Austrija-Beč

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Zabavni parkovi
Privatne ture
Posebna ponuda
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Francuska
Slovenija
Mediteran
Turska
Antalya
Alanya
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Kos
Naxos
Mikonos
Samos
Lefkas
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Karibi
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Rijekama
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
BEČ
Hoteli sa 2* i 3* / Noćenje s doručkom
990 kn / 3 dana
BEČ DJEČJI
Hoteli sa 3* / 4* / Noćenje s doručkom
650 kn / 2 dana
BEČ
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
590 kn / 2 dana
BEČ3 DANA
Hotel 3* / Noćenje s doručkom
990 kn / 3 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
BEČ - 3 dana PREMIUMOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
BEČ - 3 dana PREMIUM
Broj dana 3
Prvi datum polaska 2.11.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Hoteli sa 3* / 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
Cijena od 1.090,00 kn
Beč, Austrija
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
BEČ 3 dana PREMIUM
- s obilaskom Musikvereina i „Zlatne dvorane“ novogodišnjih koncerata, te dvorca Belvedere i dvorca Schönbrunn autobusom
- 3 dana/2 noćenja hotel 3*/4*
- mogućnost polaska: Zagreb, Varaždin i Čakovec
1 DAN Zagreb – BEČ
Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja do Beča uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku panoramska vožnja Ringstraße, najpoznatijom bečkom ulicom dugom 6,5 km, koja okružuje centar grada i mnogobrojne znamenitosti. Kako biste vidjeli i one dijelove Beča do kojih sigurno ne biste otišli, naša vožnja traje cca. 1,30 - 2,0 h i vidjet ćete jako puno (i to sve iz udobnosti autobusa): zgradu Opere, Trg Marije Terezije, gdje se nalaze dva najpoznatija muzeja Prirodoslovni muzej i Muzej povijesti umjetnosti, kompleks muzeja (MQ), Narodno kazalište, Parlament, Carsko kazalište, Gradsku vijećnicu, Bečko sveučilište, Zavjetnu crkvu, Burzu, zabavni park Augarten, Prater te širi centar grada s Dunavom i njegovim rukavcima gdje se na umjetnom otoku usred Dunava nalazi TV toranj a nedaleko i UN city. Tu se okrećemo i na povratku prema centru proći ćemo pored Muzeja zvuka, crkve Sv. Karla Boromejskog, Hofburg itd. Između ovih znamenitih građevina nalaze se perivoji Burggarten, Volksgarten, Rathauspark i Stadtpark. Izlazimo kod Hofburga i prošetat ćemo do impozantne gotičke katedrale sv. Stjepana na istoimenom Trgu sv. Stjepana u centru grada. Tijekom šetnje čeka vas iznenađenje u obliku laganog ručka odnosno malog „ića i pića“ i to na jedan od bečkih načina. Slobodno vrijeme kako bi osjetiti pravi ugođaj Beča uz Wiener Melange (slična cappuccinu) u jednoj od bečkih kavana. Odlazak do hotela i smještaj. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom), fakultativni odlazak na večeru u tradicionalnu pivnicu/restoran (uz doplatu, plaćanje pratitelju na licu mjesta) – na meniju će biti tradicionalni Wiener Schnitzel, a što se tiče pića, pivo Ottakringer je njihov nacionalni ponos. Noćenje.
2 DAN BEČ
Doručak. Odlazimo u centar i dan započinjemo organiziranim razgledom Musikvereina i Zlatne dvorane poznate po održavanju novogodišnjih koncerata 1. siječnja svake godine. Uživajte u svakom trenutku budući je kupiti kartu za bečki novogodišnji koncert ozbiljan problem. Naime, da biste uopće imali pravo kupiti kartu za koncert prvo morate biti izvučeni na lutriji ... no, bilo kako bilo, novogodišnji koncert u austrijskoj prijestolnici pravi je svjetski događaj. Nastavljamo razgled grada: Karlsplatz, Opera, Kapucinska crkva s Carskom grobnicom, Katedrala Sv. Stjepana čija povijest seže sve do 12. stoljeća, s 23 zvona i južnim tornjem (Steffl) visokim 136 m na koji se moguće i popeti uz 343 stepenice odakle se pruža pogled na grad, Graben, najstarija barokna crkva sv. Petra i Stup kuge, najznačaniji barokni spomenik grada posvećen Svetom trojstvu gdje ćemo pronaći i hrvatske grbove, ulica Kohlmark s najpoznatijom bečkom slastičarnicom "Demel", Josefsplatz, šetnja Stahlburgom, gdje su smješteni lipicanci koji nastupaju u Španjolskoj školi jahanja, Trg sv. Mihovila, Crkva sv. Augustina gdje su se odvijala carska vjenčanja, Hofburg – najveći kompleks carskih palača na svijetu i završavamo na jednom od najljepših trgova u Beču, Trgu Marije Terezije. Sad je pravo vrijeme za posjete muzejima i izložbama: Museumsquartiera, Muzej povijesti umjetnosti, Prirodoslovni muzej, Carska Riznica (među najkvalitetnijima u svijetu) ili dijelu palače Hofburg (Carske odaje, Muzej Sisi, zbirku srebrnine), Španjolsku školu jahanja... ili jednostavno, prošećite Kärtnerstrasse, Grabenom ili poznatom Mariahilferstrasse i zavirite u neku od brojnih trgovina... i svakako probajte poznatu Sacher tortu, najpoznatiju čokoladnu tortu na svijetu. Noćenje.
