Sad-New York

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
NEW YORK BOŽIĆ
Hotel 4* / Noćenje
7.490 kn / 7 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
NEW YORK 7 DANAOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
NEW YORK 7 DANA
Broj dana 7
Prvi datum polaska 27.11.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 8.590,00 kn
New York, SAD
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
NEW YORK / GRAD KOJI STVARA TRENDOVE
1. dan: ZAGREB – BEOGRAD/PARIZ - NEW YORK
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji JU 231 (Air Serbia) u 08:30 sati *(na polasku 27.11. let je na aviokompaniji Air France. Red letenja je u napomeni). Dolazak u Beograd u 09:35 sati. Nastavak putovanja na liniji JU 500 u 13:15 sati prema New Yorku. Dolazak u New York predviđen je u 17:15 sati. Transfer do hotela i smještaj. Nakon kratkog odmora, odlazak u večernju šetnju s voditeljem putovanja na Times Square, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu. Times Square jedna je od najprometnijih pješačkih zona, glavno trgovačko središte grada i centar zabave s mnoštvom restorana, barova i klubova. Noću ovaj trg ostavlja nezaboravan dojam radi svoje živosti, veličine, poznatih neonskih reklama i svjetala radi čega ga ponekad nazivaju „Raskrižjem“ i „Srcem svijeta“. Noćenje.
2. dan: NEW YORK
Fakultativno odlazak u poludnevni razgled Manhattana pješice (uz doplatu). Odlazak do Times Square-a, zatim do Central Parka - svjetski poznatog urbanog parka na Manhattanu, koji ovom gradu daje posebnu čar. Prekrasna zelena oaza pruža mnoštvo sadržaja za zabavu i relaksaciju za posjetitelje svih uzrasta, od sportskih sadržaja, koncerata, sadržaja za ljubitelje umjetnosti i prirode. Šetnja Petom Avenijom, glavnom prometnicom u okrugu Manhattana koja se proteže do rezidencijalne četvrti Washington Squera. Ova avenija smatra se jednom od najskupljih i najelegantnijih ulica na svijetu, u kojoj je od početka 19. stoljeća živjela gradska elita i njujorške aristokratske obitelji. Odlazak do katedrale Sv. Patrick-a, locirane na istočnoj strani Peta Avenije, nasuprot Centra Rockefeller, koja predstavlja simbol katoličke crkve u državi. Nastavak šetnje prema zgradi Flatiron – cijenjenog simbola New Yorka, nebodera trokutastog oblika i sofisticirane vanjštine. Posjet jednoj od najvećih i najljepših stanica vlakova na svijetu - Grand Central Station, željeznička stanica i neslužbeno mjesto susreta tisućama građana New Yorka, smatra se jednim od najvećih arhitektonskih postignuća zemlje, izgrađena 1903. godine. Odlazak prema financijskom centru Velike Jabuke – slavnom Wall Streetu, domu njujorške burze i sjedište najvećih američkih brokerskih kuća i investicijskih banaka. Zatim slijedi posjet rezidencijalnoj četvrti Greenwich Village i dizajnerskoj četvrti Soho poznatoj po dizajnerskim buticima, profinjenim trgovinama, umjetničkim galerijama i restoranima. Razgled završavamo u popularnoj četvrti Chinatown, jednom od zanimljivih središta koje privlači turiste u svoje azijske restorane, tržnice začina i čajeva te suvenirnice. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Navečer predlažemo posjet jednom od teatara na Broadwayu na jednu od popularnih mjuzikala i show programa: Wicked, Phantom of the Opera, Lion King, Chicago, itd. Noćenje.
3. dan: NEW YORK
Mogu.nost odlaska na poludnevni fakultativni izlet brodom (uz doplatu) - Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika - u jutarnjim satima transfer do Battery Park-a, najju.niji dio Manhattana, odakle se pru.a pogled na vjerojatno najpoznatiji kip na svijetu, nacionalni spomenik . Kip Slobode. Ukrcaj na brod i plovidba do Kipa Slobode koji simbolizira za mnoge .ameri.ki sang . nadu u bolji .ivot. Nastavak vo.nje do otoka Ellis, dolazne to.ke milijuna doseljenika koji su po.eli pristizati u Ameriku od 1892.-1924. godine. Posjet Muzeju doseljenika (uklju.ena ulaznica), koji vra.a u surovu pro.lost .ivota doseljenika te je znakovit za ameri.ku povijest. U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za osobne sadr.aje: kupovinu, .etnju i individualni posjet jednom od muzeja: Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum ili Muzej moderne umjetnosti MoMAc Preporu.ujemo odlazak na Empire State Building, svjetski poznati njujor.ki neboder, koji se nalazi u centru Midtown Manhattan, na jedan od dva opservatorija na 86. i 102. katu, ili na Top of the Rock - Rockefeller centar opservatorij na 70. katu, koji pru.aju nezaboravan pogled od 360o na New York. No.enje.
