ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 3.2.2018.
Mjesto polaska Zagreb i Rijeka
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
KARNEVAL U VENECIJI
Karneval u Veneciji. Doživite jedan od najljepših karnevala na svijetu. Svaki kutak Venecije odiše prošlošću, pogotovo u vrijeme karnevala koji čarobno oživljava doba princeza, vitezova i ljubavnih zapleta. Iznenadite najdražu osobu romantičnim putovanjem!
Program: ZAGREB - VENECIJA - ZAGREB
Polazak autobusa iz Zagreba u 04:00 sata sa Autobusnog kolodvora, peroni 502-506, te sa odmorište Vrata Jadrana u 6:30 sati. Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju do PUNTE SABBIONI uz usputna zaustavljanja. Po dolasku, vožnja vaporettom iz PUNTE SABBIONI prema Veneciji. Razgledavanje VENECIJE: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – DUŽDEVA PALAČA – TRG SV. MARKA – ZVONIK – BAZILIKA SV. MARKA – TORANJ SA SATOM – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Slobodno vrijeme za sudjelovanje u karnevalskim događanjima. U 19:00 sati odlazak vaporettom do autobusa na PUNTI SABBIONI te polazak za Zagreb. Predviđeni dolazak u Rijeku i Zagreb poslije ponoći.
8199 4

8199 2

Datum polaska Datum povratka Cijena Status
3.2.2018.
3.2.2018.
199,00 kn
Garantirani polazak
10.2.2018.
10.2.2018.
199,00 kn
Garantirani polazak
Cijena uključuje:
• Prijevoz visokoturističkim autobusom
• Turističkog pratitelja tijekom puta
• Razgledavanja prema programu
• Jamčevno osiguranje
• Troškove organizacije i prodaje aranžmana
Cijena ne uključuje:
• Vožnja vaporetom 12 eura po osobi na relaciji PUNTA SABBIONE – SAN MARCO – PUNTA SABBIONE
• Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• Putno osiguranje – zdravstveno osiguranje
Cijena aranžmana rađena je na bazi minimalno 40 osoba.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.