Elisa Tours Turistička agencija - Daleka putovanja

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
KINAOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
KINA
Broj dana 10
Prvi datum polaska 24.2.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom i vlakom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 7.875,00 kn
Beijing, China
3063 2

3063 3

3063 4

3063 1

  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
KINA / PEKING, XI’AN, HANGZHOU, SUZHOU, SHANGHAI
1. dan: ZAGREB - DOHA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR218 (Qatar Airways) u 16:05 sati. Dolazak u Dohu u 23:35 sati.
2. dan: DOHA - PEKING
Nastavak putovanja na liniji QR892 u 01:55 sati prema Pekingu. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking predviđen je u 14:45 sati po lokalnom vremenu, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu. Zaustavljanje radi fotografiranja kod „Ptičjeg gnijezda“ i „Vodene Kocke“ građevine napravljene za Olimpijadu održanu 2008. g. Prijava i smještaj u hotel. Večernja šetnja po modernoj Wangfujing ulici, jednoj od najpoznatijih ulica Pekinga, prepunoj trgovina svjetski poznatih marki. Njezina je specifičnost mala tržnica koja obiluje kineskim specijalitetima. Noćenje.
3. dan: PEKING – KINESKI ZID – PEKING
Nakon doručka odlazak na izlet na Veliki kineski zid, najveću utvrdu - građevinu na svijetu, dugu 6.000 km Šetnja Svetim Putem uzduž kojeg se nalaze divovski ljudski i životinjski likovi, te razgled grobnica carske dinastije Ming. Ručak u lokalnom restoranu. Zatim slijedi odlazak u tvornicu predmeta od žada. Kinezi smatraju da je žad bitan za sreću te gotovo svaka obitelj posjeduje neki predmet napravljen od žada. Za večeru je poznata kineska delicija: pekinška patka u tipičnom kineskom restoranu. Noćenje u hotelu.
4. dan: PEKING – XI'AN
Nakon doručka i odjave iz hotela, razgled Zabranjenog grada Guong, drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama, te obilazak Nebeskog hrama. Posjet najvećem trgu na svijetu, Tian An Men ili u prijevodu Trg nebeskog mira koji zauzima 40 ha površine. Posjet tvornici bisera. Ručak u lokalnom restoranu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava na vlak za Xi'an, grad bogate prošlosti, poznat i pod imenom Vječni mir. Vožnja noćnim vlakom prvog razreda ekonomske kategorije, spavaća kola s 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.
5. dan: XI’AN
Po dolasku u Xi’an, odlazak na doručak. Slijedi odlazak do Terra Cotta ratnika, mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u naravnoj veličini čuva vječni mir misterioznog cara. Posjetit ćete i pagodu velike Divlje Guske te muslimansku četvrt koja se nalazi u samom centru grada i popularna je zbog specifične atmosfere i egzotične ponude hrane, te uvijek prepuna ljudi. U poslijepodnevnim satima dolazak u hotel. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno predlažemo odlazak na Tang Dynasty show. Noćenje u hotelu.
6.dan: XI’AN – HANGZHOU
Nakon doručka slijedi šetnja zidinama iz doba dinastije Ming, te odlazak do lokalne tržnice i džamije. Transfer do zračne luke i polazak prema Hangzhou, jednom od najljepših gradova Kine. Po slijetanju u Hangzhou slijedi transfer do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.
7. dan: HANGZHOU – SUZHOU
Doručak u hotelu. Razgled pagode Šest harmonija, hrama Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru koje je uvršteno na popis svjetske kulturne baštine, jednom od najpoznatijih jezera u Kini koje je posjetio i Marco Polo. Odlazak na plantažu čaja i polazak prema Suzhou, gradu bogatog klasičnim kineskim vrtovima, pagodama i hramovima, kojeg zovu kineskom Venecijom jer leži na vodi. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.
8. dan: SUZHOU – SHANGHAI
Doručak u hotelu. Odlazak u tvornicu svile i zatim posjet starom gradu i vrtu sreće Yu koji je sagrađen prije 450 godina, tzv. oaza mira, te vožnja brodićem po kanalima grada. Polazak prema Shanghaiju. Zatim slijedi vožnja brodom Huangpu rijekom s čudesnim pogledom na Bund i futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila Lujiazu financijska i gospodarska zona, te fascinantni Oriental Pearl Tower. Večera nakon koje slijedi odlazak na akrobatski show. Povratak u hotel. Noćenje.
9. dan: SHANGHAI
Doručak u hotelu i odjava. Posjet Bundu koji slovi za simbol kolonijalne prošlosti Shanghaija, šetnja ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Odlazak na područje Lujiazhui te fakultativno uspon na Shanghai toranj koji je simbol grada i kineskog gospodarskog razvoja. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Dohu na liniji QR871 (Qatar Airways) u 23:15 sati. Noćni let.
10. dan: DOHA – ZAGREB
Dolazak u Dohu u 05:05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR217 u 07:40 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 11:55 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
24.2.2020.
4.3.2020.
8.290,00 kn
9.780,00 kn
2.490,00 kn
415 kn
First Minute

