Vijetnam-Hanoi

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
VIJETNAM I KAMBOD
Hoteli sa 3* / 4* / Prema programu
9.590 kn / 14 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
VIJETNAM I KAMBODŽA - Prirodne ljepoteOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
VIJETNAM I KAMBODŽA - Prirodne ljepote
Broj dana 13
Prvi datum polaska 10.2.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 10.820,00 kn
Hanoi, Vijetnam
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
PRIRODNE LJEPOTE VIJETNAMA I KAMBODŽE
1. dan/ ZAGREB
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways) u 16:05 sati. Dolazak u Dohu u 23:35 sati po lokalnom vremenu.
2. dan/ DOHA - HO CHI MIN (SAIGON)
Nastavak leta za Ho Chi Min na liniji QR970 u 01:55 sati. Noćni let. Dolazak u Ho Chi Min predviđen je u 13:30 sati. Organizirani transfer do hotela, prijava i smještaj. Šetnja gradom s pratiteljem putovanja. Ovaj grad, nekadašnji Saigon, smješten na desnoj obali istoimene rijeke, bio je glavni grad Južnog Vijetnama od 1955. do 1976. godine. Središte grada karakterizira francuska kolonijalna arhitektura. Noćenje.
3. dan/ HO CHI MIN – CUCHI TUNELI
Doručak. Slobodan dan ili predlažemo odlazak na fakultativan izlet: tunel Cuchi (oko 75 km od grada) i razgled Saigona s ručkom. Ujutro polazak prema tunelima koje je dao sagraditi vijetnamski Pokret otpora. Šire se pod zemljom kao mreža, dužine više od 200 km od kojih neki vode sve do Kambodže. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u Saigon i razgled grada - obilazak gradske vijećnice, katedrale Notre Dame te posjet Muzeju rata i obilazak tržnice Ben Thanh. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan/ HO CHI MIN – MY THO (MEKONG DELTA) – HO CHI MIN
Doručak. Slobodan dan ili predlažemo fakultativan izlet: razgled My Tho s ručkom. Polazak prema gradu My Tho, udaljenom oko 70 km od Ho Chi Mina, u kojem su izmiješane religije poput budizma, taoizma, kršćanstva i konfucionizma. Po dolasku u My Tho odlazak do obale moćne Mekong rijeke, motornim čamcem otisnut ćete se uz Tan Long otočje preko gornjeg dijela rijeke i uživati u jedinstvenom prizoru stvarnog života uz rijeku. Zaustavljanje u jednom od sela gdje ćete imati prilike družiti se s lokalnim stanovništvom i vidjeti način proizvodnje predmeta od kokosovog drveta. Ručak. Povratak prema Ho Chi Minu uz zaustavljanje u kineskoj četvrti. Obilazak hrama Thien Hau i odlazak na tržnicu Binh Tay. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan/ HO CHI MIN – DANANG - HOI AN
Nakon doručka, odjava iz hotela i organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Danang. Polazak prema hotelu sa zaustavljanjem u Da Nangu kako biste obišli muzej Cham koji se nalazi u blizini rijeke Han. Nastavak putovanja prema Hoi Anu. Dolazak u hotel, smještaj i noćenje.
6. dan/ HOI AN
Doručak. Slobodan dan ili predlažemo odlazak na fakultativni izlet: razgled starog grada Hoi An. Obilazak simpatičnog starog grada koji je prepun lanterni, galerija, starinarnica. Šetnja po slikovitoj tržnici te slobodno vrijeme za kupovinu. Poslijepodne je slobodno za odmor i šetnju prekrasnim pješačkim središtem ovog malenog lučkog grada. Povratak u hotel. Noćenje.
7. dan/ HOI AN – DANANG (zračna luka) - HANOI
Rani doručak i odjava iz hotela. Prijava na let za Hanoi. Po dolasku u Hanoi, organizirani transfer do hotela. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet: razgled grada. Odlazak do hrama kulture – Prvo Vijetnamsko Sveučilište originalno izgrađeno kao Konfucijev hram, prvi put se spominje kao vijetnamsko sveučilište 1070. g. Zatim odlazak do jezera Hoan Kiem, te Ngoc Son hrama. Nakon večere, odlazak na Water Puppet show, kazalište s tradicionalnom izvedbom vijetnamske muzike i plesa lutaka na vodi. Povratak u hotel i noćenje.
8. dan/ HANOI – HALONG – HANOI
Doručak. Slobodan dan ili predlažemo fakultativan izlet u Halong s ručkom na brodu. Po dolasku u Halong zaljev slijedi četverosatno krstarenje zaljevom. Ručak na brodu. Tijekom krstarenja vidjet ćete spilju Thien Cung (Nebeska palača) i otočić Titop. Po povratku na kopno, vožnja do Hanoia gdje je dolazak predviđen u poslijepodnevnim satima. Večera i noćenje.
