Egipat, Hurghada - Hotel King Tut Aqua Park Beach Resort 4*

Hurghada 2, Red Sea Governorate 84515, Egipat Prikaži na karti

Vrsta putovanja

Vrsta putovanja

Egipat

Destinacija putovanja

Destinacija

Hurghada

Vrijeme trajanja

Trajanje

8 dana

Predstavnik na destinaciji

Lokalni predstavnik

uključen

Predstavnik na destinaciji

Veličina grupe

do 160 osoba

Hotel 4*

Vrsta smještaja

Hotel 4*

All inclusive

Usluga

All inclusive

Ljubljana Airport

Polazište

Ljubljana Airport

Zrakoplovom

Vrsta prijevoza

Zrakoplovom

Termini putovanja

Opis programa

Hotel King Tut Aqua Park Beach Resort 4* / Hurghada


Posebne značajke:
- uz pješčanu plažu,
- 7 tobogana
- Obiteljske sobe

Mjesto: uz pješčanu plažu, oko 5 km od grada Hurgade, 13 km od zračne luke.

Ponuda: uredan hotel na pet katova, 135 soba; nekoliko restorana (glavni buffet, morski i kineski "a-la-carte"), snack bar, nekoliko barova (na recepciji, uz bazen i na plaži); pet bazena (jedan grijan zimi), vodeni park sa 7 tobogana (4 za odrasle, 3 za djecu, određeno vrijeme); trgovine, mjenjačnica, dizala, knjižnica, bežični internet. Ručnici (uz doplatu), ležaljke i suncobrani na plaži i uz bazene besplatno.

Sobe: Standardne sobe: klimatizirane (u određeno vrijeme), kupaonica s wc-om, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, grijač vode za kavu ili čaj, mini bar (na punjenje, besplatna boca vode dnevno), sef, balkon ili terasa, opcija na morskoj strani (doplata). Moguća dva pomoćna ležaja za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedno dijete. Obiteljske sobe: standardna oprema, veće. Moguća dva pomoćna ležaja za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedno dijete.

Djeca: tobogani, dječji bazen, igralište, mini klub; čuvanje djece (uz nadoplatu), dostupan dječji krevetić (ovisno o raspoloživosti).

Sport: fitness, aerobik, pikado, biljar, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, sportovi na vodi i najam opreme za ronjenje na plaži (uz doplatu).

All inclusive: Piće i/ili hrana dostupni su u određeno vrijeme u određenim barovima i restoranima od 10:00 do 12:00 sati. Satnica i program su informativni, točne podatke dobit ćete u hotelu.
buffet doručak, ručak i večera u glavnom restoranu, kao i popodnevni zalogaji, sladoled u kornetima;
večera u "a-la-carte" restoranu (1x tjedno, prethodna rezervacija);
određena lokalna točena alkoholna i bezalkoholna pića (možete uzeti samo 1 čašu po osobi odjednom);
ulaz u fitnes centar; aerobik, pikado, biljar, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku;
animacija, mini klub (određeno vrijeme);
ležaljke i suncobrani, sef u sobi, osnovni bežični internet (velika brzina uz nadoplatu);

Uz doplatu: sva vrhunska, flaširana i uvozna pića, prirodni sokovi, hrana i piće iz mini bara, večera u ribljem "a-la-carte" restoranu, ulazak u saune i sve što nije navedeno pod "sve" -inkluzivna usluga".

Naši savjeti: uz plažu, tobogani, koraljni greben u blizini.

Web stranica hotela: www.kingturesorthrg.com

PREPORUČAMO putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza puta

Viza: POTREBNA
Za ulazak u Egipat, putnicima je potrebna viza koja se plaća u agenciji. Trošak vize iznosi 30 EUR (s uključenim troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. Kako se uvjeti mogu promijeniti, ljubazno molimo da se prije odlaska na putovanje informirate o uvjetima ulaska u Egipat kod nadležnih institucija. Prilikom ulaska u državu, potrebno je ispuniti formural s podacima iz putovnice i o detaljima boravka u destinaciji. Državljani država koje nisu članice EU (npr. BiH, Albanija i sl.) vizu moraju pribaviti prije odlaska, u Veleposlanstvu Egipta. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju, u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu zemlje u koju putuju. Svaki putnik je odgovoran za pribavljanje odgovarajućih putnik dokumenata te njihovu ispravnost!!


Fakultativni izleti (plaćanje na licu mjesta kod predstavnika na destinaciji):
-Kairo tijekom dana (92 eur)
-Luxor tijekom dana (112 eur)
-El gouna brodom (67 eur)
-Oaza Safari 48 eur
-Plavi izlet (Palmin izlet brodom) (32 eur) ( min pax 15)
-Zaljev Orange (51 eur)
-Grand city tour Hurgada (45 eur)
-Kairo avionom (310 eur)
-Plivanje s definima (5 min) (60 eur)
-Prima Sea Adventure (ronjenje s cilindrom + ronjenje + vožnja bananom (80 eur)

* Cijene su informativne i mogu se promijeniti zbog promjena tečaja ili posebnih ponuda.

