Japan-Tokyo

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Valentinovo
Karneval
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Gammarth
Djerba
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Zakintos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
JAPANOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
JAPAN
Broj dana 11
Prvi datum polaska 13.4.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 19.490,00 kn
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
JAPAN
Vrijednost više: letovi Emirates, svi razgledi i izleti s vodičima, ulaznice za lokalitete, super brzi vlakovi, obroci!
1. dan: ZAGREB - DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Let prema Dubaiju na liniji EK130 (Emirates) u 15.25 sati. Dolazak u Dubai u 23 sata po lokalnom vremenu.
2. dan: DUBAI - TOKIO
Nastavak putovanja prema Tokiju na liniji EK318 (Emirates) u 02.40 sati. Dolazak u Tokio predviđen je u 17.35 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.
3. dan: TOKIO
Doručak u hotelu. Sastanak grupe s lokalnim vodičem i odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom i pješice. Meiji Shrine, Imperial Palace Plaza, Trg carske palače, rezidencija japanskog cara, okružena visokim zidom i jarkom s vodom, zauzima područje najskupljih kvadratnih kilometara na svijetu. Asakusa, Sensoji hram i Nakamise. Ručak tijekom razgleda (uključen u cijenu). Povratak u hotel, noćenje.
4. dan: TOKIO – PLANINA FUJI I HAKONE - TOKIO
Doručak u hotelu. Predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak u cjelodnevni izlet na planinu Fuji i u Hakone. U 8.45 sati sastanak grupe s lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Vožnja u trajanju od oko 2 sata uključujući zaustavljanje radi pauze za odmor. Dolazak u Hakone oko 11.30 sati te panoramski razgled. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vožnja žičarom do jednog od vrhova (predviđen je Mr.Komagatake), u slučaju lošeg vremena ili lošije vidljivosti sukladno tome bit će organizirana i žičara do adekvatnog vrha. Odlazak u vožnju po jezeru Ashi, nakon kojeg organizirani povratak autobusom u Tokyo s predviđenim dolaskom u hotel između 18 i 20.30 sati. Noćenje.
5.dan : TOKIO – TAKAYAMA
Doručak i odjava iz hotela. Molimo da prtljagu ostavite u 7.30 sati na recepciji hotela (1 komad velike prtljage po osobi). Prtljaga će biti preuzeta od strane agencije i organiziranim, zasebnim transferom bit će prevezeno u hotel u Kyotu. Izdvojite ručnu prtljagu dostatnu za 3 dana. U 8.15 sati sastanak s lokalnim vodičem kod recepcije hotela. Odlazak do Tokyo stanice za vlak do 8.47 sati, vožnja do Nagoya stanice, promjena vlaka te dolazak na Takayama stanicu u 13.10 sati. Tu će Vas dočekati transfer i odvesti Vas do hotela. Večera i noćenje.
6. dan: TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO – TAKAYAMA
Doručak u hotelu. Odlazak u organizirani razgled (ručak u lokalnom restoranu je u cijeni). Šetnja po Takayami, kroz ulicu Kamisannomachi u kojoj se nalazi najviše povijesnih zgrada, poznata je trgovačka ulica, gdje se proizvodila razna roba, među kojima je i sake, kojeg možete svježeg kušati. U selu Shirakawago vidjet ćete zaselak s kućama koje spadaju u kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak obiteljske kuće Kanda stare 160 godina. Posjet Gasshouzukuri tradicionalnoj kući. Večera. Noćenje u hotelu.
7.dan: TAKAYAMA - KANAZAWA
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz autobusom do Kanazave. Kanazawa je grad dvorac, kojim je vladao utjecajni vođa od 17. do druge polovice 19. stoljeća. Grad koji nije pretrpio ratna razaranja niti neke veće prirodne katastrofe. Zadržala je većinu povijesnih kuća i tradicionalnih rukotvorina i običaja. U šetnji gradom ili koristeći javni prijevoz neki od lokaliteta koje svakako vrijedi posjetiti su: Omicho Market, Kenrouken vrtovi, Shimahouse i Higashichayagi; Nomura samurai housee. Smještaj u hotel. Večera i noćenje
8. dan: KANAZAWA – NARA - KYOTO
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do Kanazawa stanice te brzim vlakom vožnja do Kyota gdje presjedate na lokalni vlak za Naru. Razgled Nare: Todaiji Hram, Nara Park, Kofukuji hram. Povratak u Kyoto, smještaj u hotel. Večera i noćenje
9. dan: KYOTO
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom (panoramski i pješački razgled). Sastanak s lokalnim vodičem u 9 sati na recepciji hotela. Odlazak do svetišta Fushimi Inari, zatim odlazak do Kinkakuji hrama poznatog po svom zlatnom paviljonu i kontrastu boja lišća na drveću u vrtovima koji ga okružuju. Pauza za ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa). Nastavak razgleda, Dvorac Nijo i odlazak do Gion dijela grada. Završetak razgleda je u 17 sati, no predlažemo Vam nastavak šetnje i samostalno povratak javnim prijevozom do hotela (uz naputke lokalnog vodiča i pratitelja) kako bi doživjeli grad u potpunosti. Noćenje.
10. dan: KYOTO – HIROŠIMA – KYOTO - DUBAI
Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo, fakultativno uz doplatu izlet u Hirošimu s uključenim ručkom. Odlazak od stanice vlaka vožnja do Hiroshime. u Razgled Hiroshime pješice i javnim prijevozom. Odlazak do kupole atomske bombe i u Muzej i Memorijalni park mira. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Odlazak do otoka Miyajima, vožnja trajektnom u trajanju od dvadesetak minuta. Povratak brzim vlakom do Kyota i nastavak prema zračnoj luci Kansai. Prijava na let na liniji EK 317 (Emirates) za Dubai u 23.45 sata.
11.dan: DUBAI – ZAGREB
Dolazak u Dubai u 05.15 sati. Nastavak putovanja na liniji EK129 (Emirates) u 8.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
13.4.2020.
23.4.2020.
19.990,00 kn
25.640,00 kn
3.490,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za reuervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa),
- smještaj u hotelima 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 8 noćenja s doručkom (3 noćenja u Tokiju, 2 noćenja u Takayami, 1 noćenje u Kanazawi, 2 noćenja u Kyotu),
- obroci prema programu (8 x doručak, 4 x ručak i 2 x večere),
- sve karte za vlakove turističke klase,
- prijevoz klimatiziranim autobusom,
- razgledi prema programu u pratnji lokalnog vodiča,
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda,
- voditelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovnu pristojbu 3.490 kn,
- doplatu za jednokrevetnu sobu 5.650 kn,
- dodatne usluge,
- obroke i izlete,
- paket putnog osiguranja (preporučujemo)
OBAVEZNA DOPLATA:
- za zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 3.490 kn - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 5.650 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije
DOPLATA PO ŽELJI:
- cjelodnevni izlet Mt.Fuji i Hakone, s uključenim ručkom 1.050 kn
- cjelodnevni izlet Mr. Fuji i Hakone, bez ručka 895 kn
- cjelodnevni izlet Hiroshima s uključenim ručkom, 2.950 kn
Minimum prijavljenih osoba za izlete: 10
VIZA:
Nije potrebna. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.
VAŽNE NAPOMENE:
Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju Azur Tours te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.