ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 2
Prvi datum polaska 16.2.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
SARAJEVO
Doživite iznenađujuće živ noćni životu i osjetite njegovu opuštajuću atmosferu… Njegova blagost i gostoprimstvo razoružat će Vas! Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda natjerati da ostanete duže nego što ste planirali ili da se zasigurno ponovno vratite!
Smještaj u hotelu Holiday 4* s bazenom u srcu Sarajeva!
1. dan ZAGREB – SARAJEVO
Polazak iz Zagreba u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora (turistički peroni 502-506). Vožnja turističkim autobusom u pravcu Slavonije i graničnog prijelaza Slavonski Brod. Uz bosanska jutrenja ulazi se u pitome i valovite krajeve Bosanske Posavine. Svaki pogled na bilo koju stranu plijeni svojom ljepotom. Dobojska kotlina poput glasnika najavljuje gorske pejzaže i kotline kojima se putuje do Sarajeva. Srednjovjekovni gradovi na tom putu plijene svojom gordošću poput krune kojom su okrunili stjenovite uzvisine i nijemo svjedoče o burnoj prošlosti bosanskih prostora. Dolazak u SARAJEVO te smještaj u hotel, slijedi odlazak na Baščaršiju, vrijeme za ručak u nekoj od brojnih aščinica, a nakon toga razgled grada. Sarajevo je spoj Istanbula i Beča, mjesto susreta kultura - Istoka i Zapada. Po razgledu grada predlažemo odlazak u glasovitu sarajevsku pivnicu te slobodno vrijeme i priprema za romantičnu večeru u nekom od brojnih restorana, a predlažemo neki od restorana na obalama opjevane rijeke Miljacke. Mogućnost odlaska na fakulatativnu večeru u poznati Sarajevski restoran sa tamburaškim sastavom (uz doplatu). Nakon romantične sarajevske noći, povratak u hotel i noćenje.
2. dan SARAJEVO – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela, te odlazak na VRELO BOSNE, park prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi. Povratak u centar grada te odlazak na vidikovac AVAZOV TORANJ, najvišu zgradu u Sarajevu i spektakularan pogled na grad iz ptičje perspektive. Nastavak razgleda grada: MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV - BEGOVA ĐAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA,… slobodno vrijeme za vlastite programe, shopping na BAŠČARŠIJI, šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu… slobodno do povratka. U dogovoreno vrijeme polazak za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
16.2.2019.
17.2.2019.
550,00 kn
650,00 kn
70 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz udobnim turističkim autobusom,
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Sarajevu,
- voditelj putovanja,
- sve razglede prema programu,
- troškove organizacije i realizacije aranžmana.
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedeni kao uključeni, putno zdravstveno osiguranje, boravišna pristojba po osobi po danu 1,30 € (naplaćuje se na licu mjesta) ,fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.
DOPLATA:
Ulaznice za Vrelo Bosne 1,5 KM, Tunel spasa 10 KM, Avazov toranj 1 KM, Begova đamija 1€, Muzej atentata 1€, Brusa Bezistan 1€ ukoliko bude moguć posjet, te večera uz piće na Baščaršiji od 10 - 15 eura po osobi
FAKULTATIVNE DOPLATE:
Večera u poznatom Sarajevskom restoranu sa tamburaškim sastavom – 16 € po osobi Predjelo (uštipci,bosanski sudzuk,suho meso sirevi,kajmak)
Glavno jelo (Bosanski roštilj, čevapi,sudzukice,piletina)
Prilog (pekarski krompir,riža i povrće)
Salata (sezonska miješana)
Desert
– minimalno 15 prijavljenih osoba
NEOBAVEZNA DOPLATA ZA SJEDALA:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
Cijena je rađena za minimalno 40 putnika.
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.