Španjolska-Sevilla

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
ANDALUZIJA MAROKO
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
5.890 kn / 8 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
ANDALUZIJA S GIBRALTAROM I MAROKOM - zimski praznici
Broj dana 8
Prvi datum polaska 7.1.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 5.890,00 kn
Sevilla, Španjolska
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
ANDALUZIJA S GIBRALTAROM I MAROKOM
1. dan: ZAGREB – MADRID – GRANADA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Madrid u 16.00 sati na liniji IB3197 (Iberia). Po dolasku u 18.55 sati, slijedi prijava na direktan let za Granadu s polaskom u 21.50 na liniji IB8648 (Iberia) i predviđenim dolaskom u 22.55 sati. Slijedi transfer od zračne luke do slikovite Granade, smještene u podnožju Sierra Nevade u kojoj je živio legendarni kraljevski par Izabela Kastiljska i Fernando Aragonski. Smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan: GRANADA
Doručak. Odlazak na razgled prekrasne Alhambre, najznačajnije i najbolje očuvane arapske palače iz 13. stoljeća i ujedno najpoznatijeg povijesnog lokaliteta u Španjolskoj. Palaču okružuju dobro očuvani vrtovi Generalife iz 14. stoljeća te dva ulaza Puerta de las Armas i Puerta de la Justicia. Razgled Al Casabe, Palače Carlosa V, Nasridskih palača i vrtova (doplata za ulaznicu). Poslijepodne, odlazak u šetnju gradom: medresa, bazar, Plaza Nueva, fakultativno mogućnost posjete kraljevskoj grobnici Izabele i Fernanda. Noćenje.
3. dan: GRANADA – CORDOBA – SEVILLA
Doručak. Odjava iz hotela, a potom vožnja autobusom kroz područje najvećih maslinika Španjolske do Cordobe. Mogućnost posjete tradicionalnoj andaluzijskoj uljari. Po dolasku u Cordobu, odlazak uz pratnju licenciranog lokalnog vodiča na razgled "najmaurskijeg" španjolskog grada, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus: džamija "Mezquita" - simbol grada i čudo islamske arhitekture (doplata za ulaznicu), slikovita Židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10 stoljeća pod UNESCO-vom zaštitom. Nastavak vožnje do Seville, smještaj u hotel. U večernjim satima, predlažemo odlazak na program flamenco plesa, koji je nastao upravo u Andaluziji (doplata), gdje se nalaze i mnogobrojne škole flamenca. Noćenje.
4. dan: SEVILLA
Doručak. Odlazak na razgled "prijestolnice" Andaluzije: Kraljevski Alcázar, nekadašnja maurska vladarska palača; veličanstvena Sevillska katedrala s preko 30 oltara, slikama velikih španjolskih majstora Francisca Zurbarana i Goye, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 metara visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom (doplata za ulaznicu). Nastavak šetnje do Barrio Santa Cruz, gdje možete kušati specijalitete “tapas”, Plaza de Espana, Palacio de Pedro El Cruel, Torro del Oro, park Marije Luise, Casa Pilatos, ... Posliiepodne, preporučujemo fakultativni odlazak na vožnju brodom rijekom Guadalquivir od Zlatnog Tornja - Torre d'Oro, odakle su u 16. st. isplovljavali Magellan i Cortez, ili posjet Museo de Bellas Artes s impresivnom kolekcijom Murilla, Zurbarana, Ribere te nekoliko platna Diega Velasqueza (ulaz besplatan). Za večernje sate preporučamo posjet četvrti Triana, centru noćnog života Seville. Noćenje.
5. dan: SEVILLA – CADIZ – GIBRALTAR – COSTA DEL SOL (LA LINEA)
Doručak. Nastavak putovanja do Cadiza, grada koji se smjestio na rtu Atlantskog oceana, koji je s kopnom povezan kratkom prevlakom i impresivnim visećim mostom. Posjetit ćemo trgovačku kući i kulu Torre Tavira (ulaznica na licu mjesta) s koje se pruža prekrasan pogled na okolicu. Za kraj ćemo ući u podzemnu crkvu Oratorio de Santa Cueva (ulaznica na licu mjesta) koju krase djela velikih španjolskih umjetnika. Nastavak vožnje do Gibraltara, britanskog prekomorskog teritorija koji razdvaja Europu od Afrike te povezuje Atlantski ocean s Mediteranom. Prelazak granice, ukrcaj u mini buseve, panoramska vožnja: “The Rock“ se prostire se na površini od 6,5 km2, tu se nalazi grad i prirodni rezervat s kolonijom majmuna, Europa Point, odakle je za lijepoga vremena moguće vidjeti Afriku, Gibraltarska stijena, spilja Sv. Mihovila. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Povratak u Španjolsku, smještaj u hotel u Gibraltaru susjednom gradu La Linea de la Concepcion. Noćenje.
