ELISA TOURS turistička agencija, 5. Poljanice 10, Zagreb, Tel:01/4641 374
Broj dana 1
Prvi datum polaska 1.12.2018.
Mjesto polaska Zagreb, Hrvatska
Prijevoz Autobusom
Kategorija smještaja Jednodnevni izletImage description
Usluga Prema programu
ADVENT U BEČU jednodnevni izlet
Doživite čaroliju adventa u gradu sa dušom i čaroliju na adventskom sajmu u centru Beča!
Program putovanja:
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 4:30 sati (uz predhodnu najavu moguć polazak i iz Dubrave-okretište tramvaja i ispred hotela Antunović). Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zasutavljanja putem. Dolazak u Beč i razgled grada: OPERA – TRG MUZEJA – PARLAMENT - HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE… Dolazak u svečano ukrašenu staru gradsku jezgru, te slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet štandovima adventskog sajma ispred zgrade Gradske vijećnice, starinskom božićnom sajmu na freyungu, itd. Ili dodatne posjete muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, Muzej carice Sissy, Leopold muzej, bogata zbirka muzeja povijesti umjetnosti)… Odlazak iz Beča u večernjim satima. Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem, te dolazak u Zagreb poslije ponoći.
Datum polaska Datum povratka Cijena Popust Status
22.12.2018.
22.12.2018.
280,00 kn
60 kn
First Minute

Garantirani polazak
8.12.2018.
8.12.2018.
280,00 kn
60 kn
First Minute

Garantirani polazak
1.12.2018.
1.12.2018.
280,00 kn
60 kn
First Minute


15.12.2018.
15.12.2018.
280,00 kn
60 kn
First Minute

Garantirani polazak
FIRST MINUTE popust vrijedi do popunjenja određenog broja raspoloživih mjesta
CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom,
- voditelj putovanja,
- razgled Beča,
- sve razglede prema programu,
- te troškove organizacije i prodaje.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike,
- fakultativne sadržaje,
- karte javnog prjevoza,
- putno osiguranje,
- osobne troškove
PUTNE ISPRAVE:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
NAPOMENE:
U vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja u Beču, promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu je ograničeno.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.
NAPOMENA ZA UKRCAJ PUTNIKA (obavezno najaviti prilikom rezervacije):
Ukrcaj putnika moguć je u Dubravi na okretištu tramvaja kod caffe bara Voljeni Vukovar, sa Autobusnog kolodovra Zagreb i ispred hotela Antunović na autobusnoj stanici!
INFORMACIJE O SAJMOVIMA:
Christkindlmarkt – najpoznatiji bečki božićni sajam
www.christkindlmarkt.at/
Weihnachtsmarkt
www.weihnachtsmarkt.co.at
Posebnu tradiciju čuva Božićni sajam pred dvorcem Schönbrunn. U Ehrenhofu, nekadašnjoj ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca, prevladavaju anđeoske figure i one s likom Malog Isusa. S bijelom bradom i u crvenoj odori ovdje se pojavljuje sv. Nikola, koji 5. i 6. prosinca posjećuje kulturni i božićni sajam i sa sobom nosi male darove za djecu.
Altwienermarkt
www.altwiener-markt.at
Na znamenitom trgu Freyung u starome gradu prvi je božićni sajam održan još davne 1772. godine. Danas se na ovom starobečkom božićnom sajmu („Alt-Wiener Christkindlmarkt") nađu izuzetno lijepe rukotvorine, ukrasni predmeti od stakla, tradicionalne jaslice i keramika.
Spittelberg
www.spittelberg.at
Nešto novijeg datuma je božićni sajam na Spittelbergu. U uskim uličicama revitalizirane bidermajerske četvrti u 7. Bezirku uglavnom se nude rukotvorine, predmeti od keramike te nakit.
Minimalan broj prijavljenih putnika: 45
Odgovorni organizator: ELISA TOURS turistička agencija d.o.o.
Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. P15-1020000067 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.