Španjolska-Madrid

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
MADRID 4 dana
Hoteli sa 3* / 4* / Noćenje s doručkom
2.090 kn / 4 dana
MADRID 5 DANA
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
3.190 kn / 5 dana
MADRID ANDALUZIJA
Hoteli sa 3* / 4* / Noćenje s doručkom
7.080 kn / 8 dana
MADRID 4 DANA
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
3.580 kn / 4 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
MADRID I VALENCIA ZA USKRSOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
MADRID I VALENCIA ZA USKRS
Broj dana 5
Prvi datum polaska 9.4.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 3.790,00 kn
Madrid, Španjolska
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
MADRID I VALENCIA ZA USKRS / Posebnim zrakoplovom iz Zagreba
VRIJEDNOST VIŠE: hoteli 4*!
Uključene ulaznice u katedralu u Toledu i u Burzu svile u Valenciji!
1. dan: ZAGREB – VALENCIA – MADRID
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Direktan let posebnim zrakoplovom Croatia Airlines iz Zagreba za Valenciju u 14:45 sati. Po slijetanju u 17:00 sati ukrcaj u autobus i putovanje do Madrida, španjolske prijestolnice i geografskog središta Iberijskog poluotoka, nekoć središta carstva „u kojem sunce nikada ne zalazi“. Dolazak u hotel, smještaj i noćenje. Za one koji imaju želje i volje, prilika da već prve večeri iskusite poznati noćni život grada koji živi 24 sata dnevno!
2. dan: MADRID
Doručak. Poslije doručka panoramski obilazak španjolske prijestolnice uz voditelja putovanja i lokalnog stručnog vodiča: Kio Puerta ili “Vrata Europe” - Paseo de la Castellana ili jednostavno La Castellana, jedna od najdužih i najširih gradskih avenija uz koju je smješteno mnogo financijskih i poslovnih središta grada - stadion Santiago Bernabeu - Plaza Colón, Kolumbov trg - fontana Cibeles, jedna od najljepših gradskih fontana, obljubljena kod navijača Reala koji tu proslavljaju pobjede svog kluba - Gran Vía ili “Veliki put”, jedna od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica - Plaza Espana, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu i njegovim likovima iz romana koji je najčitanija svjetska knjiga poslije Biblije, “Bistri vitez Don Quijote od Manche” - Kraljevska palača, rezidencija španjolskih kraljeva - Puerta del Sol, “Sunčana vrata”, središnji gradski trg, točka gdje počinje tzv. Nulti kilometar u Španjolskoj i mjesto gdje Madrilenosi dočekuju Novu godinu - Plaza Cánovas del Castillo s Neptunovom fontanom - Paseo del Prado, dio gradske avenije uz koji se smjestilo nekoliko poznatih muzeja - Retiro, glasoviti gradski park - Atocha, prometno gradsko čvorište - Puerta de Alcalá - Las Ventas, arena za borbe s bikovima. Slobodan ostatak dana za vlastite programe, posjete muzejima, kupovinu i slično. U večernjim satima mogućnost odlaska na glasoviti flamenco show (doplata na licu mjesta, odlazak javnim gradskim prijevozom). Noćenje.
3. dan: MADRID – TOLEDO – VALENCIA
Doručak. Slobodno prijepodne za osobne programe. U ranim poslijepodnevnim satima odlazak iz Madrida prema Toledu, srcu Kastilje (prijava za izlet prilikom rezervacije aranžmana). Toledo je smješten sedamdesetak kilometara od Madrida u pokrajini Castilla-La Mancha i nekoć je bio glavni grad Španjolske. Poznat je kao grad triju kultura - kršćanske, židovske i islamske, a u njemu je u srednjem vijeku djelovala tada najpoznatija europska prevoditeljska škola pa se preko toledskih prevoditelja cijela Europa upoznala s djelima antičkih mislioca. Toledo je i grad El Greca, jer je u tom gradu poznati slikar živio i djelovao. Po dolasku u Toledo slijedi razgled stare jezgre u pratnji službenog gradskog vodiča: katedrala Santa María (druga najveća u Španjolskoj, uključena ulaznica) - Alcázar - Plaza Zocodover. Nakon kraćeg slobodnog vremena nastavak putovanja prema Valenciji, po dolasku smještaj u hotel i noćenje.
