ELISA TOURS turistička agencija, Zagreb, Tel:01/24 68 076
Broj dana 2
Prvi datum polaska 5.12.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
ZIMSKA ČAROLIJA U SARAJEVU
Doživite iznenađujuće živ noćni životu i osjetite njegovu opuštajuću atmosferu… Njegova blagost i gostoprimstvo razoružat će Vas! Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda natjerati da ostanete duže nego što ste planirali ili da se zasigurno ponovno vratite!

1. dan ZAGREB – SARAJEVO
Polazak turističkog autobusa iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 5:00 sati. Vožnja turističkim autobusom do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja putem. Odlazak na VRELO BOSNE, parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi. Dolazak u SARAJEVO, odlazak do hotela, smještaj u sobe, te odlazak do centra grada. Kratak obilazak sa pratiteljem putovanja te predlažemo da kušate nacionalne specijalitete Bosne - ćevape u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko i baklavu. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje... Predlažemo odlazak na večeru u jedan od sarajevskih restorana na BAŠČARŠIJI ili posjetite Kuću Sevdaha i uživajte u njezinoj atmosferi. Doživite iznenađujući živi noćni život u poznatim sarajevskim klubovima i pubovima. Noćenje.
2. dan SARAJEVO – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela, te odlazak na razgled grada: MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV - BEGOVA ĐAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA,… te slobodno poslijepodne za vlastite programe, shopping na BAŠČARŠIJI, šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu… slobodno do povratka. U dogovoreno vrijeme polazak za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
5.12.2020.
6.12.2020.
650,00 kn
800,00 kn
100 kn
First Minute

12.12.2020.
13.12.2020.
650,00 kn
800,00 kn
100 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijede do određenog broja raspoloživih mjesta
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz udobnim turističkim autobusom,
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Sarajevu,
- voditelj putovanja,
- sve razglede prema programu,
- troškove organizacije i realizacije aranžmana.
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedeni kao uključeni,
- putno osiguranje,
- fakultativne sadržaje,
- troškove osobnih narudžbi,
- boravišna pristojba po osobi po noći 1,50 eur (naplaćuje se na licu mjesta)
NEOBAVEZNA DOPLATA:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- za boravišnu pristojbu po osobi po noći 1,50 eur
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:
- Ulaznice za Vrelo Bosne 2 KM,
- Avazov toranj 1 KM,
- Begova đamija 1€,
- Muzej atentata 1€,
- Brusa Bezistan 1€ ukoliko bude moguć posjet
FAKULTATIVNA PONUDA (plaćanje po želji na licu mjesta):
Večera u poznatom Sarajevskom restoranu sa tamburaškim orkestrom – 16 € po osobi Predjelo (uštipci,bosanski sudzuk,suho meso sirevi,kajmak)
Glavno jelo (Bosanski roštilj, čevapi,sudzukice,piletina)
Prilog (pekarski krompir,riža i povrće)
Salata (sezonska miješana)
Desert
– minimalno 15 prijavljenih osoba
PUTNE ISPRAVE:
Za državljane RH viza za Bosnu i Hercegovinu nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
Cijena je rađena za minimalno 45 putnika.
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.