Mjanmar (burma)-Yangon

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Karneval
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Posebna ponuda
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Cipar
Španjolska
Costa Brava
Costa del Sol
Crna Gora
Albanija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Sjeverom Europe
Karibi
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
NEOTKRIVENI MJANMAROdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
NEOTKRIVENI MJANMAR
Broj dana 10
Prvi datum polaska 17.3.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 16.490,00 kn
Yangon, Myanmar (Burma)
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
NEOTKRIVENI MJANMAR
Prošli ste već pola svijeta i želite posjetiti zemlju koja još nije preplavljena turistima? U tom slučaju, pravi izbor za vas bio bi neotkriveni i tajanstveni Mjanmar, koji se smjestio u jugoistočnoj Aziji na obalama Bengalskog zaljeva i Andamanskog mora. Kombinacija zlatnih hramova, prekrasne prirode i još ljepših zalazaka sunca te opuštenog stanovništva koje će vas dočekati širokog osmijeha,razlog su više za vidjeti Mjanmar. Na vrijeme spakirajte kofere i uživajte u odredištu koje još uvijek uspješno odolijeva masovnom turizmu.
1. dan / ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 08:40 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16:10 sati. Nastavak putovanja prema Yangonu u 20:15 sati na liniji QR918.
2. dan / YANGON
Dolazak u Yangon u 05:45 sati. Nakon carinskih i viznih formalnosti, odlazak u hotel. Kratki odmor i doručak. Odlazak u razgled Yangona, grada okrunjenog Shwedagon Pagodama. Obilazak Gradske Vijećnice, Nezavisnog spomenika Mahar Bandula u blizini Sule pagode te vožnja po Strand ulici prepunoj kolonijalnih zgrada. Razgled završava posjetom Chauk Htut Gyi, jednim od najvećih i najpoznatijih hramova ležećeg Buddhe dugačkog 70 metara. Za vrijeme zalaska sunca slijedi posjet svjetski poznatoj Shwedagon Pagodi. Transfer prema hotelu i noćenje.
3. dan / YANGON – BAGAN
Nakon doručka, transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Baganu, gradu s nevjerojatnih 4.000 hramova. Obilazak započinje najpoznatijim hramovima - Shwezigon pagodom i hramom Gubyaukgyi te slijedi šetnja do hrama Ananda, potpuno drugačijeg stila, sagrađenog prije gotovo 1.000 godina. U poslijepodnevnim satima obilazak radionice Lacquerware gdje se razni predmeti ukrašavaju i boje. U večernjim satima, posjet selu Myin Kabar Village gdje se izrađuju razne rukotvorine. Fascinantan zalazak sunca na jednom od brežuljaka uz nestvarno lijep pogled na hramove. Transfer do hotela. Noćenje.
4. dan / BAGAN – MT. POPA – BAGAN
Doručak. Izlet na ugasli vulkan Mt. Popa (50 km, 2 sata vožnje). Vožnja prema vrhu vulkana, koji još zovu i „Dom duhova“, kroz ruralna područja gdje ćete vidjeti način života lokalnog stanovništva i njihovu svakodnevnicu, kao što je npr. izrada slastica od palme. Pauze za fotografiranje i uživanje u krajoliku. Proći ćemo 777 stepenica do vrha vulkana na kojem se nalazi samostan. Na stepenicama ćete sresti mnoštvo gostoljubivih majmuna koji žive na tom području. Poslijepodne povratak prema hotelu. Noćenje.
5. dan / BAGAN – MANDALAY – MINGUN - MANDALAY
Nakon doručka transfer do zračne luke i let prema Mandalayu. Jutarnji izlet brodom u Mingun te razgled nezavršenog hrama Pa Hto Daw Gyi na kojem su radovi stali kada je hram dostigao visinu 50 m što je samo jedna trećina planirane veličine. Odlazak do najvećeg zvona na svijetu teškog preko 90 tona koji se nalazi u hramu Pahtodawgy te posjet veličanstvenoj Mya Thein Tan pagodi. Povratak u Mandalay i posjet najvećem hodočasničkom središtu u Mjanmaru, uzvišenom Mahamuni Buddha koji je napravljen od listića zlata. Transfer do hotela, smještaj i odmor. Poslijepodne obilazak Kuthodaw pagode u kojoj se čuva najveća knjiga na svijetu, zatim posjet samostanu Shwe Kyaung koji nazivaju još i „zlatni samostan“ i pagodi Kyauktawgy s velikim kipom Buddhe. Dan završava zalaskom sunca na brdu Mandalay odakle se pruža prekrasan pogled. Transfer do hotela, noćenje.
