Elisa Tours Turistička agencija - Europska putovanja - Advent i Božić

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Malta
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Sjeverom Europe
Baltikom
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Mogućnosti plaćanja
Izjava o privatnosti
Putno osiguranje
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
ADVENT U PRAGU
Hotel 3* / Noćenje s doručkom
890 kn / 4 dana
ADVENT PRAG-BEČ
Hotel 3* / Noćenje s doručkom
990 kn / 4 dana
ADVENT PRAG
Hotel 3* / Noćenje s doručkom
790 kn / 3 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
ADVENT U PRAGU I ČEŠKOM KRUMLOVU
Broj dana 4
Prvi datum polaska 14.12.2017.
Mjesto polaska Zagreb, Karlovac, Rijeka
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 890,00 kn
Prag, Češka
10009 4

10009 3

10009 1

10009 2

  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Advent u Pragu s razgledom čarobnog Češkog Krumlova i dvorca Karlštejn
Mogućnost polaska: Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec!
1. DAN Zagreb – PRAG
Polazak iz Zagreba u 6:30 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema Pragu uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja, te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice i božićnog sajma. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.
2. DAN : PRAG
Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) – Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) – Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave – Malom Stranom) – Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) – Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima) ... Poslije razgleda fakultativna dvosatna vožnja brodom po Vltavi (uključen buffet obrok), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike „Zlatnog grada” (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju. Noćenje.
3. DAN : PRAG – KARLŠTEJN – PRAG
Doručak. Predlažemo da današnji dan iskoristite za poludnevni fakultativni izlet u KARLŠTEJN, gradić udaljen cca. 40 km od Praga (uz doplatu). Po dolasku u Karlštejn razgled jednog od najpoznatijih dvoraca srednje Europe, slikovitog dvorca Karla IV, najznačajnijeg češkog vladara 12. stoljeća. Dvorac je dao izgraditi Karlo IV kao trezor za relikvije i carski nakit kao i vrlo vrijedna umjetnička djela starih majstora. Nakon razgleda dvorca slobodno vrijeme. Povratak u Prag i slobodno poslije podne šetnju Pragom i uživanje na božićnom sajmu.Navečer moguć fakultativni odlazak autobusom na nezaboravan doživljaj večere u srednjovjekovnoj češkoj taverni s uključenim programom (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta, polazak autobusa ispred hotela u 19:30), tradicionalna češka glazba, program u trajanju 3 sata od 20 do 23 sata. Povratak u hotel nakon večere u kasnim večernjim satima. Noćenje.
4. DAN : PRAG – ČESKÝ KRUMLOV – Zagreb
Doručak i odjava iz hotela. U 8:00 sati polazak prema Češkom Krumlovu – jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku razgledavanje grada s pratiteljem, šetnja do dvorca i uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Romantično adventsko ozračje i božićni ukrasi čine ovaj gradić čarobnim! Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Status
14.12.2017.
17.12.2017.
890,00 kn
1.200,00 kn
Garantirani polazak
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
- 3 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV (u zoni gradskog prijevoza)
- razgled Praga u pratnji službenog lokalnog vodiča
- obilazak Češkog Krumlova uz pratitelja putovanja
- turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- večera u jednoj od starih praških pivnica 15 EUR – 3 slijeda / piće se plaća dodatno
- dvosatna vožnja brodom po Vltavi s uključenim buffet ručkom 20 EUR / piće se plaća dodatno
- poludnevni izlet u Karlštejn 20 EUR (minimum 20 putnika, trajanje izelta cca. 4 h, izlet uključuje: prijevoz autobusom, ulaznicu i obilazak dvorca Karlštejn)
- večera u tradicionalnoj češkoj taverni s folklornim programom 35 EUR (minimum 20 putnika / uključeno: večera u 4 slijeda s neograničenom konzumacijom pića od 19:00-22:00 h, pivo, vino, sokovi)
- ručak u tradicionalnoj pivnici u Češkom Krumlovu 12 EUR – 3 slijeda / piće se plaća dodatno
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
- sve što nije navedeno kao uključeno
- putno osiguranje,
- osobna potrošnja.
POPUSTI:
- dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 10 % popusta
- odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj soba 5 % popusta
DOPLATE PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 310 kn
- za polazak iz Rijeke 200 kn, Karlovca 50 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate
Mogućnost doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):
Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
1. za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj 3,4 100 kn
- 2 red – sj 5,6,7,8 100 kn
2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 400 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)
NAPOMENE:
Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.
Točno vrijeme polaska iz Rijeke, Karlovca, Varaždina i Čakovca bit će definirano 5 dana prije polaska.
U vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu može biti ograničeno.
VAŽNE NAPOMENE:
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
- završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
- fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
- pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa - najkasnije 5 dana prije početka putovanja
Najmanji broj prijavljenih putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.