Meksiko-Meksiko

Elisa Tours Turistička agencija
Putovanja
Europska putovanja
Zrakoplovom
Autobusom
Advent i Božić
Nova Godina
Skijanje
Austrija
Italija
Francuska
Mediteran
Egipat
Hurgada
Makadi Bay
Sharm El Sheikh
Daleka putovanja
Grupna putovanja
Individualna putovanja
Krstarenja
Mediteranom
Zapadnim
Perzijskim zaljevom
Prekooceanska
Elisa Tours informacije
O nama
Opći uvjeti i uputstva
Kontakt
Politika zaštite osobnih podatka
Zaštita privatnosti
Putno osiguranje
Mogućnosti plaćanja
Korisni Linkovi
Informacije o Vizama
Eyewitness Guides
Lonely Planet Travel
Frommer's Travel
Google Maps
Auto karta ViaMichelin
Radno vrijeme
Pon - Pet 8.00 - 19.00 sati
Subota 9.00 - 13.00 sati
Telefon : 01/ 46 41 374
Mobitel : 099 46 41 000
Fax : 01/ 46 41 373
e-mail : info@elisa.hr
Kombi prijevoz putnika
Kombi prijevoz
+ višeVodič za putovanja
Vodič kroz putovanja
GPS navigacija
GPS navigacija
Putna osiguranja
Generali osiguranje
Vodič kroz putovanja
facebook Elisa Tours
facebook Elisa Tours
Internet pozivi
SKYPE Elisa Tours Viber +385994641000 Whats App +385994641000
>
MEKSIKO - tura i odmor u CancunuOdaberite putovanje u pravi trenutak i uštedite
MEKSIKO - tura i odmor u Cancunu
Broj dana 10
Prvi datum polaska 17.3.2020.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Prema programu
Cijena od 13.480,00 kn
Mexico City, Meksiko
  • Program putovanja
  • O destinaciji
  • Rezervacija
MEKSIKO Tura i odmor u Cancunu
1. DAN / ZAGREB – AMSTERDAM – MEKSIKO CITY
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Amsterdam na liniji OU450 u 08:20 sati. Dolazak u Amsterdam predviđen je u 10:30 sati. Nastavak putovanja prema Meksiku na liniji KL685 u 14:35 sati. Dolazak u Meksiko City predviđen je u 19:25 sati. Organizirani prijevoz do hotela, prijava te smještaj i noćenje.
2. DAN / MEKSIKO CITY – XOCHIMILCO – MEKSIKO CITY
Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet u razgled glavnog grada Meksika: Posjet Muzeju antropologije koji se nalazi na Aveniji Reforma, a u njemu je najnevjerojatnija arheološka i etnografska baština. Obilazak Nacionalne palače s muralima Diega Rivere, Trga Zocalo i metropolitanske katedrale koja utjelovljuje stoljetnu povijest i profinjenost. Nastavak putovanja do Xochimilco Nahuatl čiji naziv u prijevodu znači "polje cvijeća" i skup je kanala koji postoje još od prije hispanoameričkih vremena, a sada su postali turistička atrakcija. Još uvijek možete vidjeti chinampas, umjetne usjeve stvorene na jezeru. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN / MEKSIKO CITY – TEOTIHUACAN – MEKSIKO CITY
Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet: Posjetite Trg tri kulture i svetište Guadalupe te nastavite do Teotihuacana (42 km udaljen od Mexico Cityja), što u prijevodu znači mjesto na kojem ljudi postaju bogovi. To su među najznačajnijim hispanskim ruševinama u Americi zbog monumentalne arhitekture i snažnog vjerskog i političkog utjecaja koji je Teotihuacan imao nad drugim gradovima, ovdje ćemo posjetiti poznate piramide Sunca i Mjeseca. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN / MEXICO CITY – COYOACAN – MEXICO CITY
Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet: posjet Coyoacanu, raskošnoj četvrti koja još uvijek čuva kolonijalnu arhitekturu i slikoviti krajolik u kojem se nalaze kuće obojene jarkim bojama u boemskom stilu. Poznat je po intenzivnom kulturnom životu jer sadrži nekoliko književnih središta, umjetničkih galerija i popularni muzej Fride Kahlo. Posjet jednoj od najpoznatijih gradskih atrakcija - trgu Garibaldi, popularnom okupljalištu bendova Mariachi i najboljem mjestu u gradu gdje možete čuti glazbu Mariacha uživo te vidjeti njihove nastupe u regionalnoj odjeći. Nakon šetnje i slušanja bendova koji su se okupili na otvorenom, uputit ćemo se na večeru u lokalni restoran uz autentični meksički folklorni show. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN / MEXICO CITY – MERIDA
Doručak. Odlazak u zračnu luku i polijetanje zrakoplova prema Meridi. Po slijetanju predlažemo odlazak na fakultativni poludnevni izlet u muzej „Gran Museo del Mundo Maya“, muzej svjetske klase koji slavi kulturu Maja. Grand Museo čuva trajnu zbirku više od 1100 izvanredno dobro očuvanih artefakata, uključujući i skulpture te hladni podzemni svijet otkriven u Ek 'Balamu. Nastavit ćete uživati u Meridi, poznatoj i kao Bijeli grad. Obilazak Vladine palače, Casa de Montejo, katedrale, kazališta Jose Peon Contreras i Paseo de Montejo. Navečer popijte pivu u restoranu Hermana Republica, gdje se nalazi tradicionalna pivovara. Ova neovisna pivovara nudi neke od najboljih točenih piva u Yucatanu. Odlazak u hotel i smještaj. Noćenje.
6. DAN/ MERIDA – CHICHEN ITZA – CANCUN
Doručak. Predlažemo fakultativno odlazak do Chichen Itze i posjet lokalitetu koji se smatra jednim od novih 7 svjetskih čuda: Na ovom mjestu koje je UNESCO proglasio svjetskom baštinom bit ćete odvedeni u pretpovijesna vremena kako biste otkrili tajne najvažnijih građevina: Dvorac ili piramida Kukulcan, gdje svake godine tijekom proljetnog ekvinocija razmišljaju o prirodnom fenomenu svjetlosti i sjene projicirane na stepenicama Velike piramide, spuštajući sliku "pernate zmije". Odlazak prema Cancunu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
7. i 8. DAN / CANCUN
Doručak. Slobodni dani i pregršt vremena za uživanje na plaži, šetnju Cancunom ili odmor u hotelu uz all inclusive uslugu. Noćenje.
9. DAN / CANCUN – PARIZ
Nakon doručka, odjava iz hotela i slobodno vrijeme do poslijepodnevnog transfera u zračnu luku Cancun. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Pariz na liniji AF651 (Air France) u 19:30 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.
10. DAN / PARIZ – ZAGREB
Po dolasku u Pariz koje je predviđeno u 11:05 sati, nastavak leta za Zagreb na liniji AF1560 u 15:10 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u 17:05 sati.

