Indija-Delhi

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
INDIJA
Hotel 5* / Noćenje s doručkom
10.990 kn / 10 dana
INDIJA
Hoteli sa 4* i 5* / Polupansion
7.990 kn / 8 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
INDIJA - Zlatni trokut: 9 danaOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
INDIJA - Zlatni trokut: 9 dana
Broj dana 9
Prvi datum polaska 6.1.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom i autobusom
Kategorija smještaja Hotel 5*Image description
Usluga Polupansion
Cijena od 7.400,00 kn
New Delhi, Indija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
INDIJA - ZLATNI TROKUT
1. dan ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 09:10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13:15 sati. Nastavak leta za New Delhi 20:55 sati na liniji TK716. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.
2. dan DELHI
Dolazak u Delhi predviđen je u 5:15 sati. Po dolasku obavljanje viznih i carinskih formalnosti. Odlazak u hotel, smještaj i kratko noćenje. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled Starog Delhija, magičnog, tajanstvenog i kaotičnog grada od 25 mil. stanovnika. Vožnja pored Crvene utvrde na obali rijeke Yamuna koja je djelo vladara Shaha Jahana. Zatim odlazak do Raj Ghata, memorijala ocu nacije, Mahatmi Gandhiju te do najveće džamije u Indiji – Jama Masjid. Vožnja rikšama i šetnja kroz bazar Chandani Chowk, najprometniju trgovačku središnjicu grada. U večernjim satima odlazak u zadrugu Kashmir kako biste upoznali njihove vještine i kušali indijski specijalitet kashmiri kahwa. Povratak u hotel. Večera i noćenje.
3. dan DELHI
Doručak. Posjet Mauzoleju cara Humayun, prekrasnoj građevini od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora koji je preteča Mughal stila. Posjet hramu Lotus, fascinantnom hramu u obliku istoimenog cvijeta, koji se nalazi u New Delhiju. Jedan je od najistaknutijih atrakcija i najvažnijih vjerskih lokaliteta u gradu. Vožnja pored India Gate-a, spomenika žrtvama 1. svjetskog rata, zatim predsjedničke rezidencije, zgrade Parlamenta i Sekretarijata – građevina koje su zanimljiv spoj viktorijanske arhitekture i arhitekture 20. stoljeća. Posjet kompleksu Qutub Minar u sklopu kojeg se nalazi 72 m visok toranj pobjede iz 12. st. te poznati željezni stup sačuvan još iz 4. st. Na kraju dana odlazak do svetog hrama Bangla Sahib, jednog od najvažnijih hodočasničkih lokacija u Delhiju. Povratak u hotel, večera i noćenje.
4. dan DELHI - JAIPUR
Doručak. U jutarnjim satima odjava iz hotela i vožnja prema Jaipuru. Dolazak u Jaipur u kasnim poslijepodnevnim ili večernjim satima. Prijava u hotel, večera i noćenje.
5. dan JAIPUR
Nakon doručka slijedi razgled grada. Odlazak do tvrđave Amber do koje se dolazi slonovima (ovisno o raspoloživosti). Amber je izvana klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova s naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Obilazak izvana Hawa Mahal ili kako je još nazivaju „Palača vjetrova“ zbog fascinantne fasade koja se sastoji od 953 prozora. Sagradio ju je maharadža Sawai Pratop Singh 1799. g. damama u kraljevskom dvoru da neopažene gledaju svakodnevni život na javnim ulicama. Nastavak razgleda maharadžine gradske palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Posjet lokalnoj radionici tepiha i nakita kako biste svjedočili izradi indijskih umjetnosti. Razgled završava posjetom najvećoj kameno - mramornoj zvjezdarnici na svijetu, Jantar Mantar. Povratak u hotel. Večera i noćenje.
6. dan JAIPUR – SUROTH
Doručak i odlazak prema Surothu. Po dolasku slijedi topla indijska dobrodošlica. Prijava u Haveli star 700 godina. Ručak. Nakon kratkog odmora možete prošetati selom i vidjeti kako izgleda seoski život u Indiji. Ondje se nalaze razne radionice, tržnica i trgovine. Vožnja na devama do lokalne obitelji gdje koja će vam na tradicionalni način pripremiti čaj. U večernjim satima se u Haveliju održava plesni i glazbeni show. Večera i noćenje.
