Kuba-Havana

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Istočnim
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Wellness
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
KUBA 9 DANA
Hotel 4* / Prema programu
11.590 kn / 9 dana
KUBA I MEKSIKO
Hotel 4* / Noćenje s doručkom
13.690 kn / 14 dana
KUBA CLASICA
Hotel 4* / Prema programu
9.190 kn / 12 dana
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
KUBA CLASICAOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
KUBA CLASICA
Broj dana 12
Prvi datum polaska 15.1.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 8.490,00 kn
Havana, Kuba
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
KUBA CLASICA
1.DAN (15.01.) ZAGREB – ISTANBUL – HAVANA
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije leta kod Info pulta. Prijava na let za Istanbul koji je predviđen u 20.00h. Po dolasku u Istanbul 00.10h, nastavak leta za Havanu 02.25h. Noćni let za Havanu.
2.DAN (16.01.) HAVANA -VARADERO
Dolazak u Havanu predviđen je u 08.10h ujutro. Nakon carinskih formalnosti slijedi vožnja do turističkog mjesta Varadero, udaljenog 2h vožnje od Havane. Predlažemo usputno zaustavljanje u malom radničkom mjestu San Francisco de Paula gdje se nalazi Finca Vigia, Hemingwayeva kuća. Hemnigway je na Kubi živio gotovo trećinu svoga života. Ovdje je napisao svoje najslavnije romane: “Kome zvono zvoni” i “Starac i More”. Nakon Hemingwayove smrti 1961. godine, kubanska vlada je preuzela vlasništvo nad imovinom, te je kasnije pretvorila u muzej. Nakon razgleda slijedi nastavak vožnje za Varadero. Po dolasku prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama. Noćenje.
3.DAN (17.01.) VARADERO
Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Noćenje.
4.DAN ( 18.01.) VARADERO – CAYO BLANCO – VARADERO
Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za odmor ili fakultativne aktivnosti. Predlažemo odlazak (fakultativno) na cjelodnevni izlet katamaranom na Cayo Blanco, maleni otok s prekrasnim pješčanim plažama gdje možete uživati u tirkiznom moru, morskim specijalitetima ili plivati s delfinima (uz nadoplatu). Uključen je buffet ručak te neograničena konzumacija piće za vrijeme trajanja izleta. Slobodno vrijeme. Noćenje.
5.DAN (19.01.) VARADERO – TRINIDAD – VARADERO
Nakon ranog doručka, predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Trinidad, vožnja do Trinidada traje cca 3:30h. Po dolasku razgled znamenitosti malog kubanskom mjesta koje je pod UNESCO-vom zaštitom, kao svjetski poznato kulturno nasljeđe, razgled mjesnog muzeja »Cantero Palace« i kuće muzike “Trova”, odlazak do poznatog bara “La Canchanchara”, Plaza Mayor, crkva Svetog Trojstva i ostalih znamenitosti. Povratak u Varadero u poslijepodnevnim satima. Noćenje.
6.DAN (20.01.) VARADERO
Nakon doručka, slobodno vrijeme za uživanje na rajskim plažama. Noćenje.
7.DAN ( 21.01.) VARADERO – HAVANA
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfera u Havanu. Prijava i smještaj u hotel 4* u Old Havani. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na zajedniči ručak u Old Havanu. Uživajte u tradicionalnom spremljenom ručku kod našeg domaćina u Havani. Nakon ručka odlazak u lokalni bar sa živom kubanskom glazbom. Slobodno vrijeme za opuštanje i ples uz Latino ritmove. Noćenje.
