ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 6
Prvi datum polaska 2.1.2019.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Zrakoplovom
Kategorija smještaja Hotel 4*Image description
Usluga Noćenje s doručkom
DUBAI
Hotel 2.-7.01.2019.: Golden Tulip by Media 4*
Hotel 7.-12.1.2019.: Golden Tulip by Media 4*
1. dan: ZAGREB - DUBAI
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.
Polazak 7.1.
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates) u 14:30 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.
2. dan: DUBAI
Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel*. Noćenje.
3. dan: DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje.
4. dan: DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan: DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenog u obliku jedra (na upit, uz doplatu). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.
6. dan: DUBAI - ZAGREB
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.
Polazak 7.1.
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 10:00 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:15 sati po lokalnom vremenu.
3352 4

3352 3

3352 2

3352 1

Datum polaska Datum povratka 1/2 soba 1/1 soba Pristojbe i naknade zračnih luka Popust Status
2.1.2019.
7.1.2019.
6.790,00 kn
8.780,00 kn
460,00 kn

Garantirani polazak
7.1.2019.
12.1.2019.
6.590,00 kn
8.580,00 kn
460,00 kn

Garantirani polazak
12.2.2019.
17.2.2019.
6.490,00 kn
8.480,00 kn
460,00 kn
325 kn
First Minute


FIRST MINUTE popust vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska!
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubai – Zagreb u ekonomskoj klasi,
- smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom,
- transferi prema programu,
- poludnevni organizirani razgled Dubaija,
- usluga pratitelja putovanja i lokalnog vodiča,
- trošak organizacije i pripreme putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- napojnice,
- zrakoplovne pristojbe,
- fakultativne sadržaje,
- obroke i usluge drugačije od navedenih,
- sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“,
- osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje,
- Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela 15 AED, ca. 30 kn po sobi po noći).
OBAVEZNA DOPLATA (prilikom rezervacije):
- za zrakoplovne pristojbe po osobi: 460 kn
DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
- za jednokrevetnu sobu na ostalim polascima: 1.990 kn
OBAVEZNA DOPLATA (na licu mjesta)
- napojnice za lokalnog vodiča i vozača, plaćanje na licu mjesta (ca 15 eur po osobi),
- Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.
POPUSTI:
Odobravamo mladencima popust 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.
FAKULTATIVNA PONUDA (plaćanje prilikom rezervacije po osobi):
- Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn
- Jeep safari i večera u beduinskom kampu 390 kn
- Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
- Abu Dhabi 350 kn
- Miracle Garden 290 kn
- Global Village 250 kn

Napomene za izlete:
- Svi navedeni izleti mogu se rezervirati tijekom cijele godine osim sljedećih izleta koji su otvoreni u navedenom periodu:
MIRACLE GARDEN: 5.11.2018. – 5.5.2019.
GLOBAL VILLAGE: 30.10.2018. – 06.4.2019.
- Svi sadržaji koje ćete koristit u Global Village-u dodatno se plaćaju na licu mjesta.
- Cijene izleta važeće su za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.
NAPOMENA:
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
VAŽNA NAPOMENA!!!
Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.
Najmanji broj prijavljenih putnika: 15
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.