3 DAN BEČ – Zagreb
Doručak i odjava iz hotela. Današnji dan je predviđen za obilazak dva prekrasna dvorca (uz doplatu, plaćanje pratitelju na licu mjesta). Obilazak Dvorca Belvedere s prekrasnim parkom, nekadašnje ljetne rezidencije princa Eugena Savojskog. Obilazak Gornjeg Belvedere-a u trajanju oko 1,5 h koristeći audio-vodič, dostupan na 11 jezika: Memorijalna dvorana, dvorska kapela, dvorana Terrena, kao i najveće kolekcije djela Gustava Klimta, među kojima je najpoznatiji „Poljubac“. A nakon Belvederea odlazimo u obilazak veličanstvenog Dvorca Schönbrunn, bivšoj ljetnoj rezidenciji obitelji Habsburg koja broji oko 1400 prostorija, a pažnju privlače i njegovi veličanstveni vrtovi zbog kojih ga često nazivaju Mini Versailles. Razgled dvorca „Grand tour“ koja obuhvaća 40 prostorija, trajanje oko 50 minuta koristeći audio-vodič, dostupan na 11 jezika ili s kratkim opisima pojedinih prostorija na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Popust
2.11.2018.
4.11.2018.
1.190,00 kn
1.740,00 kn
100 kn
First Minute

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
- 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Beču
- „Jause“ – užinu odnosno lagani ručak prvog dana u Beču
- ulaznicu i stručno vodstvo u Musikvereinu
- razglede prema programu
- voditelj putovanja tijekom cijelog puta
- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- večera u pivnici/restoranu 25 eur – 3 slijeda / piće se plaća dodatno
- paket ulaznica za obilazak dva dvorca koristeći audio-vodič (engleski/njemački): Gornji Belvedere i Schönbrunn Grand tour – odrasla osoba 37 eur / djeca (6-18 godina) 16 eur – obavezna doplata pratitelju putovanja na licu mjesta, cijena uključuje rezervaciju i ulaznice
- sve što nije navedeno kao uključeno (ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode kao što su piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i slično)
- opcionalno putno osiguranje i osiguranje od otkaza
DOPLATA PRILIKOM REZERVACIJE:
za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata kada putuje samo jedna osoba): 550 kn
Mogućnost doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):
Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj 3,4 100 kn
- 2 red – sj 5,6,7,8 100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 650 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (mogu biti podložne promjenama):
- Prirodoslovni muzej 10 eur,
- Muzej povijesti umjetnosti 15 eur,
- ulaznica za Steffl, južni toranj katedrale Sv. Stjepana 4,5 eur,
- ulaznica za Carske prostorije u Hofburgu: Carske odaje, Muzej carice Sisi i Srebrnu zbirku / ulaznica uključuje obilazak 3 atrakcije s tzv. Audio-vodičem dostupnim na 13 jezika) 13,90 eur,
- Albertina 12,90 eur,
- Kunstforum 11 eur,
- Tehnički muzej 13 eur,
- Zoološki vrt 20 eur.
POPUSTI:
Nema popusta za trokrevetnu sobu.
NAPOMENE:
Smještaj naših grupa u Beču je u hotelima 3*/4* (lokalna kategorizacija). Svi hoteli koje koristimo su izvrsno povezani linijama javnog gradskog prijevoza.
Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.
Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska.
Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.
Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna osobna iskaznica ili putovnica.
VAŽNE NAPOMENE!!!
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća doplata
- završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
- fakultativnu ponudu (nije obavezna – ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti države u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka i slično)
- organizator putovanja nije odgovoran za: povećanje cijena ulaznica fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, nepredviđene okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u prometu, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, kvar prijevoznog sredstva i slično)
- organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj po sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela
- kvaliteta hotela – na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji
- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
- pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa – najkasnije 5 dana prije početka putovanja
Najmanji broj prijavljenih putnika: 40
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000367 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.