim trgo- vinama i suvenirnicama.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.