6. dan / MANDALAY – AMARAPURA – SAGAING – AVA - MANDALAY
Doručak. Razgled najvećeg samostana u Burmi, Mahaghandayon, koji broji preko tisuću redovnika. Nastavak putovanja prema Sagaingu. Posjet pagodi Kaung Hmu Daw, brdu Sagaing i pagodi Umin Thonese. Obilazak veličanstvenih ruševina Ave, drevnog carskog grada poznatog pod nazivom „grad dragulja“. Zalazak sunca na U Bein mostu, drvenom mostu starom 200 godina. Povratak u Mandalay. Noćenje.
7. dan / MANDALAY – HEHO – INLE
Doručak. Transfer do zračne luke i let zrakoplovom prema Hehu. Po dolasku u Heho, odlazak na vožnju brodom po jezeru Inle koje se nalazi na 900 m nadmorske visine gdje možete vidjeti poseban način života naroda Inthar koje živi na tom području – ribare koji veslaju nogom, radionice cigara, pamuka i svile, zatim plutajuće vrtove i plantaže. Posjet pagodi Phaung Daw Oo s pet prikaza Buddhe i samostanu Nga Phe Chaung poznatom po mačkama koje skaču. Transfer do hotela. Noćenje.
8. dan / INLE – HEHO – YANGON
Doručak. Transfer u zračnu luku i let zrakoplovom prema Yangonu. Odlazak na bazar Bogyoke i kinesku četvrt gdje možete obaviti kupovinu. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje u hotelu.
9. dan / YANGON – DOHA (Fakultativno: razgled Dohe)
Doručak. Organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let QR919 i polijetanje zrakoplova u 07:20 sati. Dolazak u Dohu u 11:15 sati. Povratni transfer do hotela i prijava u hotel. Preporučujemo fakultativno odlazak u poludnevni razgled Dohe koji uključuje obilazak kulturnih znamenitosti i važnih atrakcija grada poput Muzeja islamske umjetnosti, kulturnog sela Katara, souka Waquif i večere u lokalnom restoranu.
10. dan / DOHA - ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu u 02:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 06:15 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
17.3.2019.
26.3.2019.
17.490,00 kn
20.780,00 kn
2.490,00 kn
1000 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Yangon - Doha – Zagreb na ekonomskoj klasi,
- 4 unutarnja leta, smještaj u hotelima 4* na osnovi noćenja s doručkom: 2 noćenja u Yangonu, 2 noćenja u Baganu, 2 noćenja u Mandalayu, 1 noćenje na Inle jezeru, 1 noćenje/boravak u hotelu u Dohi (u organizaciji aviokompanije),
- sve transfere, razglede i ulaznice prema programu,
- vožnja čamcem po jezeru Inle,
- pratitelja putovanja,
- lokalnog vodiča,
- trošak organizacije i jamčevinu.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- napojnice,
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- vize za Mjanmar i Dohu,
- uslugu ishođenja viza,
- obroke i usluge drugačije od navedenih,
- fakultativne izlete,
- paket putnog osiguranja
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- Zrakoplovne pristojbe (2.490 kn)
DOPLATE PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
Doplata za jednokrevetnu sobu 3.290 kn
Doplata za razgled Dohe *330 kn
*Minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativni razgled Dohe 10
POPUSTI:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.
VIZE:
MJANMAR
Hrvatski državljani mogu ishoditi vizu u svrhu turističkog boravka do 28 dana putem elektronskog sustava zahtjeva za vizu - E-viza -na internetskoj stranici http://www.evisa.moip.gov.mm/
Potrebni dokumenti za izradu vize: putovnica koji vrijedi minimalno 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju, slika u boji veličine 4.6 cm X 3.8 cm (slikana u periodu zadnjih 3 mjeseca prije polaska).
Cijena je 50 USD. Usluga ishođenja Agencije 100 kn.
DOHA
Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.
NAPOMENE:
• Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
• Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
• Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.