9. dan/ HANOI – SIAM REAP
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza do zračne luke i let za Siam Reap (u trajanju od oko 2 sata). Po dolasku u Siam Reap, odlazak do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje u hotelu.
10. dan/ SIAM REAP
Doručak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet: Ta Prohm i Banteay Srei. Odlazak do najviše fotografiranog hrama Ta Prohm-a koji se proslavio prikazom u filmu „Tomb Raider“. Hram je slavni podsjetnik rasta i pada carstva, buntovne snage prirode, nesvjesne drame ljudske povijesti, otkrio ga je francuski istraživatelj Henry Mouhout 1860. godine. Posjet manjem hramu Banteay Srei, sagrađen od rozog kamena koji bolje podnosi zub vremena. Slijedi odlazak do najpoznatijeg kmerskog svetišta: Banteay Samre, izgrađenog sredinom 12. st. pod vodstvom kralja Suryavarmana II. Taj hinduistički hram se sastoji od tri centralna stupa ukrašena muškim i ženskim božanstvima u prekrasnom reljefu. U kasnim poslijepodnevnim satima, povratak do glavnog Angkor Parka i Tasoma, kmerskog hrama koji je na popisu UNESCO-ove svjetske baštine. Večera uz i noćenje.
11. dan/ SIAM REAP – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT – SIAM REAP
Doručak. Odlazak u razgled kompleksa Angkor Thom. Južna vrata Angkora, poznati Bayon hram, jedinstven po svoja 54 tornja dekorirani s preko 200 nasmijanih lica božanstava, zatim Baphuon hram koji leži na sjeveru Bayon i predstavlja prikaz mitske Mont Meru te Phimeanks hram - veliki kompleks kraljeva i Preah Palilay – hram stariji čak i od Angkor Thoma. Zatim slijedi odlazak u razgled poznate drevne prijestolnice, hram Angkor Wat iz 12. st. Za kraj dana uživajte u masaži stopala a zatim prošećite po ulici prepunoj kafića ili obavite shopping na lokalnoj noćnoj tržnici. Povratak u hotel. Noćenje.
12. dan/ SIAM REAP – BANGKOK
Doručak. Transfer do zračne luke u Siam Reapu i polijetanje zrakoplova na liniji PG914 u 15:35 sati. Predviđen dolazak u Bangkok je u 16:55 sati. Nastavak leta prema Dohi na liniji QR835 u 21:00 sati.
13. dan/ DOHA – ZAGREB
Dolazak Dohu u 00:50 sati po lokalom vremenu. Polijetanje zrakoplova za Zagreb u 02:00 sati na liniji QR215. Dolazak u Zagreb u 06:15 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
10.2.2020.
22.2.2020.
11.390,00 kn
13.680,00 kn
2.590,00 kn
570 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha - Saigon i Siam Reap - Bangkok – Doha – Zagreb,
- unutarnji letovi: Saigon – Danang i Hanoi – Siem Reap,
- smještaj u dvokrevetnim standard sobama u hotelima 3/4* na osnovi 10 noćenja s obrocima prema programu: 3 noćenja u Ho Chi Minu, 2 noćenja u Hoi Anu, 2 noćenja u Hanoiju, 3 noćenja u Siam Reapu,
- lokalnog vodiča,
- voditelja putovanja,
- prijevoz autobusom,
- trošak organizacije i prodaje putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- dodatne obroke, prijenos prtljage,
- zrakoplovne pristojbe i naknade
- usluge koje nisu navedene u programu,
- napojnice vodiču i vozaču na putu (ukupno ca. 50 USD - plaćanje na licu mjesta),
- vizu za Vijetnam i Kambodžu,
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- Zrakoplovne pristojbe i naknade 2.590 kn
- doplata za jednokrevetnu sobu 2.290 kn (obavezna ukoliko osoba putuje sama)
FAKULTATIVNI IZLETI (doplata prilikom rezervacije):
Cuchi tuneli i razgled Saigona s ručkom 330 kn
My Tho s ručkom 280 kn
Razgled Hoi Ana 90 kn
Razgled Hanoia 190 kn
Halong i ručak 600 kn
Ta Prohm i Banteay Srei 630 kn
Angkor Thom i Angkor Wat s ručkom 690 kn
Minimalan broj putnika prijavljenih za izlete: 15
POPUSTI:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
VIZA:
Viza za Vijetnam: Potrebna.
Preporučamo ishoditi unaprijed, nadležna ambasada u Budimpešti. Cijena vize 25 USD (tourist single entry). Agencijska usluga posredovanja 350 kn po putniku.
Viza za Kambodžu: Potrebna. Može se ishoditi online (https://www.evisa.gov.kh/). Cijena vize 36 USD (tourist single entry). Agencijska usluga posredovanja 100 kn po putniku.
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
NAPOMENE:
• Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
• Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
• Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.