8.4.2020.
17.4.2020.
8.690,00 kn
10.180,00 kn
2.490,00 kn
415 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom,
- unutarnji let Xi'an – Hangzhou,
- 1 noćenje u noćnom vlaku Peking – Xi'an (spavaća kola s 4 ležaja, noćenje u vlaku) i 6 noćenja u hotelima 4* - 2 noćenja u Pekingu, 1 noćenje u Xi'Anu, 1 noćenje u Hangzhou, 1 noćenje u Suzhou, 1 noćenje u Shanghaiju,
- dvokrevetne standard sobe,
- usluga polupansiona (doručak u hotelima i večere u lokalnim restoranima),
- uslugu voditelja putovanja,
- razgledi i ulaznice prema programu putovanja,
- uslugu lokalnih vodiča u svim gradovima,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- fakultativne sadržaje,
- vizu za Kinu,
- napojnice (preporuka 35 eur - plaćanje na licu mjesta),
- putno osiguranje (obavezno putno zdravstveno osiguranje za dobivanje vize)
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 2.490 kn (podložne promjenama) - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 1.490 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
DOPLATA PO ŽELJI:
Tang Dynasty show 150 kn*
Shanghai tower 200 kn*
*minimalni broj prijavljenih putnika 10
POPUST:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
VIZA:
Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Svaki putnik ishodi vizu osobno u Veleposlanstvu Narodne Republike Kine u Zagrebu zbog obveznog davanja otisaka prstiju. Za dobivcanje vize je potrebno:
? Osobno ispuniti elektronički obrazac za vizu na linku http://cova.cs.mfa.gov.cn (i učitati nedavnu fotografiju kao za putovnicu)
? Putem interneta dogovoriti vrijeme predaje dokumenata.
? Podnositelji zahtjeva za vizu u potvrđenom terminu dolaska moraju osobno predati sljedeće dokumente: potpisane stranice o potvrdi i ispunjen obrazac te putovnicu, rezervaciju avio karte, potvrdu rezervacije smještaja.
Cijena vize za jedan ulazak u zemlju iznosi 180 kn – 380 kn, ovisno o žurnosti. Ukoliko se viza ishodi redovnim putem cijena je 180 kn.
Ovisno o popunjenosti grupe, do 30 dana prije polaska, putnici će dobiti potrebne informacije za izradu vize te rezervaciju avio karte i smještaja.
INFORMATIVNI RED LETENJA ZA POLAZAK 8.04.2020.:
QR 218 08APR ZAG DOH 1715 2335
QR 892 09APR DOH PEK 0155 1455
QR 871 17APR PVG DOH 0020 0600
QR 217 17APR DOH ZAG 0810 1310
NAPOMENE:
Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
• Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
• Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.