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust
17.3.2020.
26.3.2020.
14.190,00 kn
16.780,00 kn
2.690,00 kn
710 kn
First Minute

FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom Zagreb – Amsterdam - Mexico City i Cancun – Pariz - Zagreb,
- unutarnji let (Mexico City – Merida),
- smještaj u hotelima 3*: 4 noćenja s doručkom u Mexico City-u, 1 noćenje s doručkom u Meridi, 3 noćenja u Cancunu s uslugom all inclusive,
- transferi prema programu,
- razglede prema programu,
- uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča,
- troškove prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe,
- napojnice za lokalne vodiče i vozače 35 EUR,
- fakultativne izlete,
- dodatne obroke i usluge,
- putno osiguranje
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- zrakoplovne pristojbe i naknade 2.690,00 kn
- jednokrevetna soba 2.590,00 kn (obavezna ukoliko osoba spava sama u sobi)
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta):
- napojnice za lokalne vodiče i vozače 35 eur,
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
FAKULTATIVNI IZLETI:
Razgled Meksiko city-a 380 kn
Teotihuacan 350 kn
Coyoacan 480 kn
Merida 320 kn
Chichen Itza 420 kn
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA IZLETIMA: 15
NAPOMENE:
• Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
• Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
• Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
• Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
• Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
• Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
• Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
NE ZABORAVITE PROVJERITI VALJANOST PUTOVNICE, A PRIJE SVEGA NE ZABORAVITE JE UZETI SA SOBOM!
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000448 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.