ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 5
Prvi datum polaska 30.12.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 3*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
NOVA GODINA U LONDONU – 5 dana avionom
1. dan, 30.12.: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK - LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u 13:00 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za London u 14:35 sati. Po slijetanju u zračnu luku Heathrow u 16:05 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u večernju šetnju West Endom, do Leicester Squarea, središta zabave i noćnog života s poznatim kinima, kazalištima i restoranima i Piccadilly Circusa. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.
2. dan, 31.12.: LONDON
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji vodiča, uz korištenje javnog gradskog prijevoza i pješice: Trafalgar Square s Nelsonovim spomenikom i Nacionalnom galerijom, Whitehall, 10 Downing Street, St. James's Park, Buckinghamska palača, Westminster Abbey, Westministerska palača, Big Ben, London Eye – veliki panoramski kotač s nezaboravnim pogledmo na London i okolicu. Predlažemo vožnju poznatim kotačem. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Doček Nove godine na ulicama i trgovima Noćenje
3. dan, 1.1.: LONDON
Doručak. Predlažemo posjet slavnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds, odlazak do četvrti Knightsbridge i posjet Harrodsu, najvećoj i najluksuznijoj londonskoj robnoj kući, prepunoj dizajnerske odjeće i luksuznih poklona. U obližnjem Exhibition Roadu nalaze se tri čuvena muzeja, s besplatnim ulazom: Natural History Museum, Science Museum i Victoria and Albert Museum, koje svakako vrijedi posjetit. Također predlažemo odlazak na tradicionalnu Novogodišnju paradu, koja se održava na ulicama Londona s preko 8.000 izvođača. Noćenje.
4. dan, 2.1.: LONDON - GREENWICH
Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom do Greenwicha. Panoramska plovidba Temzom od Westminstera do Greenwich parka, kojim prolazi Nulti meridijan i gdje se nalazi poznata Kraljevska zvjezdarnica i Nacionalni pomorski muzej. Slobodno vrijeme za šetnju parkom i posjet muzeju. Povratak brodom do Tower Bridga i Londonskog tornja, poznatijeg pod imenom Tower of London, srednjovjekovne tvrđave u kojoj se čuva kruna kraljice Elizabete II i kraljevski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet tvrđavi ili šetnju poznatim mostom. Ostatak dana slobodna za šetnju poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street i Regent Street, te kupovinu u poznatim robnim kućama.
5. dan, 3.1. LONDON - ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK
Doručak. Predlažemo posjet British Museumu, muzeju posvećenom ljudskoj povijesti, umjetnosti i kulturi, ili odlazak do katedrale sv. Pavla i šetnju Milenijskim mostom preko Temze do muzeja Tate Modern. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku u 13:45 sati. Prijava za let i polijetanje zrakoplova za Zagreb u 16:50 sati, s dolaskom u Zagreb u 20:05.
Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Status
30.12.2019.
3.1.2020.
3.390,00 kn
4.680,00 kn
1.190,00 kn
Garantirani polazak
CIJENA UKLJUČUJE:
• povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Croatia Airlines: Zagreb - London Heathrow - Zagreb - dozvoljena količina predane prtljage 23 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
• pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
• smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s kontinentalnim doručkom
• transfer od/do zračne luke u Londonu
• razglede pješice i javnim prijevozom
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
• doplatu za zrakoplovne pristojbe - 1.190 kn
• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 1.290 kn
• putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene
• karte javnog prijevoza
• fakultativne sadržaje i troškove osobnih narudžbi
• putno osiguranje.
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
• doplatu za zrakoplovne pristojbe – 1.190 kn (iznos može biti podložan promjeni)
• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 1.290 kn
CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):
1. izlet u Greenwich - krstarenje brodom po rijeci Temzi uz londonske spomenike do Grenwicha i natrag do Tower bridga: L17 odrasli, L11 za djecu 5-16 godina
2. Kraljevska zvjezdarnica (Nulti meridijan): L16 odrasli, L8 djeca 4-15 godina
3. London Eye i 4D Cinema Experience L27 za odrasle, L22 za djecu 3-15 godina
4. Tower of London L27 za odrasle, L13 za djecu 5-15 godina
5. Madame Tussauds uključujući Marvel 4D i Star Wars Expirience: L29 za odrasle, L24 za djecu 3-15 godina
Fakultativni izleti i ulaznice plaćaju se vodiču na licu mjesta (u Britanskim funtama). Cijene ulaznica podložne su promjenama. Državni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Victoria and Albert Museum, Natural History Museum, Science Museum, Pomorski muzej i dr.)
NAPOMENE:
Doplata za polazak iz Splita, Zadra, Pule i Dubrovnika: cijena na upit + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit!
Molimo da svakako provjerite ispravnost putnih isprava. Pripazite na Vaše putne isprave, kao i na sve vrijedne stvari. Državljani Republike Hrvatske u Veliku Britaniju mogu putovati s važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Minimalan broj putnika za putovanje je 20. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za Veliku Britaniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Zbog procesa BREXITA informaciju je potrebno pratiti prema obavijestima MVP-a RH.
Najmanji broj prijavljenih putnika: 20
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.