Italija-Napulj

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Turska
Alanya
Lara
Belek
Side
Bodrum
Kušadasi
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Mikonos
Samos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Cipar
Španjolska
Costa Brava
Albanija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Južna Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
NAPULJ - nesavršeno savršenOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
NAPULJ - nesavršeno savršen
Broj dana 5
Prvi datum polaska 30.10.2019.
Mjesto polaska Venecija, Italija
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 2.290,00 kn
Napulj, Italija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
Putovanje u Napulj zrakoplovom iz Venecije
1. dan: ZAGREB/VENECIJA - NAPULJ
Individualni polazak putnika u noćnim satima do zračne luke Marco Polo-Venecija (moguća doplata za organizirani prijevoz). Po dolasku u zračnu luku sastanak putnika i prijava na direktni let za Napulj u 9:10 sati (let kompanije Easy Jet). Po slijetanju u Napulj, glavni grad talijanske pokrajine Campanije, ukrcaj u autobus i odlazak s lokalnim vodičem u razgled: Teatro di San Carlo – galerija Umberta I – Piazza Plebiscito - Castel Nuovo – Kraljevska palača. Bučan i pun ljudi, uzbudljiv u svom kaosu, Napulj ima sve što mu je potrebno da bude grad koji trebate vidjeti: iznimne građevine, odlične muzeje i kozmopolitski polet, gastronomiju ne treba spominjati. Treći grad po veličini u Italiji vjerojatno je „najtalijanski“ talijanski grad, najglasniji, najžustriji, najtamperamentniji, najživlji... Transfer do hotela. Smještaj u sobe. Slobodno poslijepodne za osobne programe u gradu koji je jedan od najzanimljivijih, najljepših i ujedno najekstremnijih gradova Italije. Napulj je zadnjih godina doživio transformaciju i doista je jedan od najposebnijih talijanskih gradova, sa stanovnicima koji su otvoreni, živahni i prijateljski nastrojeni, a grad se diči i iznimnim povijesnim nasljeđem, npr. napuljski je arheološki muzej jedan od najznačajnijih u svijetu. Noćenje.
2. dan: NAPULJ: fakultativno izlet VEZUV i POMPEJI
Doručak. Fakultativno cjelodnevni izlet s na Vezuv i Pompeje (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Vezuv, dominantan na pejzažu Napulja i okolice, jedan je od najpoznatijih vulkana Italije, ali i šire, tzv. aktivan vulkan koji nije eruptirao od 1944. godine. Stanovnici Napulja su navikli na život sa stalnom prijetnjom tog zastrašujućeg vulkana i nadaju se da će uskoro i doći do erupcije, jer su iste tim jače što su dulji vremenski rasponi između erupcija. Zaustavljanje na parkiralištu za turističke autobuse i šetnja poljima ispod kratera s mjesnim vodičem vulkanologom. Pogled s Vezuva na Napulj i njegov zaljev je jedinstven i spektakularan! Nakon slobodnog vremena za kupnju suvenira spuštanje s Vezuva i odlazak prema Pompejima, jednim od najpoznatijih arheoloških nalazišta na svijetu, ostacima drevnog rimskog grada kojeg je erupcija Vezuva 79. godine nove ere uništila i prekrila doslovno metrima vulkanskog pepela, zbog čega je grad koji je brojao više od 20 000 stanovnika u svoje vrijeme ostao odlično sačuvan skoro 1700 godina kad je slučajno pronađen! Razgled u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i kavu. Povratak u hotel i slobodna večer. Noćenje.
3. dan: NAPULJ: fakultativno izlet CAPRI
Doručak. Mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet na otok Capri (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Jedan od tri otoka u Napuljskom zaljevu, na strani Sorrenta, Capri je svakako i najpopularniji. Njegova blaga klima, bujna vegetacija i naizgled nepristupačna obala privlačili su posjetitelje stoljećima, kao poznato ljetovalište egzistira još iz doba starog Rima: car Tiberije se tu „umirovio“ 27 g.n.e. i na otoku i danas postoje ostaci njegove vile. Polovicom 20. st. Capri je postao omiljeno mjesto za odmor međunarodnog jet-seta: Greta Garbo, Liz Taylor, Jacqueline Kennedy, Grace Kelly i još mnogo slavnih osoba voljelo je dolaziti i odmarati se na Capriju. Na Capriju ćemo posjetiti mjesta Anacapri i Capri s lokalnim vodičem, obići mjestašca i uživati u slobodnom vremenu u Anacapriju. Poslijepodne povratak u Napulj i transfer do hotela. Slobodna večer, noćenje.
4. dan: NAPULJ: fakultativno izlet AMALFI
Doručak. Slobodan dan za osobne programe, predlažemo odlazak na izlet na obalu Amalfi (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Talijani je zovu Amalfitana, spektakularna i kao u filmu, proteže se od mjestašca Positano do grada Salerna i jedna je od najuzbudljivijih obala na talijanskom poluotoku. Vožnja tom filmskom cestom izaziva u isto vrijeme i bojazan u oštrim zavojima i uzbuđenje pri pogledu na vrtoglave litice i pastelne kućice koje prianjaju na padinama i strmoglavljuju se sa svojim vrtovima u more... Jedna od najljepših razglednica s obale Amalfi jest panoramski pogled na Positano, nekoć ribarsko mjestašce usječeno u obalu, slikovito i romantično, ovjekovječeno u recentnijim američkim filmovima. Glavno mjesto na obali koje joj je dalo i ime jest Amalfi, u bizantinska vremena najveće trgovačko središte na poluotoku a danas najveće turističko. Od glavnog trga, s njegovom fontanom, uspinju se stube do brončanih vrata katedrale iz 11. stoljeća koja daje pečat tom ljupkom gradu a u čijoj kripti leži njezin svetac zaštitnik, apostol Sveti Andrija. Kraće slobodno vrijeme u Amalfiju za kavu i fotografiranje. Putovanje po obali Amalfi nastavljamo usponom do mjestašca Ravello u kojem se nalazi poznata vila Rufolo iz 13. stoljeća, poznata po svoijm lijepim vrtovima i veličanstvenim pogledom obalu. Ravello je oduvijek privlačio umjetnike, bogate i poznate, a danas je mjestašce kao i cijela obala Amalfi pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u hotel, slobodna večer. Noćenje.
5. dan: NAPULJ – VENECIJA/ZAGREB
Doručak. Slobodno jutro za posljednje šetnje, posjete i kupovinu. Transfer u zračnu luku poslije podne, let za Veneciju prema satnici u 15:15 sati, slijetanje u Veneciju u 16:30 sati. Mogućnost organiziranog prijevoza prema Zagrebu (uz doplatu).

