Brazil-Rio De Janeiro

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
BRAZIL I ARGENTINA
Broj dana 12
Prvi datum polaska 16.11.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 11.980,00 kn
Rio de Janeiro, Brazil
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
BRAZIL I ARGENTINA
1. dan (16.11.) ZAGREB – PARIZ – RIO DE JENEIRO
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava za let za Pariz koji polijeće u 09.00 sati. Dolazak u Pariz u 11.05 sati. U dogovoru sa pratiteljom putovanja mogućnost izlaska u grad. Slobodno vrijeme za razgled grada. Povratak u zračnu luku. Nastavak putovanja iz Pariza s polaskom u 23.35 sati. Noćni let.
2.dan (17.11.) RIO DE JANEIRO (Brazil)
Dolazak u Rio de Janeiro u 07.10 sati, slijedi transfer do hotela na CopaCabani . Prijava i smještaj u hotel od 13h. Nakon kraćeg odmora posjet tvornice dragog kamenja koja se nalazi na Ipanema Beach-u. U sklopu tvornice vidjeti ćete cjelokupni proces izrade dragog kamenja koji su podrijetlom iz Brazila kao što su Akvamarin, Topaz, Opal, Rubine i druge.. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje na Ipanema Beachu, u večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.
3.dan (18.11) RIO DE JANEIRO (Brazil)
Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni izlet u najpoznatiju favelu u Rio de Janeiru, favelu Rocinhu. Šetnja ulicama favele, posjet lokalnoj školi sambe i doživljaj života ljudi koji žive u favelama. U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za program u vlastitom aranžmanu. U večernjim satima predlažemo odlazak na zajedničku večeru u Rio Scenarium, restoran –muzej poznat po popularnoj Samba muzici, opustite se u jedinstvenom dekoru bara koji je tematski uređen na svoja tri kata. Noćenje.
4.dan (19.11) RIO DE JANEIRO
Nakon doručka predlažemo odlazak na izlet na Corcovado gdje se nalazi jedno od 7 modernih svjetskih čuda, kip Krista Otkupitelja visok 38 m., odakle se pruža prekrasan pogled na grad, plaže i prekrasnu prirodu Ria. Potom, vožnja kroz park Flamengo, odakle se pruža prekrasan pogled na „Glavu šećera“, jedan od simbola Rio de Janeira. Slijedi uspon žičarom na vrh brda (395 m), odakle se pruža prekrasan pogled na plažu Copacabana i zaljev.Potom slijedi obilazak Sambodroma, mjesto gdje se održava najpoznatiji karneval na svijetu, zabavite se uz zvukove sambe. Mogućnost posjeta jednog od najvećih stadiona na svijetu “Maracana” . Slobodno vrijeme nakon izleta. Noćenje.
5.dan (20.11.) RIO DE JANEIRO – FOZ DO IGUAZU
Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Foz do Iguazu. Po dolasku slijedi transfer do hotela na brazilskoj strani slapova. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet na tromeđu gdje rijeka Iguazu dijeli tri zemlje Paragvaj, Argentinu i Brazil, i ulijeva se u rijeku Paranu. Povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalnu večeru uz izvedbu plesača latino-američkih plesova. Noćenje.
6.dan (21.11.) IGUAZU FALLS
Nakon doručka, predlažemo obilazak slapova sa argentinske strane. Slapovi Iguazu jedno su od najvećih prirodnih čuda Južne Amerike. Smješteni su u suptropskoj klimi na granici između Argentine, Paragvaja i Brazila, gdje se najveći slapovi na svijetu obrušavaju u rijeku Iguassu. Šetnja stazama koje vode uz gornji dio kaskada. Potom slijedi vožnja ekološkim vlakom do fascinantnog Đavoljeg ždrijela, nakon odlazimo na vožnju gliserom ispod slapova. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.
7.dan (22.11.) IGUAZU FALLS – BUENOS AIRES
Nakon doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Buenos Aires. Po dolasku slijedi transfer za hotel. Prijava i smještaj u hotelu koji je smješten u microcentru Buenos Airesa. Nakon kraćeg odmora predlažemo zajednički odlazak u tradicionalnu Argentinski restoran. Večernja šetnja ulicom Floridita . Noćenje.
