ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 3
Prvi datum polaska 30.12.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
SARAJEVO - Nova godina
Dočekajte Novu 2020. godinu u nezaboravnoj atmosferi Sarajeva, na glavnom trgu nastupa Željko Joksimović, nasuprot hotela Holiday gdje će grupa biti smještena!!
VRIJEDNOST VIŠE: Smještaj u Olimpijskom hotelu s bazenom u samom srcu Sarajeva Hotel Holiday 4*!

Odlična lokacija hotela!
1.dan ZAGREB – SARAJEVO
Polazak iz Zagreba u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora (turistički peroni 502-506). Vožnja u pravcu Sarajeva modernim turističkim autobusom preko Slavonskog Broda, Bosanskog broda i Zenice uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u SARAJEVO u ranim popodnevnim satima. Krećemo u centar Sarajeva na BAŠČARČIJU te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevape u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Razgled Sarajeva sa vodičem: MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV - BEGOVA DŽAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA… te slobodno poslijepodne za vlastite programe. Predlažemo odlazak na večeru u jedan od sarajevskih restorana na Baščaršiji ili posjetite Kuću Sevdaha i uživajte u njezinoj atmosferi. Navečer predlažemo izlazak u poznate sarajevske klubove i barove. Noćenje.
2. dan SARAJEVO - Doček Nove godine
Doručak. Odlazak sa voditeljem putovanja prema VRELU BOSNE (ovisna o vremenskim prilikama), parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlijana gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i fotografiranje. Nakon toga krećemo u centar Sarajeva na poznatu nam BAŠČARČIJU te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica… Slobodno vrijeme za šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu i pripreme za doček Nove godine. DOČEK NOVE 2020. na ulicama i trgovima Sarajeva ili u nekom od brojnih klubova i barova. Noćenje. Sretna Nova godina!
3. dan SARAJEVO - ZAGREB
SRETNA NOVA 2020. GODINA! Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno prijepodne za vlastite programe, te ako još niste, da probate rahat lokum, hurmašice, tufahije ili baklave u poznatoj sarajevskoj slastičarni Sarajbosni iz koje Vam preporučamo da ponesete slatke uspomene kući. Slobodno vrijeme za vlastite programe do polaska za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust Status
30.12.2019.
1.1.2020.
990,00 kn
1.330,00 kn
40 kn
Last Minute

Garantirani polazak
LAST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
• prijevoz turističkim autobusom,
• 2 noćenje sa doručkom u hotelu Holiday 4* u Sarajevu,
• boravišnu pristojbu u iznosu od 1,28 EUR po osobi i noćenju,
• voditelj putovanja,
• sve razglede prema programu,
• troškove organizacije i realizacije aranžmana.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
• ulaznice za pojedine objekte,
• doplatu za jednokrevetnu sobu 340 kn (obavezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
• karte javnog gradskog prijevoza,
• putmo osiguranje,
• osobnu potrošnju.
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (podložne promjenama):
• Vrelo Bosne 2 KM,
• Begova džamija 3€,
• Muzej atentata 4KM
FAKULTATIVNI SADRŽAJI (predbilježba prilikom rezervacije, plaćanje na licu mjesta):
Novogodišnja večera u restoranu u Sarajevu 35 € po osobi (hladno predjelo, toplo predjelo, salata, glavno jelo i desert)
* piće se doplaćuje

Minimalno 20 prijavljenih osoba
NEOBAVEZNA DOPLATA:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije:
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane Republike Hrvatske viza nije potrebna, ali je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.
Putovnica ili osobna iskaznica moraju vrijediti još najmanje 3 mjeseca nakon datuma planiranoga odlaska iz Bosne i Hercegovine
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
Preporučamo putno osiguranje.
NAPOMENE:
• raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
• završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelju putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
• fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
• Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
• Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa,
• Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju
• program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,
• predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 40
Organizator: Elisa tours d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.