Italija-Gardaland

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Privatne ture
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 9.00 - 17.00 sati
Subota 10.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 24 68 076
Mobitel : 099 46 41 000
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
GARDALAND VIP
Hotel 3* / Noćenje s doručkom
990 kn / 2 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
GARDALAND VIP Tour 2 dana
GARDALAND VIP Tour 2 dana
Broj dana 2
Prvi datum polaska Individualni polazak
Mjesto polaska Prema dogovoru,
Prijevoz Kombi Bus
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 990,00 kn
TRIP & FRIENDS putovanje

Trip & Friends je odgovor na mnoge ideje i prijedloge putnika sa naših putovanja.

Temeljna nam je namjera svim našim putnicima pružiti najbolji mogući doživljaj i iskustvo putovanja kroz personalizirane programe pod nazivom Trip & Friends.

Tip & Friends programi namjenjeni su prijateljima-putnicima, ekipi koja se uvijek želi dobro provesti i zabaviti, na destinaciji više vidjeti, a ujedno udobnije i kvalitetnije putovati.

Putovanje počinje od vaših kućnih vrata, po vas i vaše prijatelje doći ćemo na dogovoreno mjesto. Da bi vožnja i put do destinacije prošao ugodnije i zabavnije u vozilu se na raspolaganju nalaze dnevne i tjedne novine, besplatan internet (WiFi FREE), vozilo je opremljeno tabletima koji pružaju mogućnost gledanja filmova, igranja video igara te surfanja internetom.

Naš vodič povesti će vas na posve drugačiju vrstu putovanja, neponovljivu avanturu gdje je sve po vašoj mjeri.

Zašto Kombi Van vozilo?

 • Udobniji i brži prijevoz od BUS-a
 • Mjesto polaska i povratka “od vrata do vrata”
 • Fleksibilnije vrijeme za pauzu tijekom vožnje
 • Vožnja prilagođena vašim zahtjevima

 • Besplatan Internet tijekom vožnje kroz (HR)
 • Dnevne i tjedne novine
 • Filmovi uz koje vrijeme vožnje brže prolazi
 • Video igre za najmlađe putnike

 • Program putovanja
 • O destinaciji
 • Rezervacija
GARDALAND
Najsigurnije putovanje, putujte s Vašim bližnjim i osjećajte se sigurno!
VIP Tour uključuje:
- prijevoz luksuznim putničkim kombi vozilom za 8 osoba,
- razgled uz voditelja putovanja,
- 1 noćenje u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama,
- doručak u hotelu
1. dan ZAGREB - GARDALAND - HOTEL
Nakon okupljanja cijele ekipe u 5:00 sati, slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja po dogovoru. Po dolasku u zabavni park, pratitelj putovanja vodi vas u razgled zabavnih parkova (ulaznice uz doplatu).
SEA LIFE AKVARIUModvest će vas na fascinantno putovanje rijekama, jezerima i morima gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarij uživati ćete u razgledu preko 5.000 morskih stvorenja koja nastanjuju naš planet (ribe, rakovi, morski psi, raže, hobotnice i morski konjici samo su mali dio stvorenja koji ćete vidjeti u razgledu akvarija). SEA LIFE akvariji su najveći ambasadori promocije očuvanja morskog svijeta, 37 tematskih cjelina oduševit će brojne posjetitelje. Predlažemo obavezno pogledati fascinantan prizor hranjenjenja morskih pasa, svakodnevno u 11:00 sati. U 2014 godini nove atrakcije su Patagonijski morski lavovi i Rajske kornjače. Razgled traje oko sat vremena.
Nakon razgleda slijedi odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u Italiji, gdje nas očekuje puno dobre zabave i uzbuđenja. Za dobar provod u parku pobrinuti će se 32 atrakcije koje će ostaviti neizbrisiv trag na vaše samopuzdanje. Najhrabrije posjetitelje oduševiti će rollercosteri kao što su BLUE TORNADO, MAMUT, MAGIČNA PLANINA, a najveći i najnoviji RAPTOR ostavit će će vas bez daha.Za sve one posjetitelje koji žele oživjeti u sebi avanturistički duh namjenjene su vodene atrakcije kao COLORADO BOAT, FUGA DA ATLANTIDA, JUNGLE RAPIDS, GUSARI … FANTASY LAND je dio parka namjenjen za najmlađe posjetitelje… Posjet MAGIČNOJ KUĆI odvesti će vas u čarobni svijet Gardalanda i njegovog glavnog junaka Prezzemola. Veliki broj broj show programa kao što su cirkus MADAGASCAR, PARADA, THEATRE SHOW garancija su dobre zabave. Zabavni park Gardaland radi do 23:00 sata! Odlazak iz parka prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan HOTEL - CANEVAWORLD ili SAFARI PARK (prema želji) - ZAGREB
Poslije doručka odlazak u CANEVAWORLD Resort ili SAFARI PARK prema Vašem izboru (ulaznice uz doplatu).
MOVIELAND je zabavni park na temu velikih filmskih hitova, gdje nakratko filmski likovi postaju naša stvarnost: Police Academy, U 571 podmornica, Terminator 2, Tomb Raider, Horror House (Exorcist, Freddy Krueger…) samo su neke od filmskih atrakcija. Atrakcije kao Magma 2 offroad i Hollywood Action Tower nikoga ne ostavljaju ravnodušnim . Najnovija atrakcija Kitt Superjet - vožnja u super gliseru koji u sebi skriva 1200 konjskih snaga, pobrinuti će se za vaš adrenalin… Odlični show programi kao što su Rambo Action, Zorro i The Illusionist show pobrinuti će se za pravu filmsku atmosferu.
Aquapark CANEVA odvest će vas u pravu vodenu avanturu sa svojim atrakcijama: BLACK HOLE 2, CRAZY RIVER, KAMIKA, ANACONDA … Za pravi adrenalinski spust pobrinuti će se tobogani STUKAS BOOM i TWIN PEAKS
Najnovija atrakcija FROZEN BOB u potpunosti će smrznuti vaš osmjeh. Za one mirnijeg duha pobrinuti će se LAZY RIVER, PIRATES LAGOON i CORAL BAY…. Ili