7. dan SUROTH - AGRA
Doručak i odlazak prema Agri. Prva postaja je remek djelo i spomenik ljubavi, monumentalni Taj Mahal kojeg je dao sagraditi kralj Shah Jehan u čast svojoj ljubljenoj kraljici. Gradnja je započela u 17. stoljeću te je trebalo 18 godina da se dovrši uz danonoćni rad preko 20.000 majstora i radnika. Potom obilazak tvrđave u Agri koju je dao sagraditi kralj Akbar i koja danas dominira središtem Agre, a ujedno predstavlja i grad u gradu. Za kraj dana posjetit ćemo radionicu mramora u kojoj ćemo vidjeti njegovo nastajanje pomoću stare tehnike Pietradura. Smještaj u hotel, večera i noćenje
8. dan AGRA – DELHI
Doručak i vožnja prema Delhiju. Dolazak u Delhi. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.
9. dan DELHI – ISTANBUL – ZAGREB
Odjava iz hotela tijekom noći i transfer do zračne luke New Delhi. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 6:55 sati na liniji TK717 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul u 11:25 sati po lokalnom vremenu, nastavak leta prema Zagrebu na liniji TK1055 u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:05 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
6.1.2020.
14.1.2020.
7.790,00 kn
10.680,00 kn
2.190,00 kn
390 kn
First Minute

29.2.2020.
8.3.2020.
7.790,00 kn
10.680,00 kn
2.190,00 kn
390 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na liniji Zagreb-Istanbul-New Delhi-Istanbul- Zagreb,
- smještaj u hotelima 5* u standardnim dvokrevetnim sobama, usluga polupansiona, 3 noćenja u Delhiju, 2 noćenja u Jaipuru, 1 noćenje u Surothu, 1 noćenje u Agri,
- razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu,
- uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča,
- prijevoz autobusom
- trošak organizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- vizu za Indiju,
- uslugu izdavanja vize,
- napojnice za lokalne vodiče i vozača (preporuka 40 usd),
- fakultativne sadržaje,
- obroke i usluge drugačije od navedenih,
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.
OBAVEZNA DOPLATA:
- Zrakoplovne pristojbe (2.190 kn)
- viza za Indiju 85 USD
- usluga posredovanja Agencije za izdavanje vize 100,00 kn (ukoliko se odlučite na ishodovanje vize preko agencije),
DOPLATA PO ŽELJI:
Doplata za jednokrevetnu sobu 1.990 kn
VIZA:
Potrebna za hrvatske državljane.
Cijena izrade vize putem online sustava za Indiju:
• u periodu od srpnja do ožujka iznosi 180 kn.
• u periodu od travnja do lipnja iznosi 80 kn.
Dokumenti potrebni za izdavanje vize:
popunjen obrazac, kopija prve stranice putovnice koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografija u boji (veličine 5 x 5 cm sa svjetlom pozadinom). Viza se izdaje u roku od 7 dana, a Atlas posreduje pri izdavanju vize za Indiju. Usluga posredovanja Atlasa 100 kn.
NAPOMENE:
- Usluga vođenja putovanja bit će na hrvatskom jeziku. Usluga turističkog vođenja pružena po lokalnom ovlaštenom vodiču bit će na engleskom jeziku. Program je grupni. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
- Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
- Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
- Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
- Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
- Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE:
Državljani Republike Hrvatske mogu u svrhu turističkog posjeta, privatnog posjeta prijateljima ili rođacima, kratkog zdravstvenog liječenja ili poslovnog posjeta koristiti uslugu e-vize, tj. e-Tourist Visa Scheme (eTV). Navedena usluga može se koristiti za ulazak u Indiju putem zračnih luka Delhi, Mumbai, Chennai, Kolkata, Trivandrum, Bangalore, Hyderabad, Kochi, Goa, Ahmedabad, Amritsar, Gaya, Jaipur, Lucknow, Thiruchirapalli i Varanasi. Detaljnije informacije te potrebna dokumentacija dostupno je na https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.