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
30.10.2019.
3.11.2019.
2.490,00 kn
3.580,00 kn
1.190,00 kn
200 kn
First Minute

FIRST MIUNUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom Venecija-Napulj-Venecija,
- voditelja putovanja,
- smještaj u hotelu 3/4* (talijanska kategorizacija) u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom u Napulju,
- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- službenog vodiča za razgled Napulja 1.dan po dolasku,
- transfer iz/u zračnu luku,
- razgled Napulja autobusom i pješke,
- troškove organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe i naknade,
- fakultativni izleti 2.-4. dan,
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene,
- fakultativne sadržaje,
- putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo),
- napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju,
- boravišne pristojbe koje se plaćaju na licu mjesta
- troškove osobnih narudžbi
OBAVEZNA DOPLATA:
zrakoplovne pristojbe i naknade po osobi 1.190 kn (podložne promjenama) - plaćanje prilikom rezervacije
- za jednokrevetnu sobu 1.090 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plćanje prilikom rezrevacije
- za boravišnu pristojbu po osobi i noćenju 2,50 EUR - plaćanje na licu mjesta
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- Fakultativni izlet VEZUV i POMPEJI: 490 kn
- Fakultativni izlet CAPRI: 720 kn
- Fakultativni izlet AMALFI: 590 kn
- Doplata za transfer Zagreb – Venecija – Zagreb: 690 pax*
*(cijena za organizirani transfer iz Zagreba, minimum 20 osoba)
NAPOMENE:
*Izlet Vezuv i Pompeji uključuje autobusnu uslugu, lokalnog vodiča za razgled Pompeja i ulaznicu u Pompeje. U slučaju lošeg vremena moguće je da će dio izleta koji se tiče uspona na Vezuv morati biti otkazan odgođen.
**Izlet na Capri uključuje autobusni prijevoz u/iz luke, trajektni prijevoz Napulj-Capri-Napulj, uslugu lokalnog vodiča na Capriju, uslugu minibuseva na Capriju.
***Izlet Amalfi uključuje autobusni prijevoz, uslugu lokalnog vodiča i ulaznicu u Villu Rufolo u Ravellu.
MINIMUM POTREBAN ZA REALIZACIJU SVAKOG POJEDINAČNOG IZLETA JE 18 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA MOGUĆA JE DODATNA NADOPLATA ZA REALIZACIJU IZLETA.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja zrakoplovne kompanije Volotea objavljenom u siječnju 2019. godine i podložna su promjeni.

Pridržavamo pravo promjene programa putovanja odnosno vremena polaska i povratka, ako nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi zatraženi vozni red. Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgubljene ili oštećene prtljage putnik sam naslovljava na prijevoznika.

Zbog prilagođavanja zrakoplovnom prijevozu i nepredviđenim okolnostima pridržavamo pravo obrnutog ili djelomično promijenjenog, ali sadržajno nesmanjenog programa.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 25
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.