ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 28.7.2018.
Mjesto polaska Zagreb i Rijeka
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
GARDALAND NOĆNI I SEA LIFE AQUARIUM
GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a tako ga privlačnim za velike i male posjetitelje čine brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma i gradu Divljeg zapada, te brojne parade i show predstave…NAJVEĆI HIT U GARDALANDU X-RAPTOR - adrenalinska vožnja!!

Također park SEA LIFE (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (otvoren od 10:00–18:00 sati)
VRIJEDNOST VIŠE:
CIJELODNEVNI GARDALAND OD 10 - 23 SATA
PROGRAM:
Polazak turističkog autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 01:00 sat sa perona 502-506, te ukrcaj putnika na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana) vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUMMorski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALANDGARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLEU TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN u kojem možete doživiti virtualno putovanje uz najmoderniju tehnologiju virtualne stvarnosti, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino TIME VOYAGERS i nova atrakcija u 2018. PEPA PIG LAND, namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW… Boravak u zabavnom parku i uživanje na atrakcijama do kasno u noć. Polazak iz parka je u 23:00 sata. Dolazak u Rijeku i Zagreb u ranim jutarnjim satima.
ODLAZAK IZ GARDALANDA:
Odlazak iz Gardalanda u 23:00 sata.
Datum polaska Datum povratka Cijena Popust
28.7.2018.
28.7.2018.
280,00 kn
30 kn
First Minute

11.8.2018.
11.8.2018.
280,00 kn
30 kn
First Minute

25.8.2018.
25.8.2018.
280,00 kn
30 kn
First Minute

8.9.2018.
8.9.2018.
280,00 kn
30 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom,
- voditelj putovanja,
- sve razglede prema programu,
- troškove organizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
- dodatne obroke i usluge
- putno zdravstveno osiguranje,
- osiguranje od rizika otkazivanja putovanja.
OBAVEZNA DOPLATA ZA ULAZNICE (uz rezervaciju):
- Ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba): 220 kn
- Djeca niža od 1 metar BESPLATAN ULAZ
(prema stanju iz siječnja 2018. godine - cijene mogu biti podložne promjeni)

Ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na svim atrakcijama.
DOPLATA ZA ULAZNICU SE LIFE AQUARIUM (po želji na licu mjesta):
- Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM na licu mjesta 5€ po osobi (uz kupljenu ulaznicu za Gardaland)
(prema stanju iz siječnja 2018. godine - cijene mogu biti podložne promjeni)
PREPORUČAMO:
Putno zdravsteno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.
NEOBAVEZNA DOPLATA za sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
CIJENA ARANŽMANA RAĐENA JE NA OSNOVI 40 PUTNIKA
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.