ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 8
Prvi datum polaska 4.1.2020.
Mjesto polaska Vlastiti prijevoz
Prijevoz Vlastiti prijevoz
Kategorija smještaja ApartmaniImage description
Usluga Noćenje
Residence Le Villaret 2*
Položaj:
Rezidencija je ski in – ski out, u četvrti Preyerand. Izravan pristup središnjoj četvrti La Croisette kroz lift koji je besplatan (8-23h). Trgovine Sherpa i Intersport, te restorani se nalaze u blizini.
Apartmani:
Dvosobni za 4 osobe, 25 m2: spavaća soba sa duplim ležajem odvojena kliznim vratima, kabina sa krevetom na kat, kupaonica sa kadom, odvojeni WC, opremljena kuhinjska niša (4 el.ploče, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu, perilica posuđa), TV, kupaonica sa kadom, odvojeni WC. Apartman se nalazi na 1.katu, nema balkon, ali se kroz balkonska vrata može izaći van.
7 noćenja + 6-dnv ski pass Dvosobni apt. 4 osobe
4.1.2020. 1.820,00 kn
Iskazana cijene je po osobi!
CIJENA UKLJUČUJE:
- 7 noćenja,
- 6 dnevna ski karta Les Menuires,
- jednokratne plahte.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- prijevoz,
- obroke,
- boravišnu pristojbu,
- osobnu potrošnju,
- putno osiguranje
OBAVEZNA DOPLATA:
- za prazan ležaj / neskijaši: 720 kn - plaćanje prilikom rezervacije
- za 6-dnevnu ski lartu Tri doline po osobi: 670 kn - plaćanje prilikom rezervacije
- posteljina 4 €/ležaj - plaćanje na licu mjesta
- ručnici 7,5 €/osoba - plaćanje na licu mjesta
- depozit - plaćanje na licu mjesta
- završno čišćenje 60 €/app - plaćanje na licu mjesta
- boravišna pristojba 0,99 € osoba/dan - plaćanje na licu mjesta
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.