8.DAN (22.01.) HAVANA – CITY TURA
Nakon doručka, predlažemo odlazak (fakultativno) na razgled grada s lokalnim vodičem. Uz stručno vodstvo imati ćete priliku vidjeti znamenitosti stare i nove Havane: Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja, El Capitoli i mnoge druge, te prošetati kroz kolonijalni dio Havane koji je proglašen svjetskim kulturnim spomenikom od strane UNESCO-a. Odlazak na ručak u popularni restoran u staroj Havani. Nakon ručka slijedi vožnja oldtimer cabrioletima do Trga Revolucije gdje se nalaze poznati murali s likovima Che Guevare i Camila Cienfuegosa. Slijedi panoramska vožnja po Maleconu, Miramaru i ostalim dijelovima Havane. Odlazak u najpoznatiji hotel Nacional de Cuba na popularni Mojito Mafia. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
9.DAN (23.01.) HAVANA – VINALES – HAVANA
Nakon doručka predlažemo odlazak (fakultativno) na izlet u Vinales, najzapadaniju kubansku regiju, poznatu po uzgoju duhana. Po dolasku slijedi posjet farmi duhana, gdje ćete se moći upoznati sa postupkom izrade ovog karakterističnog kubanskog proizvoda. Mogućnost kupnje kubanskih cigara od lokalnih farmera. Po dolasku, kraći razgled grada, te odlazak na vidikovac “Los Jazmines” odakle se pruža nezaboravan pogled na dolinu. Slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi posjet Indijanskoj špilji s podzemnom rijekom. U sklopu ture posjetiti ćemo i lokalnu eko farmu gdje ćemo imati ručak. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
10.DAN (24.01.) HAVANA
Nakon doručka slobodno vrijeme u Havani za kupnju suvenira i uživanje u kolonijalnoj atmosferi Stare Havane. U večernjim satima predlažemo odlazak u Buena Vista Social Club (fakultativno) – mjesto gdje uz mnoštvo glazbenika i plesača u spektakularnom showu možete doživjeti bogatstvo kubanske glazbe i plesa. Noćenje.
11. DAN (25.01.) HAVANA – ISTANBUL
Nakon doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 09.30h. Let sa međuslijetanjem (tehnički stop, putnici ne napuštaju zrakoplov).
12.DAN (26.01.) ISTANBUL – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul u 10.00h , slijedi nastavak leta za Zagreb u 18.55h. Mogućnost izlaska u grad u Istanbulu ( potrebna viza) . Dolazak u Zagreb predviđen je u u 19.05h.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
15.1.2020.
26.1.2020.
9.190,00 kn
11.370,00 kn
2.950,00 kn
700 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- avionska karta Zagreb – Havana – Zagreb
- smještaj u dvokrevetnim sobama:
• Varadero: hotel 4* na bazi all inclusive-a
• Havana: hotel 4* u staroj Havani s uključenim doručkom
- transferi iz zračne luke od/do hotela
- transfer Havana – Varadero – Havana
- organizacija putovanja
- pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe 2.950 kn (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
- viza za Kubu (mogućnost posredovanja agencije) – 456 kn (putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju)
- jednokrevetna soba 2.180 kn
- Varadero upgrade na hotel 5* na bazi all inclusive-a 1.350 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi
- putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja)
- izleti i ulaznice za razglede
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- zrakoplovne pristojbe 2.950 kn (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
- jednokrevetna soba 2.180 kn
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- viza za Kubu (mogućnost posredovanja agencije) – 456 kn (putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju)
- Varadero upgrade na hotel 5* na bazi all inclusive-a 1.350 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi
- izleti i ulaznice za razglede
• Havana City tura 460 kn,
• Vinales tura 590 kn,
• kuća Hemingwaya 100 kn,
• Cayo Blanco 690 kn,
• Trinidad 670 kn
NAPOMENA:
- izleti se bookiraju i plaćaju u Hrvatskoj 15 dana prije putovanja
- kategorizacija hotela na Kubi odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi. Potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom boravka na Kubi.
RASPORED LETOVA:
1) TK1056 L 15JAN ZAGREB ISTANBUL 2000 0010*
2) TK 183 L 16JAN ISTANBUL HAVANA 0225 0810
3) TK 183 L 25JAN HAVANA ISTANBUL 0930 1000*
4) TK1055 L 26JAN ISTANBUL ZAGREB 1855 1905
Minimalni broj putnika: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.