ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 2
Prvi datum polaska 16.2.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Karlovac, Rijeka
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Venecija, karneval u Veneciji i Veroni
1. dan ZAGREB – VENECIJA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 5:00 sati te sa stajališta Vrata Jadrana u 07:15 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz kraće zaustavljanje putem. Po dolasku u pristanište Punta Sabbioni, vožnja turističkim brodićem do Venecije. Obilazak grada s pratitel-jem putovanja: crkva Santa Maria della Salute, najljepša barokna crkva Venecije, Muzej Peggy Guggenheim, najveća zbirka suvremene umjetnosti u Veneciji, Muzej Akademija s ve-likom zbirkom venecijanskog slikarstva. Nastavak šetnje preko mosta Accademia s pogledom na palače na kanalu Grande do trga Campo Santo Stefano s malim karnevalskim sajmom, te dalje do mosta Rialto i tržnice. Slobodno vrijeme za posjet Trgu sv. Marka, Duždevoj palači, ulici Mercerie s brojnim trgovinama ili nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja. Uživajte u kupovini, vrevi na gradskim ulicama i trgovima ili romantičnoj vožnji gondolom. Povratak brodića iz Venecije oko 19:00 sati do pristaništa Punta Sabbioni. Vožnja autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan VERONA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Veroni. Po dolasku u Veronu- grad romatike i zaljubljenih slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene - Piazza dei Signori - Piazza della Erbe i do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Tu je i spomenik Juliji pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim poruka-ma koje su inspirirane ovim mjestom. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i uživanje u ljepotama grada. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust Status
16.2.2019.
17.2.2019.
590,00 kn
780,00 kn
100 kn
Last Minute

Garantirani polazak
23.2.2019.
24.2.2019.
590,00 kn
780,00 kn
40 kn
First Minute

Garantirani polazak
2.3.2019.
3.3.2019.
590,00 kn
780,00 kn
40 kn
First Minute


FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja odrešenog broja mjesta!
LAST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- smještaj u hotelu 3*/4* u okolici Venecije u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja s doručkom
- razglede prema programu
- pratitelja tijekom putovanja
- troškove organizacije i realizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- doplatu za jednokrevetnu sobu 190 kn
- kartu za brod Punta Sabbioni – Venecija (San Marco) - Punta sabbioni: 12 Eur (plaćanje na licu mjesta).
- boravišnu pristojbu,
- putno osiguranje,
- osobnu potrošnju
OBAVEZNA DOPLATA:
- doplatu za jednokrevetnu sobu 190 kn (ukoliko osoba spava sama u sobi)
- kartu za brod Punta Sabbioni – Venecija (San Marco) - Punta sabbioni: 12 Eur (plaćanje na licu mjesta).
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
- bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.