Španjolska-Costa Brava

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Skijanje
Austrija
Francuska
Tečajevi stranih jezika
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Djerba
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Naxos
Mikonos
Samos
Lefkas
Zakintos
Karpatos
Kefalonija
Skiathos
Ikarija
Patmos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Cipar
Španjolska
Costa Brava
Costa del Sol
Malta
Italija
Calabria
Crna Gora
Albanija
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Hrvatska
Jadran
Istra
Kvarner
Sjeverna Dalmacija
Srednja Dalmacija
Južna Dalmacija
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Baltikom
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Rekreacijski izleti
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
BARCELONA I COSTA
Hotel 3* / Polupansion
5.150 kn / 8 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
BARCELONA - i odmor na Costa Bravi
Broj dana 8
Prvi datum polaska 19.7.2018.
Mjesto polaska Ljubljana, Slovenija
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Polupansion
Cijena od 5.150,00 kn
Barcelona, Španjolska
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
1. DAN ZAGREB/LJUBLJANA - ŠPANJOLSKA/COSTA BRAVA
Večera, noćenje
Sastanak putnika na autobusnom kolodvoru Zagreb i transfer do zrakoplovne luke u Ljubljani (doplata). Sastanak s pratiteljem putovanja i prijava na let prema Gironi/Barceloni. Po dolasku slijedi autobusni prijevoz do hotela i smještaj u jednom od ljetovališta na Costa Bravi (Blanes, Lloret de Mar,…). Večera.
2. DAN: COSTA BRAVA
Doručak, večera i noćenje
Doručak. Prvi dan za upoznavanje živahne Costa Brave. Preporučujemo posjet plaži ili razgled ljetovališta. U hotelu će vas obići vaš predstavnik, koji će vam biti na raspolaganju za sve upite i informacije u vezi vašeg odmora. Večera i noćenje.
3. DAN: IZLET U BARCELONU
Doručak, večera i noćenje
Nakon doručka slijedi cjelodnevni razgled katalonske prijestolnice Barcelone. Obilazak znamenitosti (razgledi izvana): Sagrada Familia, pristanište s Kolumbovim spomenikom, Gaudijeve kuće Casa Milo i Casa Batlo, stadion Nou Camp (po želji uz doplatu unutarnji razgled), Montjuich s olimpijskim objektima. Odlazak u šetnju starom gradskom jezgrom - Barrio Gotico, razgled katedrale i šetnja glavnom ulicom - Ramblas. Slobodno vrijeme, povratak u hotel na Costa Bravi. Večera i noćenje.
4. DAN MONTSERRAT I KLETI
Doručak, večera i noćenje
Doručak. Odlazak na izlet do neobično oblikovanog gorja Katalonije, gdje ćemo detaljnije upoznati njenu povijest. Razgledati ćemo Marijino svetište i benediktinski samostan. Zaustavljanje u jednoj od brojnih kleti radi degustacije pjenušca Cava. Povratak na Costa Bravu. Večera i noćenje.
5.-7. DAN: ODMOR NA COSTA BRAVI I DODATNI IZLETI
Doručak, večera i noćenje
Slobodni dani namijenjeni odmoru na plažama Costa Brave. Po želji uz doplatu preporučujemo neke od dodatnih izleta (doplata). Posjetite Toossu de Mar, adrenalinski park Portaventura i doživite zabavni show s delfinima u parku Marine Land. U večernjim satima možete uživati u flamenco showu, temperamentnom španjolskom plesu ili otići na viteške igre. Večera i noćenje.
8. DAN: COSTA BRAVA - LJUBLJANA
Nakon doručka, slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku i let prema Ljubljani. Po dolasku mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba (po želji uz doplatu).

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Status
19.7.2018.
26.7.2018.
5.840,00 kn
6.760,00 kn
Garantirani polazak
26.7.2018.
2.8.2018.
5.840,00 kn
6.760,00 kn
Garantirani polazak
2.8.2018.
9.8.2018.
5.840,00 kn
6.760,00 kn
Garantirani polazak
9.8.2018.
16.8.2018.
5.840,00 kn
6.760,00 kn
Garantirani polazak
23.8.2018.
30.8.2018.
5.310,00 kn
6.230,00 kn
Garantirani polazak
30.8.2018.
6.9.2018.
5.150,00 kn
6.070,00 kn
Garantirani polazak
6.9.2018.
13.9.2018.
5.150,00 kn
6.070,00 kn
Garantirani polazak
13.9.2018.
20.9.2018.
5.150,00 kn
6.070,00 kn
Garantirani polazak
20.9.2018.
27.9.2018.
5.150,00 kn
6.070,00 kn
Garantirani polazak
Obavezna doplata za manji broj putnika (do 35 putnika): 230 kn!
CIJENA UKLJUČUJE:
- zrakoplovni prijevoz Ljubljana - Girona/Barcelona - Ljubljana,
- zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
- 7 x polupansiona u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na Costa Bravi,
- vanjske razglede prema programu,
- slovenskog pratitelja* (Hrvatski pratitelj na min. 25 putnika)
- organizaciju putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- boravišnu pristojbu,
- fakultativne izlete,
- povratni transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb,
- putno osiguranje,
- osobna potrošnja.
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- boravišna pristojba u hotelu
DOPLATE PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- jednokrevetna soba 920 kn,
- doplata za hotel 4* 810 kn,
- povratni transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb 349 kn.
DOPLATE PO ŽELJI (na licu mjesta):
sve što nije navedeno pod »cijena uključuje«, dodatni izleti: Montserrat, srednjovjekovna večera i viteške igre 40 EUR, flamenco show 32 EUR, izlet s brodom u Tossa de Mar 20 EUR, razgled stadiona Camp Nuo 25 EUR, akvarij Barcelona 20 EUR, izlet u zabavni park Marine Land 32 EUR.
NAPOMENA:
raspored izleta i razgleda je podložan promjenama (konačna informacija na licu mjesta kod predstavnika agencije). Za sve informacije i vođenje izleta je odgovoran slovenski predstavnik. Letovi su predviđeni u Gironu ili Barcelonu.
Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ako bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni, prije puta kao i tijekom samog putovanja. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova i radnim vremenima mjesta koja se posjećuju. Iznos pristojba zračnih luka koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije unutar 3 dana prije puta u završnoj obavijesti. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.