Malezija-Kuala Lumpur

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Valentinovo
Karneval
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Zabavni parkovi
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Tunis
Hammamet
Yasmine Hammamet
Sousse
Port El Kantaoui
Mahdia
Gammarth
Djerba
Grčka
Rodos
Santorini
Kreta
Zakintos
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Marsa Alam
Sharm El Sheikh
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ras al Khaimah
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
MALEZIJA - Kuala Lumpur, Malacca i BorneoOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
MALEZIJA - Kuala Lumpur, Malacca i Borneo
Broj dana 11
Prvi datum polaska 20.2.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hoteli sa 4* i 5*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 10.990,00 kn
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
MALEZIJA
1. dan: ZAGREB – DOHA – KUALA LUMPUR
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb s pratiteljem putovanja dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let te polijetanje zrakoplova za Dohu u 17.15 sati na liniji QR218 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23.45 sati, a nastavak leta za Kuala Lumpur u 02.05 sati na liniji QR848 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.
2. dan: KUALA LUMPUR
Dolazak u Kuala Lumpur predviđen je u 15.00 sati po lokalnom vremenu. Doček od strane predstavnika lokalnog agenta te transfer do hotela u Kuala Lumpuru. Prijava i smještaj u hotel. Odmor u hotelu te slobodna večer za vlastite programe i aktivnosti ili odlazak s voditeljem putovanja u večernju šetnju centrom grada. Noćenje.
3. dan: KUALA LUMPUR – MALACCA
Doručak u hotelu i odjava iz hotela. Oko 11 sati krećemo do Malacce, grada smještenog na ušću istoimene rijeke u Malajski zaljev. Malacca je bila jedna od najvažnijih luka Jugoistočne Azije. Portugalci, Nizozemci i Britanci vladali su njome u prošlosti i kontrolirali trgovinu svilom i začinima. Bogato multikulturalno nasljeđe vidljivo je u jedinstvenoj mješavini arhitektonskih stilova. Razgled hrama Cheng Hoon Teng, najstarijeg kineskog hrama u Maleziji, Nizozemskog trga te crkve Sv. Pavla iz 1571. godine. Šetnja slikovitom ulicom Jonker, poznatom po brojnim antikvarnicama. Ručak u lokalnom restoranu. Po završetku razgleda, odlazak prema Prijava i smještaj u hotel. Slobodna večer. Noćenje.
4. dan: MALACCA – KUALA LUMPUR – KUCHING (BORNEO)
Doručak te odjava iz hotela. Oko 10.30 sati transfer do zračne luke Kuala Lumpur te prijava na let za Kuching u 14:00 sati na liniji MH2536 (Malaysia Airlines). Po dolasku u Kuching oko 15:45 sati doček od strane predstavnika lokalnog agenta te privatni transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.
5. dan: KUCHING – MENGKAK LONGHOUSE – BATANG AI
Nakon doručka, odjava iz hotela, u 08:00 sati krećemo prema Nacionalnom parku Batang Ai, koji se nalazi oko 250 km od grada Kuching, prolazimo kroz slikovit krajolik koji se sastoji od pitoresknih gradića i sela, rižinih polja, plantaža papra i palmi uljarica koje se miješaju s divljim krajolikom netaknute džungle, a kako ulazimo sve dublje u prašumu, tako i cesta postaje sve zavojitija i izazovnija. Zaustavljanje radi ranijeg ručka oko 11.30 sati u mjestu Lachau, a potom nastavljamo izravno prema pristaništu na jezeru Batang Ai da bismo se ukrcali na tradicionalni drveni brod (longboat) koji će nas prevesti do Mengkaka. Nakon otprilike 45 minuta plovidbe pristajemo uz obalu rijeke Engkari gdje ćemo posjetiti jedno od autohtonih, lokalnih plemena u njihovim tradicionalnim dugačkim kućama (Longhouses). Imat ćete priliku upoznati se s načinom života plemena Iban, a svakako preporučujemo da isprobate njihovo tipično vino i popijete čašu „tuaka“, domaće pripravljenog vina od riže dok uživate gledajući njihov tradicionalni ples “Ngajat”. Potom krećemo prema motoriziranim brodom do našeg hotela Aiman Batang Ai Resort & Retreat gdje ćete provesti odmarajući se ostatak dana. Večera u resortu. Noćenje.