Izlete možete rezervirati u lobiju vašeg hotela. Cijene su po osobi i informativnog su karaktera. Imajte na umu da neke atrakcije zahtijevaju dodatno plaćanje upraviteljima prilikom fotografiranja ili snimanja. Molimo za razumijevanje, jer je u cilju zaštite kulturnog blaga, zbog mogućih oštećenja pri korištenju bljeskalica zabranjeno fotografiranje i snimanje spomenika i kulturnih znamenitosti koje su pod zaštitom. Naša agencija ne nudi niti provodi izlete u destinaciji za odmor. Izleti se mogu rezervirati isključivo u destinaciji za odmor, kod djelatnika lokalne agencije koja organizira i prodaje ponuđene izlete.

 


Predstavnici na destinaciji:
Po dolasku u zračnu luku u Hurghadi dočekti će Vas slovenski predstavnici koji će Vam na temelju svojeg višegodišnjeg iskustva boravka na tim lokacijama, prenijeti sva saznanja o najljepšim mjestima odabrane destinacije. Osim toga, pobrinut će se da se ugodno smjestite, svojom reakcijom doprinijeti da Vaš odmor protekne bezbrižno i biti Vam na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.

PARKING U ZRAČNOJ LUCI U LJUBLJANI Jožeta Pučnika Ljubljana: Svim putnicima i posjetiteljima koji žele koristiti vanjsko parkiralište na raspolaganju je više od 900 parkirnih mjesta, moći će parkirati automobil na cijelom vanjskom parkiralištu P1. Parkiralište se može platiti na parkiralištu na parkomatu P1 ili na parkirnoj blagajni u garaži. Parkirni kalkultor www.lju-airport.si/sl/parkiranje-na-letaliscu     

PARKING U AUTO KUĆI JAGODIĆ u blizini zračne luke s uključenim prijevozom do zračne luke Ljubljana: Cijena 35€ za 7 dana, 45€ za 10 dana ili 55€ za 14 dana (za plaćanje prilikom rezervacije aranžmana) www.parking-jagodic.si

POVRATNI TRANSFER Zagreb – Ljubljana – Zagreb: U mogućnosti smo za Vas organizirati povratni transfer na relaciji: Zagreb - zračna luka Ljubljana - Zagreb. Upit je potrebno postaviti prilikom rezervacije aranžmana, a najkasnije 7 dana prije polaska. Za više informacija, obratite se našem prodajnom mjestu. Navedena cijena povratnog transfera je po osobi za minimalno 6 prijavljenih putnika. Cijene su informativne i podložne promjenama.

Fly Egypt
Trajanje leta: 4 sata
Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redovnih letova i avioprijevoznika unutar zakonskih i ugovornih opcija. Sva navedena vremena su stvarna lokalna vremena. Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. O promjeni vremena leta, putnici će biti pravovremeno obavješteni.
Polasci zrakoplova osim iz Ljubljane mogući i iz Graza, Beča, Salzburga, Budimpešte, Linza, Munchena, Klagenfurta, Innsbrucka, Timisoara i Zuricha (cijene na upit).

Mobilni pozivi i internet u Egiptu:
Približne cijene mobilnih poziva: odlazni poziv 19 kn/min, dolazni poziv 11 kn/min, SMS 4 kn, MMS 9 kn, prijenos podataka 3 kn/100 kB. Budući su cijene Raominga visoke predlažemo da prilikom dolaska u Zračnoj luci kupite SIM karticu samo za mobilne podatke tj. internet 2-12 GB ~ 6-20 Eura. Sa navedenom SIM karticom na mobilnom telefonu imate cijelo vrijeme dostupan Internet, te možete ostvariti pozive preko društvenih mreža (WhatsApp, Viber, Skype, Messenger...)