4. dan: VALENCIA
Doručak. Poslije doručka odlazak u razgled grada s lokalnim vodičem. El Cid, španjolski srednjovjekovni junak, navodno je rekao na ulazu u grad: „Ovaj mi se grad svidio na prvi pogled, odmah sam ga poželio i zamolio Boga da me učini njegovim gospodarom.“ Grad su osnovali Rimljani 138. g. pr. Krista, a trebao je biti umirovljenička kolonija za stare vojnike. Rodni grad paelle, kako je još nazivaju, Valencia je grad s najvećim gradskim parkom u Europi, jednom od najstarijih europskih tržnica još u funkciji i grad „Svetog Grala“, grad topline, ležerne atmosfere i brojnih fešti! Pješački i panoramski razgled grada uz službenog vodiča: Lonja de la Seda, glasoviti spomenik UNESCO-a u gradu (uključena ulaznica) – Mercado Central, glavna gradska tržnica – Okrugli trg – katedrala – Barrio del Carmen. Poslije pauze za ručak odlazak s voditeljem putovanja do poznatog Grada znanosti i umjetnosti (Ciudad de las Artes y Ciencias) poznatog arhitektonskog remek-djela Santiaga Calatrave, koji se nalazi u blizini našeg hotela. Noćenje.
5. dan: VALENCIA: fakultativni izlet Requena - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela (prtljaga će se odložiti u za to predviđenu prostoriju). Slobodan dan za uživanje u sunčanoj Valenciji, odlazak na plažu, posjete muzejima, kupovinu, i slično. Preporučujemo izlet u Requenu, 65 km udaljenu od Valencije (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Requena se obogatila nekoć kroz proizvodnju svile, ali mnogo je poznatija danas po vinogradarstvu i proizvodnji ne samo izvrsnih vina označenih s DO (denominación de origen – oznaka porijekla i kvalitete, među kojima se ističu crno vina vrste Bobal i pjenušci), već i po odličnim kobasicama i salamama. Posjetit ćemo jednu od vinarija i degustirati vino, te se upoznati s tradicijom i postupkom proizvodnje vina. Organizirani snack ručak u vinariji uključen u cijenu. Povratak u poslijepodnevnim satima u grad i slobodno vrijeme do transfera. U kasnim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i polazak posebnog zrakoplova za Zagreb u 21:05. Dolazak u Zagreb u 23:30 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
9.4.2020.
13.4.2020.
3.990,00 kn
5.680,00 kn
990,00 kn
200 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Valencia-Zagreb,
- autobusni prijevoz prema programu,
- voditelja putovanja,
- smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s buffet doručkom: dva noćenja u Madridu i dva noćenja u Valenciji,
- razgled Madrida, Toleda i Valencije uz pratnju službenog gradskog vodiča,
- ulaznicu u katedralu u Toledu i Burzu svile u Valenciji,
- boravišnu pristojbu,
- razglede prema programu,
- troškove organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe,
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
- karte javnog prijevoza,
- fakultativne izlete i sadržaje,
- putno osiguranje,
- napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju,
- troškove osobnih narudžbi
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 990 kn (podložne promjenama) - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 1.690 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
FAKULTATIVNI SADRŽAJI:
- izlet u Requenu s degustacijom vina i snack ručkom (minimum potreban za realizaciju 30 prijavljenih osoba - uplata prilikom rezervacije aranžmana): 520 kn po osobi
POPUST:
Soba s pomoćnim ležajem za treću osobu ili dijete: NA UPIT!
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:
- Akvarij u Valenciji: odrasli 30,7 €, djeca 22,9 € (dob od 4-12 g.)
- Bioparc u Valenciji (ZOO): odrasli 23,8 €, djeca 18 € (dob od 4-12 g.)
- Centro del arte „Reina Sofia“: www.museoreinasofia.es; cijena ulaznice 10 € (online 8 €), djeca gratis;
- Prado: www.museodelprado.es; cijena ulaznice 15 €; djeca gratis
- Museo Thyssen y Bornemisza: https://www.museothyssen.org/en, 13 €
- Kraljevska palača www.patrimonionacional.es; cijena ulaznice 13 €, djeca od 5 g.-16 g. 6 €
- Stadion FC Real Madrid: odrasli 25 €, djeca 4-14 g. 18 €
NAPOMENE:
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na putovanje kao i tijekom samog putovanja. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda grada u Madridu, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.