Hrvatska-Plitvička Jezera

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Privatne ture
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Djerba
Turska
Antalya
Alanya
Lara
Belek
Side
Grčka
Santorini
Kreta
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 9.00 - 17.00 sati
Subota 10.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 24 68 076
Mobitel : 099 46 41 000
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
NP PLITVČKA JEZERA
Broj dana 1
Prvi datum polaska 24.10.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Samo prijevoz
Cijena od 159,00 kn
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
NP PLITVČKA JEZERA -1 DAN IZ ZAGREBA
Polasci: 17.10. i 24.10.2020. – U 2020. godini obilježavamo 71 godinu od proglašenja Plitvičkih jezera Nacionalnim parkom i 41 godinu od upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine.

Iskoristite posebnu cijenu ulaznice u u promotivnoj akciji “Tjedan odmora vrijedan” u razdoblju od 16.10. do 25.10.2020. s povoljnijim cijenama ulaznica.

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.
1. DAN ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB
Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Datum polaska Datum povratka Cijena
24.10.2020.
24.10.2020.
159,00 kn
Cijena uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, voditelj putovanja, sve razglede prema programu, organizaciju putovanja i troškove jamčevine.
Cijena ne uključuje:
Ulaznicu za Plitvice, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje, karte javnog prijevoza, sve ne navedene troškove, putno osiguranje.
•Ulaznica za NP Plitvice:
• odrasli - 50 kn, studenti - 30 kn, djeca 7-18 godina - 20 kn, djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu.
VAŽNO:
Rezervacija i plaćanje ulaznica je napravljeno od strane turističke agnencije i voditelj putovanja preuzima ulaznice na licu mjesta; putnici plaćaju ulaznice u autobusu.
Pri rezervaciji putovanja molimo obavezno napomenuti ukoliko putuju studenti ili djeca 7-18 godina!
DODATNE INFORMACIJE:
• PREPORUKA: sportska obuća i odjeća
• Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.
• Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju korištenje WC-a u autobusu.
• Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika/ostavljene u prijevoznom sredstvu/destinaciji.
• U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.
Minimalan broj putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.