ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 17.2.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
VALENTINOVO U BEČU
Program putovanja:
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zasutavljanja putem. Po dolasku u Beč slijedi razgled grada: PARLAMENT - KARLSPLATZ – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – TRG MUZEJA - KATEDRALA SV. STJEPANA - HOFBURG – GRABEN – MOZARTOVA KUĆA – KÄRTNERSTRASSE... Dolazak u staru gradsku jezgru, te slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse… Samostalna šetnja i uživanje u gradu. Odlazak iz Beča u 19:00 sati. Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem, te dolazak u Zagreb u večernjim satima.
Datum polaska Datum povratka Cijena
17.2.2018.
17.2.2018.
199,00 kn
CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja, razgled Beča, sve razglede prema programu, te troškove organizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, karte javnog prjevoza, te osobne troškove
NAPOMENE:
Zbog velikog broja posjetitelja u Beču, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu je ograničeno.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.