Meksiko-Ciudad De Mexico

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Valentinovo
Karneval
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Gammarth
Djerba
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Zakintos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
MEKSIKOOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
MEKSIKO
Broj dana 9
Prvi datum polaska 3.3.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 10.990,00 kn
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
MEKSIKO
1.dan, Zagreb – Amsterdam – Mexico City
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu dva sata prije polijetanja zrakoplova na liniji KL3080 (KLM) u 8.20 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Nastavak putovanja prema Mexico City-u u 14:30 sati. Dolazak u 18:55 sati.
2.dan, Mexico City
Nakon doručka odlazak na razgled glavnog grada Meksika. Povijesna gradska jezgra obuhvaća više od 1.500 zgrada koje čine srce zemlje. Vidjet ćemo glavni Trg Zocalo, Katedralu (najveću na kontinentu) i Predsjedničku palaču s muralima Diega Rivere, supruga poznate slikarice Fride Kahlo. Potom Templo Mayor - ruševine grada Azteka, najveću aveniju u Mexico Cityu - Paseo de la Reforma, Park Chapultepec. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan, Mexico City – Guadalupe – Teotihuacan – Mexico City
Nakon doručka posjet mjestu Teotihuacan, svetište Guadalupe i Trga Tri kulture. Malo je gradova u svijetu koji su smatrani dostojnima da budu nastanjeni bogovima. Bio je najprestižniji grad u klasičnom razdoblju. Razgled hrama La Ciudadela Quetzalcoatl, Avenije smrti, piramida Sunca i Mjeseca. Svetište Guadalupe nastalo je prije više od 460 godina, legenda kaže da je ovo mjesto bilo blagoslovljeno ukazanjem Djevice Marije jednom asteškom Indijancu. Nakon razgleda povratak u hotel i noćenje.
4. dan, Mexico - Cuernavaca - Taxco
Doručak u hotelu i odjava. Odlazak prema Taxco-u uz zaustavljanje u Cuernavaci, gradu vječnog proljeća. Šarmantni gradski trg je središnja točka Taxcove društvene scene i okružena je bijelim štukaturnim zgradama. Većina zgrada ima trgovine srebrom u prizemlju, a restoran na najvišem katu s balkonima i prekrasnim pogledom na grad. Smještaj u hotel u Taxco-u. Noćenje.
5. dan, Taxco - Acapulco
Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja prema Acapulcu koji je prepun glazbe i sreće, s prekrasnim plažama i mjestima za odmor i zabavu. Smještaj u hotel u Acapulcu, večera i noćenje.
6.-7.dan, Acapulco
Slobodan dan za odmor, smještaj u hotelu na osnovi all inclusive usluge. Noćenje u hotelu.
8. dan, Acapulco – Mexico City – Pariz
Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Prijava na let za Mexico City na liniji AF8168 (Air France) u 15.09 sati. Dolazak u Mexico City u 16.25 sati. Nastavak leta na liniji AF179 (Air France) u 19.55 sati prema Parizu.
9.dan, Pariz – Zagreb
Dolazak u Pariz u 13.40 sati. Nastavak leta za Zagreb u 15.15 sati na liniji AF1560 (Air France). Dolazak u Zagreb u 17.10 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
3.3.2020.
11.3.2020.
11.490,00 kn
13.380,00 kn
3.390,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
- smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* na osnovi 3 noćenja s doručkom u Mexico City-u, 1 noćenje na osnovi noćenja s doručkom u hotelu u Taxco-u, 3 noćenja s all inclusive uslugom u Acapulcu,
- grupne prijevoze i razglede prema programu,
- ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju prema programu,
- lokalnog vodiča,
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
- jamčevinu te troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- pristojbe zračnih luka 3.390 kn,
- napojnice za vodiče i vozače 40 EUR (plaćanje pratitelju putovanja),
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.890 kn,
- dodatne usluge, obroke i izlete
- putno osiguranje
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- pristojbe zračnih luka 3.390 kn (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu)
- - doplatu za jednokrevetnu sobu 1.890 kn (obavezna doplata ukoliko osoba spava sama u sobi),
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- za napojnice za vodiče i vozače 40 EUR (plaćanje pratitelju putovanja)
VAŽNE NAPOMENE:
- Kategorizacija hotela u Meksiku odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemljama u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Zbog većih udaljenosti koje se tijekom putovanja prelaze autobusom, moguća su manja odstupanja u redoslijedu pružanja usluga; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
- Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Viza nije potrebna za Meksiko za državljane Republike Hrvatske. Prilikom rezervacije putovanja obavezno je dostaviti kopiju putovnice prodajnom mjestu. Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) odgovoran je isključivo putnik.
MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.