6. dan: COSTA DEL SOL (LA LINEA) - (fakultativni izlet TANGER, MAROKO)
Doručak. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju, ili odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet do grada Tanger u Maroku. Program: transfer do luke Tarifa, ukrcaj na brzi trajekt za Tanger (cca 1 sat vožnje). Po dolasku, odlazak na razgled grada: povijesni dio Medina, utvrda Kasbah, bogata arhitektura, panoramska vožnja autobusom uz obalu s pogledom na portugalske, američke, talijanske i španjolske četvrti, Kraljevsku palaču. Ručak u tipičnom marokanskom restoranu, slobodno vrijeme za šetnju živopisnom Medinom i Bazarom, shopping. Poslijepodne, transfer do luke, ukrcaj na brod, vožnja do Tarife. Po dolasku, transfer do hotela na Costa del Sol (La Linea). Noćenje.
7. dan: COSTA DEL SOL – RONDA – MALAGA
Doručak. Vožnja do slikovite Ronde, smještene na strmoj litici, na 750 metara nadmorske visine, s impresivnim kamenim mostom. Ronda je kolijevka koride, legendarna matadorska obitelj Romero tu je postavila pravila koride. Slavni posjetitelji: Orson Welles, Hemingway, James Joyce, Rilke. Poludnevni izlet do Malage, rodnog grada Pabla Picassa, kratka panoramska vožnja gradom: Kongresna palača, Avenida de Andalucia, Plaza de la Marina, te nastavak pješice: Katedrala ‘Manquita’, Al Casaba, Teatro Romano, Plaza de la Merced, rodna kuća Pabla Picassa, Crkva sv. Jakova - Santiago gdje je kršten Picasso i Palacio de Buena Vista iz 16. st. gdje je smješten Muzej Picasso. Kraće slobodno vrijeme za šetnju glavnom ulicom Calle Marques de Larios. Smještaj u hotel na području Malage. Noćenje.
8. dan: MALAGA – MADRID – ZAGREB
Doručak. Vožnja do zračne luke Malaga, prijava na let za Madrid na liniji IB3865 (Iberia) s polaskom u 9.20 sati. Dolazak u Madrid predviđen je u 10.35 sati, a potom nastavak leta za Zagreb u 12.35 sati na liniji IB3196 (Iberia) s predviđenim dolaskom u Zagreb u 15.15 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Status
7.1.2020.
14.1.2020.
5.890,00 kn
7.740,00 kn
1.650,00 kn
Garantirani polazak
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Madrid - Granada, Malaga - Madrid - Zagreb
- prijevoz autobusom i razglede prema programu
- 7 noćenja s doručkom u hotelima 4* u Granadi, Sevilli, na Costa del Sol (La Linea i područje Malage) u dvokrevetnim sobama
- lokalne vodiče u Granadi, Sevilli, Cordobi
- razgled Gibraltara mini busevima
- voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- pristojbe zračnih luka 1.650 kn (obvezna doplata kod prijave)
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.850 kn
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- karte javnog prijevoza
- putno osiguranje (preporučujemo!)
- fakultativne sadržaje
- troškove osobnih narudžbi
OBAVEZNA DOPLATA:
- pristojbe zračnih luka 1.650 kn (obvezna doplata kod prijave)
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.850 kn
DOPLATA PO ŽELJI:
- doplata za paket ulaznica 400 kn (paket uključuje Alhambru u Granadi, Mezquitu u Córdobi, katedralu i Real Álcazar u Sevillii)
- flamenco show u Sevilli 300 kn
- cjelodnevni izlet Tanger* (min. 20 osoba): odrasli 650 kn, djeca od 4-11 g. 450 kn (uklj. transfer, prijevoz brodom, lokalni vodič, ručak).
- *Za izlet Tanger potrebna je putovnica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju.
NAPOMENE
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji u Španjolskoj te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
- Državljanima Republike Hrvatske za ulazak u Španjolsku i Gibraltar dovoljna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.
- Za izlet Tanger potrebna je putovnica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju.
- Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
RED LETENJA:
IB3197 07JAN ZAGREB MADRID 15:55 18:50 IB8648 07JAN MADRID GRANADA 20:45 21:50 IB3865 14JAN MALAGA MADRID 09:15 10:35 IB3196 14JAN MADRID ZAGREB 12:25 15:15
Minimalni broj prijavljeih putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.