Odlazak prema PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje živi preko 1.500 životinja s pet kontinenata, koje su ugrožene u svojim prirodnim staništima i gdje životinje slobodno šeću. Po dolasku odlazak na FOTOSAFARi i obilazak Safari parka autobusom oko 45 minuta. Tijekom vožnje mogu se vidjeti razne divlje životinje, koje slobodno šeću po parku, a posebno su atraktivne žirafe, zebre, nojevi, hijene, lavovi, gepardi, vodenkonji i nosorozi. Nakon vožnje posjet Zoološkom vrtu PARCO FAUNISTICO, koji se obilazi individualno pješice u trajanju oko dva i pol sata. Park obiluje zanimljivim životinjama (vukovi, puma, snježni leopard, tigrovi, čimpanze, deve, papige i druge ; djeca mogu hraniti koze), a u sklopu kompleksa se nalazi i PARK DINOSAURA s autentičnim replikama dinosaura u prirodnoj veličini. Odlazak iz parka, te vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Zagreb u večernjim satima.
www.gardaland.it
GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela Gardaland i Gardaland Sea Life Aquarium.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba
28.11.2020.
29.11.2020.
990,00 kn
5.12.2020.
6.12.2020.
990,00 kn
19.12.2020.
20.12.2020.
990,00 kn
27.3.2021.
28.3.2021.
990,00 kn
10.4.2021.
11.4.2021.
990,00 kn
24.4.2021.
25.4.2021.
990,00 kn
15.5.2021.
16.5.2021.
990,00 kn
29.5.2021.
30.5.2021.
990,00 kn
12.6.2021.
13.6.2021.
990,00 kn
26.6.2021.
27.6.2021.
990,00 kn
Sami birate datum polaska te se program putovanja može prilagoditi Vašim željama!
Cijena ovisi o broju putnika i izabranom smještaju i usluzi!
Cijena na upit!
Navedena cijena je informativnog karaktera
PAKET UKLJUČUJE:
• prijevoz udobnim Elisa kombi vozilom 8+1 sa vozačem,
• polazak i povratak sa vaše kućne adrese,
• 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici jezera Lago di Garda,
• stručnog voditelja tijekom putovanja i obilaska,
• sve razglede prema programu,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.
PAKET NE UKLJUČUJE:
• usluge i obroke koji nisu uključeni u cijenu,
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene
• fakultativne sadržaje
• boravišnu pristojbu,
• osobnu potrošnju,
• putno osiguranje (preporučamo)
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (rezervacija):
• Ulaznica za zabavni park GARDALAND: 38,00 €,
• Ulaznica za SAFARI PARK: 22 €,
* djeca niža od 1 metar besplatno
cijena iz rujna 2020. godine - mogu biti podložne promjeni)
GRANIČNE I VIZNE FORMALNOSTI:
Državljanima Republike Hrvatske za ovo putovanje nije potrebna viza, ali je potrebna važeća putovnica ili važeća osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
VAŽNE NAPOMENE:
- završno pismo dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, informacije o hotelu i sl.)
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja)
- organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
- putnici su dužni voditi računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom trajanja putovanja. Ostavljanje vrijednih stvari u kombiju ili u hotelskim sobama nije preporučljivo jer agencija, prijevoznik i hotel ne odgovaraju za iste. U slučaju krađe, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlaštenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti
Minimalno 2 putnika / maksimalno 8 putnika
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.