Kategorizacija hotela:
Hoteli u programu označeni su službenom kategorizacijom koja važi u pojedinim državama, a koja može odstupati od kategorizacije koja važi u Hrvatskoj. Prehrana, komfor, usluge i ostala ponuda, uključujući plaže i bazene, pod nadzorom su lokalnih turističkih organizacija i na njih organizator nema utjecaja. Standardi turističkih ponuda su u odabranim državama različiti i međusobno neusporedivi.
Manja oštećenja sobe, stambenog pokućstva, alge na fugama keramičkih pločica i druge manje greške na opremi sobe, koje suštinski ne posežu u njenu funkcionalnost i estetski izgled, ne mogu biti predmet žalbe, budući da ne smanjuju kvalitetu boravka putnika.
Režim rada klimatskih uređaja u isključivoj je nadležnosti hotelijera. Nedjelovanje klimatskog uređaja ne predstavlja nedostatak turističkog aranžmana.
Pojava buba i insekata, koji u ograničenom opsegu prolaze kroz pukotine u stambenom pokućstvu i otvore namjenjene prozračivanju, u objektima je, a posebice onim u prirodnom okruženju, sasvim uobičajena i ne može biti predmet žalbe. Ukoliko gore navedeno kod gostiju prouzrokuje nelagodnost, mogu se obratiti recepciji objekta, koji će u okviru svojih mogućnosti osigurati smanjenje ove pojave ili zamjenu sobe.
Određeni objekti posjeduju ponudu »sve uključeno« ili »all inclusive«, gdje cijene uključuje praktično kompletnu ponudu, npr. hranu, većinu pića, sportske aktivnosti, animaciju itd. Ponuda »all inclusive« odnosno »sve uključeno« razlikuje se kako od destinacije do destinacije, tako i od hotela do hotela.
Za većinu hotela niže kategorije (3 ili 4 zvjezdice), koji nude ovakvu ponudu, važi da izrazu »all inclusive« više odgovara naziv puni pansion, budući da u većini slučajeva obuhvaća doručak, ručak i večeru, s pićem uz obroke, koje je uglavnom samo točeno.
Ponuda »all inclusive« vezana je na hotelski kućni red dolaska u hotel i odlaska iz hotela, uglavnom od 12h do 12h, bez obzira na vrijeme odlaska u začnu luku.
Pri smještaju tri ili više osoba u istoj sobi, upozoravamo putnike da su ovim osobama namijenjeni dodatni ležajevi, koja nisu uvijek iste kvalitete kao i osnovni ležajevi.

Napomene:
Usprkos tome da u određenim specijaliziranim dućanima možete kupite alkoholna pića, ne preporučujemo vam njihovo konzumiranje u javnosti. Alkoholna pića u ugostiteljskim lokalima su nešto skuplja nego kod nas. Organizator putovanja ne odgovara za sporo ili ometano djelovanje internetske veze u slučaju preopterećenosti ili drugih ispada sistema.
Prilikom posjete hramova i muzeja, molimo za adekvatno ponašanje. Također molimo i da ne dotičete kamene zidove, antičke kipove ili izložbene eksponate. Također je zabranjeno i sakupljanje kamenja ili predmeta. Preporučujemo da za izlete izaberete adekvatnu izdržljivu obuću. Molimo za razumijevanje, budući da je razgledanje crkava i muzeja ponekad moguće samo izvana, jer ne želimo smetati tijekom mise i molitvenog obreda. Prilikom posjete đamiji, potrebna vam je adekvatna odjeća koja prikriva tijelo (npr. kratke hlače i majice koje otkrivaju ramena nisu dozvoljeni).

Ovo je informativna cijena, raspoloživa do popunjenja kapaciteta. Cijena je podložna dnevnim promjenama. Važeća je cijena u trenutku rezervacije! Broj mjesta i soba po objavljenoj cijeni je ograničen. Zbog brze dinamike, toplo preporučujemo da rezervaciju izvršite na vrijeme!
Zadnja usluga je ovisna o uplaćenom aranžmanu te je zadnji dan sobe potrebno napustiti prema hotelskom kućnom redu.
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek planirani raspored leta. O promjeni vremena leta, putnici će biti pravovremeno obavješteni.

Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda izvođenja programa putovanja (redoslijed izvedbe/satnica unutar definiranih termina programa, fakultativne usluge i sl.). Za ovo putovanje vrijede sljedeći opći uvjeti organizatora.

Cijena uključuje

povratni zrakoplovni let Ljubljana - Hurgada,
zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
osobna prtljaga kofer do 20 kg i ručna prtljaga do 5 kg,
autobusni prijevoz do/od odabranog objekta na destinaciji,
7 ili 14 noćenja (ovisi o izabranom) i usluga prema programu,
asistenciju predstavnika u destinaciji,
jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

viza za Egipat
fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
paket putnog osiguranja s pokrićem za COVID 19 - preporučamo

Fakultativni izleti

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

po osobi već od
599,00 € za polazak 31.08.24
{{step.step_header}}
{{step.step_action}}
{{adults}}
{{children.length}}
{{index+1}}. Dijete dob
{{offerInfo.RoomDetails}}
{{offerInfo.RoomLocation}}
Redovna cijena
{{formatMoney(offerInfo.TotalPrice)}} {{formatMoney(offerInfo.Price)}}
({{doublePricesFormat(offerInfo.TotalPrice)}}) ({{doublePricesFormat(offerInfo.Price)}})
  • ({{double_price_html}}) {{total_price_html}}
  • ({{double_pay_now_html}}) {{pay_now_price_html}}
Provjeri sve termine i cijene