ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 6
Prvi datum polaska 3.10.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
AMSTERDAM
Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport, Schiphol 4*
Vrijednost više: Odličan i više puta korišten hotel 4* u Amsterdamu, dostupnost centra taksijem i javnim prijevozom
1.dan ZAGREB
Polazak u 18.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Slijedi noćna vožnja autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja tokom puta.
2.dan AMSTERDAM
Nastavak vožnje prema Amsterdamu. Dolazak u Amsterdam predviđen u ranim popodnevnim satima. Slijedi prijava u hotel, smještaj i kratki odmor. Odlazak u centar grada javnim gradskim prijevozom uz pratnju vodiča. Krećemo sa razgledom grada i upoznavanjem sa samim centrom: Kraljevska palača – Židovska četvrt – Glavni gradski trg Dam – Kuća Anne Frank – Rembrandtova Kuća. Nakon razgleda glavnih znamenitosti slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo posjet jednom od mnogobrojnih amsterdamskih muzeja. Za one koji žele mogućnost nezaboravne vožnje amsterdamskim kanalima iz koje ćete upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan AMSTERDAM, MALA HOLANDSKA TURA
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Malu Holandsku turu. Oni koje ne žele ići mogu obilaziti amsterdamske muzeje. Oni koji će ići sa nama, prvo idemo prema sjeveru Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Nizozemskoj i gdje ćemo vidjeti manufakturu klompi - tradicionalni nizozemski proizvod. Potom idemo u Edam, grad poznat po izradi sira (Svi smo čuli za poznati sir Edamer). Slijedi posjet prekrasnim ribarskom selu Volendam. Volendam je romantična ribarska luka s mnoštvom ribljih restorana. Slobodno vrijeme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz more i nabavku suvenira. Povratak u Amsterdam. Ponovo odlazimo u grad javnim gradskim prijevozom te nastavljamo razgled centra grada: Leidseplein – Rembrantsplein - Munt, tržnica cvijeća - Begijnhof - Museumplein. Prošetati ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih svjetiljki. Posjetiti ćemo i plutajuću tržnicu cvijeća Bloemenmarkt na kanalu Singel. Odmah do tržnice nalazi se Mint Tower, ostatak glavnog ulaza u stari grad. Šetnju nastavljamo prema nizozemskoj opera gdje se s jednog od mostova pruža pogled na najpoznatiji most u Amsterdamu, Magere brug (mršavi most). Most se često može vidjeti u filmovima, kao npr. u James Bondu “Dijamanti su vječni”. Prolazimo i pokraj Trga Muzeja na kojemu se nalazi slavni Rijksmuzej, muzej Vincenta Van Gogha, Coster brusionice dijamanata i u novije doba najposjećenija turistička atrakcija I AMsterdam. Nakon posjeta brusionici dijamanata u kojoj možete kupiti dijamante po tvorničkim cijenama, slobodan ostatak dana u Amsterdamu za šetnju i kupovinu. Noćenje.
4.dan AMSTERDAM, VELIKA HOLANDSKA TURA
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Veliku Holandsku turu. Prvo idemo u posjet Den Haagu, sjedištu nizozemske vlade i kraljice. Šetnja povijesnom jezgrom grada. Nastavljamo par kilometara do obala Sjevernog mora, do poznatog ljetovališta Scheveningenu, gradiću poznat po dugačkoj pješčanoj plaži i šetnici s luksuznim hotelima i kasinima. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz obalu te kavu. Slijedi odlazak do DELFTA, jednog od najstarijih Nizozemskih gradova, čuvenog po proizvodnji plavog porculana. Razgled grada; NiueWekerk s grobnicom nizozemskih vladara, gradska vijećnica, stara gradska jezgra. Nastavak puta prema Rotterdamu: tijekom razgleda vidjeti ćemo Rotterdam, grad sa najvećom i najprometnijom lukom u Europi. Panoramski razgled autobusom te mogućnost uspona na toranj Euromast, simbol Rotterdama, odakle se pruža veličanstven pogled na cijeli grad. Povratak u Amsterdam u večernjim satima te slobodan ostatak dana. Ono koji ne budu htjeli ići na izlet imaju slobodno vrijeme u Amsterdamu. Noćenje.
5.dan AMSTERDAM
Doručak. Nakon doručka polagano spremanje i odjava iz hotela. Još jednom svi skupa odlazimo u centar grada, na posljednju kavicu i poneki suvenir. U poslijepodnevnim satima krećemo prema Zagrebu i Hrvatskoj. Slijedi vožnja kroz Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja tokom puta radi okrijepe.
6.dan: AMSTERDAM, ZAGREB
Noćna vožnja kroz Njemačku, Austriju, Sloveniju do Hrvatske. Dolazak u Zagreb predviđen u ranim jutarnjim satima.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust Status
3.10.2018.
8.10.2018.
2.299,00 kn
3.199,00 kn
300 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- 3 noćenja u sobama hotela 4* ( Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport, Schiphol ),
- Smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom,
- Prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije (klima, TV, video),
- Licenciranog turističkog pratitelja,
- Sve razglede prema programu u Amsterdamu,
- Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja,
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike,
- osobnu potrošnju,
- fakultativne izlete,
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- boravišnu pristojbu,
- putno osiguranje (preporuka!)
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- boravišna pristrojna u hotelima 3/4* - cca 2,5 eura po osobi/dan
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- doplata za jednokrevetnu sobu 900kn,
NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
• 1 red – sjedalo 3, 4 – 100 kn
• 2 red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 100 kn
• sjedala iza 2. vrata – 100 kn
DOPLATA PO ŽELJI (na licu mjesta):
- Fakultativni izlet Mala holandska tura 12 eura,
- Fakultativni izlet Velika holandska tura 20 eura,
- Vožnja amsterdamskim kanalima 15 eura,
- Ukoliko želite uzeti sva tri fakultativna izleta cijena je 42 eura
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:
- Van Gogh muzej 17 eura,
- Rijksmuzej 17,5 eura,
- Kuća Anne Frank 9 eura,
- Rembrandtova kuća 12,5 eura,
- Cijena javnog prijevoza ( bus/tramvaj ) u Amsterdamu je 2,6 eura u jednom smjeru - vrijedi 1h,
- Dnevna karta za javni prijevoz: 1 dan eur 6,50; 2 dana eur 12,00; 3 dana eur 16,50
Minimalan broj putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.