Šri Lanka-Šri Lanka

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Valentinovo
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Šri Lanka
Hotel 4* / Polupansion
10.990 kn / 11 dana
ŠRI LANKA MALDIVI
Hotel 4* / Prema programu
17.690 kn / 11 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
ŠRI LANKA I MALDIVIOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
ŠRI LANKA I MALDIVI
Broj dana 11
Prvi datum polaska 8.1.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 16.805,00 kn
Colombo, Sri Lanka
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
ŠRI LANKA I MALDIVI
1. dan: ZAGREB
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:00 sati.
2. dan: ISTANBUL - COLOMBO – NEGOMBO
Dolazak u Istanbul u 00:10 sati. Nastavak putovanja iz Istanbula za Colombo na liniji TK732 u 04:30 sati s međuslijetanjem na Maldivima (putnici ne izlaze iz zrakoplova). Dolazak u Colombo predviđen je u 18:05 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i transfer do hotela na području Negomba. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
3. dan: NEGOMBO – PINNAWELA - DAMBULLA
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema Dambulli. Stajanje u Pinnaweli i posjet sirotištu za slonove koje udomljuje preko 40 slonova, od kojih ima i beba slonova nađenih napuštenih u divljini. Na farmi od 25 hektara s kokosovim palmama, imat ćete mogućnost upoznati se s načinom na koji lokalno stanovništvo radi na zaštiti ovih prekrasnih životinja te se slikati s njima i hraniti ih. Nakon posjeta farmi slonova, odlazak prema Dambulli gdje ćete vidjeti fascinantni hram izgrađen u stijeni, čija je unutrašnjost oslikana jedinstvenim budističkim crtežima, a u pet unutarnjih pećina nalazi se preko 130 kipova Bude različitih oblika te kipovi bogova i vladara. Odlazak u hotel, večera i noćenje.
4. dan: DAMBULLA – SIGIRIYA – MATALE - KANDY
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak iz Dambulle prema Sigiriyi. Po dolasku se Lavljim stepenicama uspinjemo na vrh Lavlje stijene. Dok ćemo u podnožju promatrati vodene vrtove, na vrhu ćemo zateći citadelu kralja Kassape, sagrađenu tijekom njegove vladavine (477. - 495.), sa preko 700 rukom ispisanih singalskih stihova nastalih tijekom 800 godina, freske i monumentalnu skulpturu lava. Nastavak putovanja prema mjestu Matale. Posjet Spice Gardenu, velikom vrtu sa začinima u kojem ćemo saznati kako se uzgajaju, prerađuju te koliko sve vrsta začina postoji. Zatim slijedi posjet radionici batika gdje ćemo vidjeti proces nastajanja tih tipično oslikanih platna. Odlazak u Kandy, grad koji je zadnja prijestolnica kraljeva Šri Lanke, smješten uz najdužu rijeku Šri Lanke, Mahaweli. Stanovnici ovog grada ponosno čuvaju legende, tradiciju i folklorne običaje kraja. Inače, ime Kandy simbolizira vizije bogatstva i veličanstvenosti. Posjet hramu svetog zuba - najsvetijem mjestu u zemlji gdje se čuva Budin sveti zub. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
5. dan: KANDY - PERADENIYA – NUWARA ELIYA
Doručak i odjava iz hotela. Posjet Peradeniya Botaničkom vrtu izgrađenom 1374. godine u svrhu vrta za odmor kralja Sinhala. U vrtu ćete vidjeti više od 5.000 vrsta drveća, biljaka, cvijeća i začina. Najpopularniji među turistima su staklenik orhideja i vrt sa začinima. Nastavak putovanja prema Nuwara Eliyi, britanskom kolonijalnom resortu koji još zovu i „mala Engleska“, putem koji vodi uz prekrasne krajolike, zelene doline i proplanke koje paraju vodopadi. Zbog hladnije klime u Nuwara Eliyi je najpovoljnije područje za preradu čaja i zbog toga se ondje nalazi mnoštvo plantaža. Odlazak u hotel, večera i noćenje.
6. dan: NUWARA ELIYA – ELLA – NACIONALNI PARK YALA
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema Nacionalnom Parku Yala sa stajanjem u gradiću Ella koji se nalazi u okruženju egzotične prirode sa zadivljujućim pogledom na planine. Nastavak putovanja prema NP Yalla koji je osnovan 1938. godine u svrhu rezervata za lov, no danas je to najpoznatiji i najrazvijeniji Nacionalni Park na Šri Lanki gdje se mogu promatrati ptice, kojih ima preko 130 različitih vrsta te divlje životinje poput slonova, leoparda, bivola, jelena, krokodila i drugih. Odlazak u hotel, večera i noćenje.
7. dan: NACIONALNI PARK YALLA - GALLE – COLOMBO – MALDIVI
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema južnjačkom gradu Galleu gdje se nalazi najveća i najvažnija luka u zemlji. Razgled grada u kojem su najznačajnije zgrade iz vremena vladavine Nizozemaca što se može i primijetiti po njihovom izgledu. Odlazak prema zračnoj luci u Colombu. Prijava na let TK731 u 21:25 sati i dolazak na Maldive u 22:35 sati. Transfer do hotela. Večera i noćenje.
8. i 9. dan: MALDIVI
Slobodno vrijeme za odmor i uživanje na prekrasnim pješčanim plažama. Smještaj u hotel na osnovi ALL INCLUSIVE usluge.
10. dan: MALDIVI
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do transfera do zračne luke i prijava na liniji TK 731 u 23:50 sati.
11. dan: ISTANBUL – ZAGREB
Dolazak u Istanbul u 06:25 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 08:05 sati na liniji TK1053 i predviđeni dolazak u Zagreb je u 08:15 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
8.1.2019.
18.1.2019.
17.690,00 kn
21.080,00 kn
3.390,00 kn
885 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom Zagreb - Istanbul – Colombo, Colombo – Maldivi, Maldivi – Istanbul – Zagreb,
- smještaj u hotelima 4* na Šri Lanki s uslugom polupansiona,
- sve razglede, transfere i ulaznice za lokalitete prema programu,
- 3 noćenja na Maldivima u hotelu 4* s uslugom all inclusive,
- uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča na Šri Lanki,
- organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe,
- vizu za Šri Lanku 250 kn,
- uslugu ishođenje vize 50 kn,
- napojnice 40 usd – plaćanje na licu mjesta,
- pristojbu na Maldivima (6 usd po osobi po noći) – plaćanje na licu mjesta,
- putno osiguranje.
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe 3.390 kn,
- viza za Šri Lanku 250kn,
- usluga ishođenja vize 50 kn,
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- napojnice 40 usd – plaćanje na licu mjesta
- pristojba na Maldivima (6 usd po osobi po noći) – plaćanje na licu mjesta
DOPLATE PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
Doplata za jednokrevetnu sobu 5.490 kn
POPUSTI:
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
NAPOMENA:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju ista propisuje. Agencija zadržava pravo promjene letova i programa.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.