ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 2
Prvi datum polaska 10.2.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Varaždin, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI
Dan zaljubljenih u jednom od najromantičnijih gradova europe!
Budimpešta, 'kraljica Dunava', grad mnogobrojnih termi te bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva.
1. dan: ZAGREB - BUDIMPEŠTA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati, iz Varaždina s autobusnog kolodvora u 6:30 sati. Vožnja kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu šetnja pješačkom zonom i najpoznatije trgovače ulice VACI i središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i TRGA VOROSMARTY. Smještaj u hotel. Navečer preporučujemo posjet VINSKIM KATAKOMBAMA uz razgled najveće bačve na svijetu uz čašu vina te nakon toga slijedi tipična večera u čardi u 3 slijeda s tradicionalnim programom i ciganskom glazbom (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.
2. dan: BUDIMPEŠTA - ZAGREB
Doručak. Poludnevni razgled grada s gradskim vodičem: BUDIM - RIBARSKA TVRĐAVA - MATIJAŠEVA CRKVA - PARLAMENT - GELLERT BRDO - CITADELA - KATEDRALA - OPERA - ANDRASSY BULEVAR - TRG VELIKANA - PARK VAROSLIGET - KUPELJI SZECHENY - MOSTOVI NA DUNAVU... Nakon razgleda moguća fakultativna VOŽNJA BRODOM PO DUNAVU (ovisna o vremenskim prilikama), kraće slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju i kavu. Odlazak iz Budimpešte i povratak prema Hrvatskoj te dolazak u Varaždin/Zagreb u večernjim satima.
3015 3

3015 2

3015 1

3015 4

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
10.2.2018.
11.2.2018.
490,00 kn
640,00 kn
40 kn
First Minute

CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
• sve razglede prema programu,
• smještaj u hotelu 3*/4* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama,
•1 noćenje s buffet doručkom,
• poludnevni razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča,
• licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja,
• osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
• troškove organizacije i realizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
INFORMATIVNE CIJENE:
• Vinske Katakombe 25 € po osobi (vidjeti ćete najveću bačvu na svijetu, večera sa gulaš juhom, glavno jelo, prilog, desert, vino, voda i kava), sve uz pratnju čarda benda i čarda programa,
• Vožnja brodom po Dunavu - 13 €
NEOBAVEZNA DOPLATA ZA SJEDALA:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
Minimalni broj putnika: 40
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.