8.dan (23.11.) BUENOS AIRES (Argentina)
Nakon kasnijeg doručka predlažemo odlazak u razgledavanje glavnog grada Argentine, od milja zvan «Pariz Južne Amerike». Počinjemo sa četvrti Recoleto, u kojoj žive bogati sloj stanovnika Buenos Airesa, te posjet grobu Evite Peron. Nastavak razgleda La Boca četvrti koja je posebno atraktivna zbog svojih šareno obojenih limenih kuća. Fotografiranje sa plesačima tanga i imitatorima Maradone. Nakon razgledavanja Boce, krećemo prema San Telmu na ručak u vrhunskom restoranu gdje se poslužuje poznati argentinski biftek. Poslije ručka krećemo prema glavnom trgu Plaza de Mayo, na kojem se nalaze Casa Rosada – palača Vlade, vijećnica te katedrala. Povratak u hotel, noćenje.
9.dan (24.11.) BUENOS AIRES (Argentina)
Nakon doručka, predlažemo odlazak na ranč koji se nalazi 90 min vožnje od Buenos Airesa. Ovaj izlet je najbolji način da osjetite atmosferu života na selu, uživate u mesnoj piti poznatoj empanadi ili u tipičnom roštilju (asado) poznatom po odličnoj kvaliteti mesa, imati ćete priliku probati 7 vrsta različitog mesa sa roštilja, degustirati popularna argentinska vina, te jahati u društvu gauchosa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
10.dan (25.11.) BUENOS AIRES
Nakon doručka, predlažemo odlazak na Tiger Deltu. Sa lokalnim vodičem malo ćete upoznati povijest razvoja i širenja Buenos Airesa kroz godine. Krstarenje kanalima delte, jedne od najvećih u svijetu. Otkrijte kako su stanovnici delte ovo močvarno područje pretvorili u razvijeno područje sa pitkom vodom. Na delti se nalaze mnogobrojni jaht klubovi, vikendice, te kuća i muzej bivšeg predsjednika Argentine Sarmienta koji potiče razvoj ovog područja. Nakon lokalnog ručka povratak u grad. U poslije podnevnim satima mogućnost odlaska u školu tanga na tečaj plesa. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
11.dan (26.11.) BUENOS AIRES – AMSTERDAM
Nakon doručka, slobodno vrijeme za poslijedne utiske grada. Slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za Amsterdam u 16.40 sati. Noćni let.
12.dan (27.11.) AMSTERDAM – ZAGREB
Slijetanje u Amsterdam u 10.00 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 12.45 sati. Dolazak u Zagreb u 14.35 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Status
16.11.2019.
27.11.2019.
11.980,00 kn
14.280,00 kn
3.690,00 kn
Garantirani polazak
CIJENA UKLJUČUJE:
–avionske karte Zagreb – Rio De Janeiro , Buenos Aires – Zagreb
– unutarnji let Rio De Janeira – Iguazu – Buenos Aires
– transferi na destinaciji od/do hotela sa aerodroma
– 4 noćenja sa doručkom u Buenos Airesu hotel 4*,2 noćenje sa doručkom u Foz de Iguazu 4*, 3 noćenja sa doručkom u Riu hotel 4*
– pratitelj iz Zagreba na hrvatskom jeziku
– organizacija i jamčevinu putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
– avio takse 3690 kn ( podložne promjenama)
– doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 2.300 kn
– putno zdrastveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja
- fakultativni izleti
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
– avio takse 3690 kn ( podložne promjenama)
– doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 2.300 kn
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
– putno zdrastveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja
Izleti:
- Buenos Aires city tour 380 kn,
- tradicionalni ranč 750kn,
- Tiger Delta 450kn,
- poludnevni izlet u Paragvaj 175kn,
- Slapovi Iguazu 480kn,
- Favela tour & Santa terasa 410 kn,
- Rio de Janeiro cjelodnevni izlet 930 kn
NAPOMENA:
Izleti se bookiraju i plaćaju u Hrvatskoj 15 dana prije putovanja
Minimalni broj putnika: 10
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.