4. dan: NEW YORK - PHILADELPHIA (fakultativni izlet) – NEW YORK
Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili odlazak na poludnevni fakultativan izlet u Philadelphiju istražiti gradske najistaknutije znamenitosti poput zgrade Neovisnosti, gradske vijećnice, muzeja umjetnosti, itd. Vožnja starim djelom grada uz rijeku Delaware gdje su se prvotno nastanili kvekeri i William Penn, osnivač Philadelphije. Posjet nacionalnom povijesnom parku te stajanje na foto stop u poznatom parku ljubavi te odlazak u živopisni južni dio grada gdje se nalaze mnogobrojni kafići, restorani, trgovine, mesnice, pekare, itd. Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet mnogobrojnim njujorškim atrakcijama – npr. Panoramsku vožnju helikopterom, romantičnu vožnju kočijom Central Parkom, ili pak posjet memorijalnom muzeju 9/11 Memorial – u spomen žrtvama napada na World Trade Center 11. rujna 2001. Godine. Noćenje.
5. dan: NEW YORK
Doručak. Preporučujemo odlazak javnim prijevozom u poznati trgovački outlet centar Woodbury gdje ćete imati priliku posjetiti ekskluzivne trgovine vodećih svjetskih imena poput Barney's, Burberry, Saks Fifth Av, Tiffany's, Macy's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Armani kao i poznate robne marke Adidas, Puma, Reebok Levi's te kupovati po znatno sniženim cijenama. Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet američkom prirodoslovnom muzeju u kojem su snimljeni popularni filmovi Noć u muzeju, ili posjet uzbudljivom interaktivnom muzeju Intrepid Sea, Air & Space Museum. Ovaj Muzej mora, zrakoplovstva i svemira posvećen je interpretaciji povijesti, znanosti i nacionalne obrane. Dok istražujete muzej, moći ćete pregledati izvorne artefakte, povijesne video snimke i istraživati interaktivne izložbe. U muzeju se nalazi nosač zrakoplova Concorde - Intrepid, podmornice Growler i svemirskog orbita Enterprisea. Noćenje u hotelu.
6. dan: NEW YORK
Odjava iz hotela i organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova na liniji JU501 u 19:30 sati.
7. dan: BEOGRAD/PARIZ - ZAGREB
Dolazak u Beograd u 10:20 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu u 20:45 sati na liniji JU 230. Dolazak u Zagreb predviđen je u 21:55 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/3 soba 1/4 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka
27.11.2019.
3.12.2019.
8.590,00 kn
7.590,00 kn
6.690,00 kn
12.880,00 kn
2.990,00 kn
FIRST MINUTE -5% popust vrijedi za rezervacije do 60 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- let zrakoplovom Zagreb – Beograd/Pariz - New York – Beograd/Pariz - Zagreb,
- smještaj u hotelu 3* u New Yorku na osnovi 5 noćenja s doručkom,
- transfer zračna luka-hotel-zračna luka,
- uslugu voditelja putovanja,
- troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- trošak vize (potreban je osoban dolazak u veleposlanstvo SAD),
- fakultativne izlete,
- osobne troškove,
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- napojnice,
- putno osiguranje.
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 2.990 kn - plaćanje prilikom rezrevacije
- za jednokrevetnu sobu 5.350 kn (na cijenu dvokrevetne sobe; ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
- napojnice - plaćanje na licu mjesta
FAKULTATIVNI SADRŽAJI (plaćanje prilikom rezervacije):
- Cjelodnevni izlet u Philadelphiju 800 kn
- Poludnevni razgled Manhattana 510 kn
- Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika 700 kn
Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15
POPUST:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (po osobi):
- Muzej Moderne Umjetnosti MoMA 25 usd
- Top of the Rock - Rockefeller center 34 usd Memorijalni muzej 9/11 Memorial 15 usd
- Vožnja helikopterom 170 usd Empire State Building 36 usd
- Guggenheim Museum 25 usd American Museum of Natural History 23 usd
RED LETENJA ZA POLAZAK 27.11.2019.:
Aviokompanija: Air France
AF5075 27NOV ZAGCDG 09:00 11:05
AF 006 27NOV CDGJFK 13:20 15:55
DL048 02DEC JFKAMS 19:36 09:10+1
KL1943 03DEC AMSZAG 12:45 14:35
GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI:
Viza: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Potrebna dokumentacija za izradu vize: putovnica, fotografija (dimenzije 5x5cm), potvrda o ispunjenom obrascu DS-160 (stiže na email nakon ispunjavanja obrazaca), potvrda o uplati naknade i zakazivanju termina, potvrda o zaposlenju (s podacima o radnom stažu, godišnjem odmoru), potvrda o prosječnim plaćama, zadnja tri mjeseca (platne liste), garantno pismo od organizatora putovanja, roditelji – rodni list djeteta koji ne putuje s vama, osobe u braku – vjenčani list, vlasnici nekretnine – dokaz o vlasništvu, privrednici – obrtnica, dokaz o godišnjim prihodima i plaćenom porezu, studenti/učenici – indeks/potvrda iz škole, mlađi od 18 godina – rodni list i potvrda ovjerena kod javnog bilježnika kojom oba roditelja odobravaju putovanje.
NAPOMENE:
Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
- Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
- Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.