6. dan: BATANG AI – JAMBU LONGHOUSE – SLAP ENSELUAI – BATANG AI
Nakon doručka odlazimo brodom na izlet u longhouse Jambu i slap Enseluai. Plovidba će trajati otprilike dva sata, a po dolasku posjetit ćemo još jednu tradicionalnu nastambu odnosno longouse Jambu. Nakon kraće posjete nastavljamo uzvodno prema slikovitom slapu Enseluai. Po dolasku slobodno vrijeme za trekking, šetnju ili istraživanje ovog područja. Slijedi piknik ručak, a potom još slobodnog vremena do polaska prema pristaništu i ponovnom ukrcaju u brod. Poslijepodne povratak u resort. Večera i noćenje.
7. dan: BATANG AI – KUCHING
Nakon doručka odjava iz hotela. Polazak prema Kuchingu uz usputno zaustavljanje kako bismo posjetili plantaže papra i tržnicu u gradu Serian koja nudi najrazličitije plodove džungle uz neizostavno tropsko voće. Slijedi ručak i potom nastavak puta do Kuchinga. Po dolasku u Kuching prijava i smještaj u hotel. Noćenje.
8. dan: KUCHING – PRIRODNI REZERVAT SEMONGGOK – KUCHING
Doručak. Odlazak na poludnevni izlet u Semonggok u posjet orangutanima udomljenim u rehabilitacijskom centru Semonggok Orang Utan. Obilazak i promatranje orangutana koji se u utočištu Semonggok pripremaju za samostalni život u prašumi. Na putu prema ovom rezervatu imat ćete prilike vidjeti i botaničke vrtove s brojnim primjercima prašumskih biljaka. Povratak u hotel u Kuchingu. Noćenje.
9. dan: KUCHING
Nakon doručka odlazak u obilazak grada Kuchinga čije ima na malajskom znači mačka, a koji je ujedno i glavni grad malezijske države Sarawak. Vidjet ćemo tvrđavu Margherita na rijeci Sarawak, tamošnji najstariji kineski hram Tua Pek Kong, kao i muzej Sarawak, jedan od najboljih u jugoistočnoj Aziji. Svakako predlažemo da iskoristite i dio vremena za uživanje na tropskim plažama u neposrednoj blizini grada. Povratak u hotel. Noćenje.
10. dan: KUCHING – KUALA LUMPUR – DOHA
Nakon doručka odjava iz hotela i transfer do zračne luke Kuching. Po dolasku prijava na let za Kuala Lumpur u 13:20 sati na liniji MH2513 (Malaysia Airlines). Dolazak u Kuala Lumpur predviđen je oko 15:00 sati, a nastavak leta za Dohu u 20:00 sati na liniji QR849 (Qatar Airways). Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Dohu predviđen je 23:00 sata po lokalnom vremenu.
11. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb u 02:00 sata po lokalnom vremenu na liniji QR215 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 sati po hrvatskom vremenu.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
20.2.2020.
1.3.2020.
11.490,00 kn
13.440,00 kn
2.990,00 kn
500 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Kuala Lumpur – Doha – Zagreb
- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na unutarnjim letovima Kuala Lumpur – Kuching – Kuala Lumpur
- smještaj u hotelima i resortu 4*/ 5* na osnovu 8 noćenja s doručkom
- obroke prema programu: 4 ručka i 2 večere
- razglede prema programu putovanja
- sve transfere i prijevoze prema programu
- lokalnog vodiča na engleskom jeziku
- voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- obveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 2.990 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.950 kn
- dodatne usluge i obroke
- napojnice za vodiče/vozače 40 USD (obavezna doplata na licu mjesta)
- lokalne pristojbe: Malacca Heritage Fee MYR 2 (cca 3.20 kn) i boravišnu pristojbu po osobi po noćenju MYR 10 (cca 8 kn)
- osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- obveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 2.990 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.950 kn
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- napojnice za vodiče/vozače 40 USD (obavezna doplata na licu mjesta)
- lokalne pristojbe: Malacca Heritage Fee MYR 2 (cca 3.20 kn) i boravišnu pristojbu po osobi po noćenju MYR 10 (cca 8 kn)
NAPOMENA:
- Kategorija hotela odgovora službenoj kategorizaciji hotela u Maleziji i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
- Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
- U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000531 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.