ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 16.12.2017.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
ADVENT U GRAZU
Prepustite se doživljaju Adventa u regiji Graza uz ove vrhunske ponude: romantično osvijetljene ulice, blistave ledene jaslice u Landhaushofu, adventski sajmovi odakle se šire ugodni mirisi božićnih keksa i kuhanog vina... Graz bismo mogli prozvati i prijestolnicom adventskih sajmova u Austriji. Jer ni u jednom drugom gradu predbožićno kulturno raspoloženje nije toliko obilježeno Adventom.
Program putovanja:
Polazak autobusa u 8:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502 - 506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Posjet velikom shopping centru Seiersberg u blizini Graza, koji pruža odlične mogućnosti kupovine i nabavke božićnih darova. Kratka vožnja do Graza te odlazimo u razgled grada: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Poslije razgleda odlazak do Božićnog sajma ispred Gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Predlažemo posjet otoku-mostu na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu, te odlazak do KUNSTHAUSA – futuristički građenog Muzeja suvremene umjetnosti. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za kupovinu i nabavu božićnih darova. Polazak za Zagreb u 20:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.
Datum polaska Datum povratka Cijena Popust Status
16.12.2017.
16.12.2017.
150,00 kn
20 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE vrijede do određenog broja raspoloživih mjesta
CIJENA UKLJUČENA:
- prijevoz autobusom,
- pratitelj putovanja,
- jamčevina, organizacija i realizacija aranžmana.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
sadržaje koji se fakultativno plaćaju i nisu navedeni u programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju, putno zdravstveno osiguranje
Cijena aranžmana je na bazi 40 putnika.
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.